Ett missförstånd!

Jag tror att jag gjorde ett litet misstag precis. Det gick en reklam på TV om att rädda isbjörnana. Man kunde hjällpa till genom att skicka in ett sms. Smset skulle kosta lika mycket som ett vanligt. Därför tänkte jag att det vore snällt att ställa upp för de stackars isbjörnarna.

Det fanns en liten detalj jag missade. Det var att smset bidrog till att bli fadder för en av isbjörnarna och betala 100 kr i månaden. Så någon minut senare fick jag ett sms att jag skulle få mitt faddermaterial hemskickat till minm bostadsadress som de tydligen redan hade kollat upp. Just nu vet jag inte hur jag går ur detta fadderskap...

Jag ringde till mamma panikslagen. Men eftersom att jag inte har skrivit på något än så bör det inte vara någon fara.

Detta var första och sista gången jag försökte vara snäll.
(Som fattig och ung)

 


Snön lyser vit på taken

Nu är jag hemma efter ett jobbpass. Jag känner mig glad och belåten över att julklapparna är avklarade. Så som handgjorda och köpta. Jag är i behov av att träffa adde. Men snön sviker mig och ingen vill köra mig till honom när snön ligger så lös på vägarna. Istället nöjer jag mig med Mtv och jackass.

Jag har haft en väldigt mysig söndag! VI gjorde julmat, bjöd hem mormor att vara med oss, klädde julgranen och min kväll slutade med ett julklappsbyte med andreas. :)

På jobbet fick jag en lätt chock. Jag fick julklappar! Visserligen fick alla samma, men jag blev så sjukt förvånad och jätteglad. Det fanns inte ens i tankarna :) Det var en flergångs-citygrosskasse fylld med matvaror och snacks. Till detta fick jag en kartong med ugnsmormar. Kanonbra!


Imorgon är det bingolottos uppesittarkväll och en av familjens jultraditioner. Tyvärr jobbar jag till klockan 21... Alltid samma visa :)

Pusspuss

Btw, God jul om jag inte skriver något innan jul.

En nödvändig uppdagering!

Herregud. Jag hade nästan glömt bort att jag har en blogg. Och som jag hoppas att ni förstår så har jag inte uppdaterat med något nytt på den senaste tiden för att jag har haft mycket att göra. Och när jag har varit ledig har jag inte orkat sätta mig vid datorn. Jag msåte meddela att jag inte var speciellt sugen idag egentligen.

Sitter i väntan på att ta bussen emd carro till sannarps dansuppvisning. Felicia ska vara med! Temat är michael jackson. Mycket spännande!

Jag har inte mycket mer att säga idag. Bara att min mun är fylld av en fet förkylningsblåsa. Kan knappt röra min överläpp. Det ser ut som en snusprilla i munnen. haha!

Jag börjar längta mer efter nyår också! Mitt gick ju inte igenom helt och hållet sist. Gud vad tiden går fort!

Bajbaj

RSS 2.0