Morgonpigg och full av ångest

·
Let the sun shine! Ja, och alltid när jag har annat för mig.
Morgonen har intagit sin position. Jobb strax men har lite tid på mig att hitta på grejer innan dess.. 1 timme. Jag hinner med andra ord ingenting:)
·
För tillfället har jag hundra planer i huvudet som jag vill få gjort. Tänkte dela med mig av några av dem:
- städa mitt rum
- softera papper till min nyinköpta mapp
- ringa något samtal för att byta vårdenhet
- plantera
- ringa för att fixa a-kassa
- ringa fiskspa
- smälta ett armband till ring (om det går)
- fixa en studentpresent till mig själv som jag skulle gjort för längesedan
- ta hand om hundarna
- umgås med mina vänner
- träffa min käraste
- umgås med farmor
- komma ut på nöjen
- gå till en studievägledare och få lite hjälp
- träna
·
Jag hinner liksom ingenting!!
Måste göra en prio-lista till mig själv där jag får rangordna alla ärenden och umgänge. Måste gå på schema oavsett vad jag gör. Inte så jättekul...

något speciellt


Min Farfar

Måndagen den 12 mars gick en av mina närmsta familjemedlemar bort. Förlusten har varit förvirrande och självklart hjärtskärande. Den 1 april skulla du fylla ditt 69 år. Det var inte din tid att gå vidare. Du skulle kunnat få några jordår extra tillsammans med oss.
·
Min farfar har alltid älskat havet, sin båt och fiskar. Måndagen den 12 mars var det otroligt fint väder med ett av våra första dagar med vårsol. Farfar tog tillfället att åka ut på havet och dra upp sitt fiskenät som denna gången var fylld av mer fisk än vanligt! Hundratals fiskar hade han lyckats håva in. Jag kan i bröstet känna hans lycka vid detta tillfälle.
·
Väl ute på havet antar vi att han börjare känna smärta i kroppen och börjat styra båten in mot land för att ropa på hjälp. Ett par byggare agerade snabbt och ringde ambulansen samtidigt som de försökte sig på hjärt- och lungräddning. Farfar, min älskade Apya, gick inte att rädda. Han somande in i ambulans påväg upp till sjukhus under förmiddagen.
·
Efter att ha genomgått obduktion fick vi veta att hjärtat och lungorna var friska och felfria. Dödsorsaken var aneurysm. Aneurysm är en typ av bråck på stora kroppspulsådern i magen. När kroppspulsådern brister förblöder man inifrån och det är ett av de fallen som är omöjliga att rädda när olyckan väl har inträffat.
·
Torsdag den 29 mars ska begravning hållas för ett sista farväl.
Det gör ont i hjärtat att tänka på dig apya. Vila nu och finn din ro.
Jag älskar dig

vår.. snö.. våryr... snöyra

Det var då själva fan. Snö... SNÖ?! Jag orkar inte. Mitt hubud är inställd åt andra hållet nu. Det ska bli soligt och fuktigt på kroppen.

Som mitt liv ser ut nu:
jobbar på city gross
är förkyld fram och tillbaka i olika effekter
åker mycket buss utan busskort - mobil= idiotiskt
har inte kunnat träna på några veckor vilket gör mig deprimerad
tappat mitt lukt och smaksinne... eller de kommer och går
lever för tillfället hemma hos calle
snyter mig mer än någonsin och lever med min röda slash snorblödande näsa, not nice
har börjat läsa en bok som handlar om tre systrars liv i sekten familjen (mycket sjuk sekt där man det är heligt att vara guds hora(ursäkta mina ord men så är det). Att man har sex med varandra och att barn ska lärasig bli sexuella redan i tre års åldermed varanda och med vuxna människor. läs den!

RSS 2.0