28/7- Min syster är hemma!

Morgonen var ensam. Eftersom att pappa och mamma åkte igår morse så var jag ensam i natt. Det var faktist rätt jobbigt. Hundarna skäller för absolut ingenting och då tror man att någon är utanför dörren. Nu är de hemma igen. Enligt planerna skulle de vara hemma i natt. Men de åkte ett ex antal timmar tidigare och kom hem ikväll. Inte nog med det så hade de vägarna förbi IKEA och köpte med sig prylar som jag ska uppdatera mitt rum med :)

Idag kom en mysko kille och knackade på dörren. Det va en engelsk talande man. Han ville prata med pappa och erbjöd sig måla om huset. När jag berättade att de inte var hemma blev han riktigt sliskig och obehaglig. Han frågade mig om jag hade pojkvän och sa att jag var en söt tjej. Han bad om addes nummer så att han kunde ringa upp honom. Han erbjöd sig att försörja mig istället för att ha adde. Jag blev rädd och bad honom gå och att vi inte ville måla om huset. I min lycka kom jasmine och fanns där tills familjen kom hem igen. Så typiskt att något sånt händer när man är ensam hemma.

Idag är det en bra dag. Det är faktist vår 4 månaders dag älskling :)

Jessica ligger i badet och sen ska vi umgås innan natten ger oss ett svagt farväl. Imorgon får jag antagligen inte ens se henne. Hon ska träffa vänner och jag ska jobba. Men hon är kvar veckan ut!

Men bortsett från det så har jag hittat ett par smarriga klänningar genom internet som jag kan visa er!



26/7- Segis

Hejsan på er. Jag är väldigt trött idag. Igår var vi på liseberg (jag adde sebbe hanna) och idag är jag helt slut. Jag pratar med jasmine i telefon och adde ligger i min säng och sover.

Skriver senare, puss puss.

Britney spears

Emy, vi kan prata om det senare. Det känns långsökt att föra en konversation genom kommentarer och bloggsvar :)

Linnea, vet du vart man kan börja dansa för hyffsat pris? Då menar jag inte magdans eller puls ;)

Jag har försökt få tag på min syster, men hon svarar inte i sin mobil. Jag får ringa snart igen och hoppas på ett svar! Kvällens sångröst får bli britney spears. Trots hennes oklokhet så sprider hon faktist glädje med en hel del av sin musik.

23/7- Dance with somebody

Jag har kommit på mig igen. Jag älskar dans. Det är så underbart att sätta på TVn och se kroppen få släppa loss i takt med musiken. Jag har länge haft hoppet om att någon gång faktist satsa hårt och hitta den dans som passar just mig som bäst. Show-dance är lockande. Där är det mer ös och jag kan tänka mig att man får ett mer peppande.
Någon som vill söka upp ett dansgolv att liva upp livet med? Hör av er!

Nu är det kort tid kvar till arbete. Om en havtimme ska jag sitta vid kassan. Min farmor kommer och hämtar takfläkten som vi hade i vardagsrummet. (Vi håller på att renovera vardagsrummet. Det ser katastrof ut). Så hon har åkt från andra sidan stan nu och är väl här om 10-15 min. Sedan kör hon mig till jobbet.
Jag slutar klockan 21.15 idag. Det är tordag och folk storhandlar. Det innebär att dagen kommer vara fullsmockad.

Efter jobbet ska jag kanske ringa till jessica. Jag längtar!

22/7 - Trött och degig

Gårdagen slutade hemma hos fries, är det så han kallas? Det är addes vän. Vi käkade pizza och kollade på film. Senare blev vi hämtade och hamnade hemma hos adde.

Morgonen var seg. Det åts frukost och sen körde emil (addes bror) mig till jobbet. Jasmine hämtade mig med sin moppe och vi hamnade hemma hos mig. Vi mötte fille utanför mig och trallade in. Vi pratade för det mesta och efter inte så lång tid begav sig de båda åt varsitt håll.

Emy, ja visst kan man åka på resa. Jag vill inte göra det under skoltid bara. Jag skulle missa så mycket då! Plus att det får vara med några och inte bara två. Då ska det vara med några som alla trivs med. :)

Jag funderar på att designa om min blogg lite. Jag vet bara inte vad jag ska göra än. Jag får tänka lite innan jag gör något...

Mitt sommarlovs kommande händelser

Det blev ingen stuga i år med mina favorit tjejer. Istället blir det stugan med endast en av tjejerna.

Hanna, sebbe, adde och jag. Den 16- 19 augusti ska vi umgås tillsammans och komma hemifrån. Inte nog med detta så ska vi till liseberg tillsammans den 25, denna lördagen som kommer. Det är det ajg har sett fram emot hela sommarlovet. Jag har bara suttit inne och dragit varor förbi scanern dag in och dag ut.

Puss
 

20/7 - Jag har en anledning att vara glad!

HEJHOPP DÄR UTE!
Just nu är jag med Tilda och vi båda sitter vid en dator. Jag sitter på min och hon sitter på jessicas. Min dator är i henens rum nu om jag inte har nämnt det innan.

Idag åkte jag in till stan och mötte tilda. Vi gick till stan och tog en fika på espresso. Jag tycker att det var väldigt mysigt och skönt att få träffa dig igen!
Efter fikan gick vi till gina tricot. Där provade jag lite kläder men inget var värt att använda. Vi trallade iväg till guldfynd och kollade in rea-smycken. Jag fick köpt fyra halsband till priset av ett. Det kallar jag att fynda! Vi kom hem till mig och kollade på TV, käkade mat och nu sitter vi här.

Jag kollade min lön som jag skulle få denna månaden. Min lön ligger en månad efter och det innebär att jag får junilönen nu i juli. Jag gick in på AGDA entre för att tjuvkika på min lön. → JAG BLEV VÄLDIGT GLAD!!!
Nu har pengar så att jag kan börja lägga undan och hoppas på en resa framöver.



Tilda ska bli här över natten :)
I like, we like.




19/7 - Hostrsprängd hals

Igår var det lokalfest med omtyckt folk.  helt okey :)

Nu är det snart övergång till måndag. Bara några minuter kvar kvar. Dagen har bestått av en halvsjuk annica som sjukanmmälde sig i morse. Jag vaknade klockan 6.00 för att jag inte mådde bra. Runt 8.00 gick jag och la mig hos älsklingen igen. Jag sov riktigt gott!

Dagen har bestått av TV, mat, bubbbelbad och därefter åkte adde hem. Då kom istället jasmine hem till mig för att hälsa på en liten stund.

Nör hon hade gått blev allt tråkigt. Jag var svag i hela kroppen men ändå så rastlös. Min kära lilla hund älskar uppmärksamhet, därför anordnade jag en liten "hinderbana" för honom. Han sket i mig totalt och sprang för sig själv istället. Sedan valde han att leka med sig själv istället för att leka med mig. Där sprack min sysselsättning.

Jag kollade på långfilmen som gick på kanal 5 vid 21.00 (jag minns inte vad den hette). Filmen var både bra och seg.
Efter filmen kom mamma upp och pysslade om mig. Hon gav mig en bok att läsa.

"14 ÅR TILL SALU" heter boken och är svenskt verklighetsbaserad. Det handlar om en flicka som från början blir våldtagen. Hon bevarar händelsen som en hemlighet och berättar inte för familjen. Hennes vän kommer på idén att sälja sex på internet för att lätt kunna tjäna ihop pengar. Flickan tvekar inte, utan går med på idén.
Flickan får efter ett tag inte längre betalt av männen som ringer och tvingar henne betjäna dem. Hon försöker gömma sig eller komma undan. Då utsätts hon för övergrepp istället. Ingen i familjen förstår vad som pågår. De tror att sin dotter lever ett vanligt vardagsliv.
Denna boken ska utan tvekan läsas!

Jag är sjukanmäld imorgon också. Min hals är drabbad av terrorhosta och bacillusker. Jag är väldigt hes och hostar gummibollar. Inte det mysigaste!

En annan sak jag tog reda på idag var angående jobbet. Jag hittade en liten bok som vi fick i skolan angående jobb.
16-18 år:
- Jobba max 8 timmar per dag /40 timmar i veckan. (stämmer ej för mig)
- Ledighet ska vara två dagar i rad, helst mot veckoslutet. (stämmer inte helt för mig)
Man blir besviken..


GOD NATT

17/7 - Ett gott umgänge

Idag gick jag glatt upp i tid. Halv tio var klockan! Jag passade på att duscha så att det inte skulle dra ut på tiden senare under dagen.

Jag hamnade hemma hos linnea med en punkterad cykel. Hon skjutsade mig in till stan. Där tog vi oss en fika på espresso och snackade en massa tjejsnack =)
Jag köpte mig ett knallrosa nagellack och lite nagelsmycken till det på kicks. Det har blivit min kvällssyssla efter jobbet.

Linnea sjutsade mig till jobbet så jag var där i tid till arbete! Dagens pass slutade klockan åtta. 

Imorgon skulle jag börja jobba klockan 11.00. Men det är många sjuka,så jag får börja jobba 9.15 istället. Det blir nio timmar denna lördag. På kvällen är det party med förfest hemma hos sebbe. Jag ska äntligen få festa med min älskling och med mina vänner =)

De ända gångerna jag har festat och få komma ut under detta lovet var på skolavslutningsdagen, midsommar och ett strandtillfälle. Helt dött liv har jag..

14/7- Smak av gårdagens shopping

Jag gick i stan med älsklingen igår. Jag hade inställning att hitta ett par jeans. Det var sjukt svårt att hitta den modell som jag ville ha. Mina "speciella" jeans fick skippas och jag fick uppta nya krafter efter ett impulsivt köp av (i stort) sett vilka jeans som helst. Bara om det var i modell att tycka om!


Det blev en tröja från brothers&sisters och ett par jeans från levis.

För andreas blev det ett par kortbyxor från 13, T-shirt från MQ och en kofta från brothers&sisters. Det blev bra köp denna dag men med mindre glada miner, tyvärr. Men stämningen lättar som vanligt efter ett tag. :)

Jag sov hemma hos andreas i natt. På morgonen, i morse, var det svårt att sova. Väckarklockor ringde i huset, arbetare som brummade med sina maskiner utanför fönstret, blåsorna på oss båda tryckte på efter vattenmelonen kvällen innan och hundarna snarkade.

Efter lite TV tittande satte vi igång att plocka körsbär i hans trädgård. Vi kom med idén att göra en körsbärspaj. Jag fick gå ner till affären och köpa ingredienser som saknades, medan han stod kvar i trädet och plockade fler körsbär.
Mums vad gott det blev :)       ... dock blev man illamående.

Nu sitter jag hemma med huvudverk. Jag vill hitta på något med någon. Det blir inget med det nu när jag mår som jag gör. Det hade varit väldigt skönt om man kunde lägga sig ner i sängen och se en ny svensk deckare. Mmm vad mysigt.. om det hade funnits till hands.

PUSS

12/7-

Skolan är något jag längtar efter. Men i själv verket är det mina när och kära vänner + mindre jobbtider som jag saknar. Jag saknar att få träna också. Mitt gymkort har gått ut, vilket innebär att annica inte har råd till ett nytt. Tack vare min nära-kära så har jag inte tränat på snart fyra månader. Man blir tjock av att vara nykär :)

Jag fick ett kick igår och installerade sims 2 igen. Jag tog bort det för ca en månad sedan. Men när reklamer om sims 3 kom på tv blev jag inspirerad att installera det igen! Så klockan halv nio igår satte jag igång med alla förberedelser innan jag kunde köra igång ett simsliv på riktigt! Jag gick och la mig vid halv ett. Tills dess satt jag och nördade mig igenom dela sims. Man blir som fastlimmad vid datorn av spelet.

Jobb klockan 16-20. Idag är det bara fyra timmar:D jätteskönt! Okey, det är 100% Ob på söndagar. Så fler timmar idag hade inte skadat. MEN jag klagar inte alls. Jag vill ha mindre jobb och mer fritid!

Love

9/7- I don´t have much to give you

Kort inlägg.

Igår vad jag med min kära kusin efter jobbet. Det blev MC och onyttigt inköp på coop foum. Sen gick vi hem till Tommy och spelade Wii. Jag tyckte det var jättekul att träffa dig och umgås som förr :)

Idag var jag och klippte mig,  kollade runt på eurostop med mamma, käkade MAX och stack till min kära farmor och farfar. Vi var där snabbt, eftersom jag skulle jobba. Älskar dem något STORT.


De sista kunderna jag fick idag var ett par OMOGNA, GRUPPTRYCKSBEROENDE små störande skitungar. Denna kvällen slutade med tankar om att lätt kunna trycka tummarna mot  luftstrupen på en levande varelse. Sånna kan bara gå och dö. Dö, dö, dö....
Lär er matte förhelvete. -.-

2/7 - Ännu lyser solen stor och stark

Man vet inte om man tycker om solens starka strålar just när det är såhär varmt. Jag kan inte ens sova om nätterna. Igår fick jag stänga mina fönster för att det flög in skalbaggar. Hur ofta flyger det in skalbaggar?  bara en fråga...

Mitt mål, innan jag skulle jobba kvällen ut, var att ta en runda in till stan. Jag  fick köpt det viktigaste som jag saknade. Det var en väska som jag kan ha som vardag- och skolväska. Lagom stor till datorn också! Annars köpte jag en vit bh, ett 3-pack med musse- och mimmi trosor (som jag tyckte var väldigt söta) och två par h&m trosor.
Det blev också inköp av lite annat, liknande småsaker.

Jag fick sluta 45 min tidigare idag. Det var på grund av att vi var för många som jobbade nu mot kvällen. Gott som ***!

Jag kom på att den tiden jag bytte med en arbetskompis gav mig trubbel. Det får mig att jobba 10 dagar i rad utan uppehåll. Det är något som jag egentligen inte får. Jag kämpar i fulla rullar att försöka fixa en break någonstans. Det ska jag försöka fixa på den dagen då jag själv ställde till det. Då jag egentligen skulle haft ledigt. Tabbe..

 Jag är trött på att sitta och le bakom en kassa varje dag. Jag vill ha ledigt. Jag längtar tills klockan är 15.00 imorgon. Då börjar min ledighet och håller i sig hela lördagen! :)


Puss på alla mina flickor som jag tycker så mycket om!

RSS 2.0