The end.... NOT

NU är det så att jag ska lämna in min skoldator på rensning idag. Jag vet inte när jag får tillbaka den med tanke på att de är helg nu. TRAGISKT...

Det blir alltså en off Annica med noll koll :o Internet på mobiljäveln funkar ju inte heller eftersom jag överskred någon hastighet som jag tydligen inte fick. Illa illa!

Hejdå sålänge  

Hylla denna låt!

Carolin berättade om denna killen igår. Han ska hyllas!
Han friade till sin flickvän som var fullt frisk och normal. Några dagar innan bröllopet drabbas hon av en trafikolycka, fick hjärnskada och blev rullstolsbunden.

Tårar, man får lov att gråta!





Liseberg 2011






jobbigt rastlös


Vi kan frossa mat




Nu kommer felicia och hanna hit! Jag ska provgöra felicias balfrisyr. Hanna får helt enkelt bara tittta på och tycka till.

JAG HOPPAS INNERLIGT ATT DET BLIR LISEBERG IMORGON. Kyss

Nattuggla

Klockan är inte barnet men jag kan inte sova. Imorgon ska jag vara med i liveradio, om jag inte har helt fel? Ska aggera frisör och svara på några frågor. Har ju inte en aning om vad jag ska svara. Men tydligen ska de vara formella och icke korta svar. Haha Emy, förlåt om de blir katastrof från min sida!

Sov annica, SOOV!!

Vidareutbildning

Jag kollar på BB och söker i pauserna efter olika utbildningar man kan läsa när man är i stadiet då man känner sig redo. Nästan så att man blir övervägande sugen redan nu. Fast nej, jag måste leva innan jag stadgar mig till en utbildning och karriär.

 

This is the way

Det blev en kanonkväll igår också. Som vanligt är förfesterna oslagbara. Vi stack till tre hjärtan där jag blev bjuden på all dricka, något som alltid uppskattas!

Snart ska man ladda om för andra bullar. Det är slutkonstert med kören. Ska börja repitera vid 4 har jag för mig. Så de blir bara för mig att hoppa in i duschen inom kort så man slipper tänka på det senare!





Och så var de bara att gå på det igen

Nu har jag vilat upp mig för en ny krogrunda. Denna kvällen ska krogrundan påbörjas i tildas lägenhet, kanonas! Det blir nog en klänning och dödar-klackarna som jag hade igår :)
Snart ska jag bege mig!


Kvällens outfit



Fira födelsedag

Idag är det liksom dags att fira vår becks. Ska vara på plats vid klockan 19. Har precis tagit mig en värdefull dusch. Har luktat rejält mycket svett efter en bastu-stuga till katthem. Snart börjar man väl kolla ut kläder, klänning, shorts eller jeans? Donknow



Vad i hela friden

Chocken som uppstår när historialäraren skriver detta uttryck i ett mail:
Kanske ska du satsa på att bli författare och göra historian kul för alla?

Nej magistern, jag tror faktiskt jag hoppar den möjligheten. Visst är väl historia intressant, TILL EN VISS DEL.
2/3 handlar tyvärr om krig (min svagaste svaghet)... så nää.

try

Just nu försöker jag "spela in" en låt som vi sjunger i kören med stämmor. Sitter för tillfället och försöker lära mig alla tre stämmor. Vad gör man inte när man har tråkigt. JO, man försöker hålla sig sysselsatt. Vi får väl se hur detta går! Antingen blir det kul eller fruktansvärt att höra :)


... insåg nu att de var katastrooof! Så lägger ner. Punkt och slut

Projektarbete

Tänkte visa lite bilder av mig själv som var en av de fantasibilder som togs till Mitt och Saras projektarbete.
Vi har idag fått vårt omdöme:

Hej tjejer!

Ni båda har fått MVG på ert projekt. Det är nytänkande , kreativ och välplanerat samt att jag kunnat följa hela er process. Ni har även tagit emot kritik och ändrat er projektrapport utan några sura minerJ

 

Lycka till i framtiden!!

 

Med vänliga hälsningar

    Malin Andersson

    Frisörlärare JB Halmstad


 

I AM SO HAPPY







 

 


count on me



Denna låten ger min kropp ett lyckorus. Den har helt enkelt ett skönt beat! 


Snart så!

Idag är det dags att träffa denna busiga tjejen. Hon anländer till destination runt klockan 14.00. Det blir förhoppningsvis en fika hos bruden, kaffe och kaka! See you soon Emy!



love


Skadeglädje

Har skrattat så att jag nästan har kissat på mig!



Knarkmusik

Hej jag heter annica och jag knarkar för tillfället mina "nya" låtar som finns på min "take it easy"-lita på spotify. Ta gärna ett titt om ni kan! För har jag bestämt mig för at gilla en/några låtar så blir ni inte av med dem. Bäst att ni vänjer er ;)



Hopp och Lek

Provade mina klänningar jag fick av mamma och pappa idag. ena klänningen var lös i sömmen så den gick sönder + att den klänningen kanske inte helt var i min stil. Men så provade jag den andra klänningen, den gröna. Och jag förtillfället bara ääälskar den! Den var kanon att ha till mina beiga skor. 

 
Så fick jag lite annat smått och gott av mamma och pappa. :)

Eurovision - Singstar




oj Oj OJ

Titta vad man kan hitta när man söker lite på youtube. Detta är en uppvisning jag hade med min kör (snöstorps ungdomskör) för cirka 2 år sedan. Jisses vad man har förändrats sedan dess!
Flickan som sjunger är tyvärr inte jag, utan Sara. :)


Detta är bara för härligt tjejer!


Och så var det lördag igen!

Mina kära vänner, i torsdags var det vår sista studentfest här i halmstad. Lite läskig tanke om man nu är sugen på att grubbla över något. Min sista utklädnad planerades ihop med felicia, sofie och carolin. Vi var inget mindre än rastafari!
Enjoy






När som hälst guppar jag in i duschen för att ikväll blir det en Eurovision-uttesittarkväll med körgänget. Dags att kyla ölen så att den blir kall. Kom på att jag ska vara där om två timmar. Alltid ute i sista minuten!!

växeln hallå, halLå, HALLÅ?!

Min stackars lilla Jimbo har råkat ut för en olycka. Ena "tån" har en knäckt nagel inne vid roten. Han lyfter tallen mellanåt och bara tjuter tills smärtan har pulserat bort. Inte så kul att de sin lilla bäbis må så dåligt.
Så nu sitter jag och ska försöka få hjälp av försäkringsbolaget folksam så att jag kan få genomfört en operation. Jag har ju inte precis någon hemma som kan hjälpa mig. För tillfället har jag fått hjälp att bli vidarekopplad (av en man i växeln) till djursjukvårdsavdelningen men jag har suttit här i 20 minuter nu i och hör bara hur telefonen surrar. Jag börja fundera på att mannen som hjälpte mig kan ha kopplat fel. För i vanliga fall hör man väl en melodi, att någon säger något mellanåt, berättar vilken plats man har i kön osv. Men icke, här är det knäppt tyst. Det känns inte helst rätt!


Mamma, är det facebook du inte kommer in på?
www.facebook.com


Musikvideo


i väntan på något stort

Ni skulle bara veta vad som här hänt de senaste dagaerna. Något har slått slint i mig felicia och carro. Vi fick helt enkelt för oss att göra musikvideo. Det började med en barnförbjuden film som övergick till ett nytt tema och lät den bli mer barnvänlig. Om denna video kommer visas offentligt är inte etthundra än. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)


galenpanna

Jag hoppas er valborg var trevlig! Jag själv hängde med fint folk och fick en döötrevlig kväll :)


RSS 2.0