Glad Påsk?...

... eller vad säger man efter så lång tid?

Jag har haft en fin påskhelg och jag har varit duktig och hjälpsam :) Det har varit en freedom-känsla att få sitt lov. Dock ströps mina nerver någon gång i mitten av måndagen, men nu känner jag inte av någonting och har inte gjort det därefter heller (kan bero på att det är onsdag).

Som vanligt har jag handlat några "påskskor" också. Det blev ett par beigea högklackade-, vita tyg- och ballerina-/gympaskor (kan inte förklara modellen). Jag är iallafall nöjd än så länge och idag har våren tagit ett stort språng in i halmstad.

Jag och Åsa åkte in till stan och tog en fika,, kollade runt på skor åt hennes bal, åkte till stenalyckan för att kolla på skor, köpa hundschampo- och balsam, handla mat för grillning hos åsa och slutligen ta bussen hem som förövrigt körde lite vilse.

Jag måste göra folk lite avundsjuka när jag säger att färsk grillad lax med hemmagjord klyftpotatis och romsås var som grädden på moset för mig idag. SÅ SJUKT GOTT!


Imorgon tror jag att jag ska börja med Mjällshampo-/torrhudschampot på jimbo. Det är en sorts kur som man ska hålla på med två gånger i veckan (min hund kommer uppleva sin värsta upplevelse genom livets gång hittils, bada 2 gånger i veckan!!!). När huden ser ut att ha börjat bättra sig eller "symtom" om irritation har lagt sig ska man bara (?!) tvätta honom en gång i veckan. I vanliga fall badar mina hundar typ vart 3-6 vecka xD Jag trodde det var fullt normalt för hundar på grund av deras nödvändiga pälsfett. Men nehe.... dags att skrubba dom så rena, så rena :)


Imorgon skulle jag kansek med på en mary kay behandling igen. Jag har redan varit på en förut, fast hos en annan. Nu ska de isåfall vara hos min systers ex mamma. Min mamma ville nog att jag skulle följa med. Det kan vara rätt kul att höra om nya grejer som de har fått in. Så vi får se. Det finns nämligen en person man inte har träffat på ett tag. Men har man klarat sig hittills så klarar man sig längre (y)

BYE!

RSS 2.0