Angelikas kommentar

Konversation mellan några i klassen.

Jag: Jessica, vad brun du har blivit! Vad har du varit någonstans?

Jessica: Jag har bara solat solarium!

Jag: Vad fan... så brun så lätt?! :(

Angelica: Annica, du är också brun. Fast en annan ton liksom.

(jag och jessica jämför armarna)

Angelica: Ja, du är liksom oliv.

Hahahaha, OLIV? Jaja. Jag får tänka på detta nästa gång jag solar. Får passa mig så jag inte blir allt för grön :D haha

Klassmys

Idag ska jag iväg på en liten klassträff. Någonstans i skummeslöv i saras stuga. Det ska bli väldigt mysigt :) Antar att kvällen bjuder på grillning och en massa tjejstack... skitsnack! Satt coh tänkte lite på om man skulle ta med alkohol eller inte. Men eftersom vi bara ska sitta hela kvällen så har jag en vana att bli 10 gånger tröttare med alkohol i kroppen. Ska alkohol till så måste de finnas lite action, annars somnar Annica ;)

(flickorna i svarta "johnbauer"-tröjor är klassflickor)


-




















Vad ska man kalla det?
Galen, knäpp, förvirrad, desperat?
Nej, jag får lösa min egen gåta snart.
 





















Se upp i backen!

Just nu har jag fått en sån skön sommarkänsla! På senaste tiden har jag glidit runt i bilen med gyllene tider på högsta volym! Man får sånna sköna sommarrus genom kroppen och glada tankar kommer upp. Till exempel att springa runt bland volleybollnäten på tylösand, bada när vattnet är ljummet och umgås när kvällarna är som varmast.

Att typ ha ett coctailparty med tjejerna. Vi kan fylla min lilla pool som går en till låren, sätta in bord och stolar i den och sola med varsin drink i handen. Det kallar jag sommar tjejer!

Kom ihåg, det är Gyllene Tider som gäller!


En bitter påminnelse (till för annica)




JAHA, vad säger man? skit dålig hållbarhet! En "diamant" har redan ramlat av mitt smycke jag köpte igår. Ska dit och försöka fixa det imorgon. Men faaaan så tråkigt. Jag köpte den igår och den gick söder... igår!
VÅGA KLAGA NU ANNICA, VÅGA!

Måste ringa NetOnNet och försöka få lagat min kamera! De går rätt segt för mig tycker jag. Men de ska bannimej fixas och de är på riktikt denna gången! Detta får jag också kolla upp imorgon. GAh.....
SKÄRPNING ANNICA!





Sol, vind och vatten

Sol, vind och vatten är precis vad denna dagen har bestått av. Jag vaknade till ett piskande regn som slog mot rutan. Försov mig självklart en timme och kom försent till min sura historialärare. Sådär lyckat!
Under dagen så har de varit så otroligt fint väder. Solen skiner just nu utan ett enda moln på himlen, fast självklart så blåser det kalla vindar! Lite synd.

Gick inom en piercingbutik idag för att kolla på smycken. Tydligen så var mitt gamla smycke på tok för stor. Så hon (kvinnan som jobbade i butiken) rekommenderade mig att byta smycke ganska omgående. And guess what? I did! Där sitter nu en ny rosa och hängande sak.

jaja, dags att ta bussen till träning.


I wanna make you sweat!

Hej alla goda och glada!

Idag hade vi vår sista konsert med våra nuvarande låtar. Det var låtar som vi hade övat in inför berlin. Otroligt nog var kyrkan nästan helt fullsatt. Sick!
(förövrigt var berlin kanon)

Idag hoppas jag på att få hänga med mina töser. Vi får väl se!

Måste bjuda på en kanonbra låt från min top 10-lista



Jobbigt

Detta är inte lätt inte.

Imorgon är det moon och underbar. Jag personligen har alltid mycket roligare på underbar. Men mina fina tjejer går in gratis på moon och ska då antagligen dit. Men jag själv ska betala och känner då att jag hellre kan lägga pengarna på något jag tycker är roligt. Och eftersom jag aldrig känner folket som kommer till moon så har jag heller aldrig kul. Hmm. Jag kan ju inte heller gå på stan ensam.
Jag får hålla tummarna för att min vilja går igenom :)

Mardrömsfilm

Jag hjälper min syster (www.kaaramell.blogg.se) att förmedla vidare denna sjuka videon.

Som hon själv sa:
Lakritspipor var goda..... fram tills nu.



Bra start på sveriges första morgon

I morse ställde jag klockan på 9.00 för att kunna komma upp i tid och göra det man ska. Vad tror ni jag vaknar till? Jimbo, min fina lilla Jimbo, står på golvet med huvudet på sängen och bara stirrar på mig samtidigt som svansen går i hundra varv. När jag vaknar och ser den lilla vackra varelsen kunde jag inte annat än få glädje i hela kroppen. Om alla inte vet det ännu så älskar jag min hund. Älskar



Grisbjörnen fick för sig att börja gnaga på min näsvinge.


Nu är busungarna hemma igen!



Bilder från berlin lär komma med tiden.


Busigt

Jag inväntar just nu 10-bussen för att åka och träna. Egentligen är de fortfarande spökligt i halsen, men jag måste tänka på att mitt slutbetyg hänger på specialidrotten. Har inte kört all in på ca 4 veckor = ligger back massor av timmar.

Förresten, jag har nog missat att berätta om en sak. Jag ska antagligen vara modell för mina klasskompisar på hårförlägning den 26 april. Riktigt spännande! Är lite nervös för hur slarvigt jag kommer sköta håret. Men en sak är säker. Jag kommer att ha löshår på balen :)


Jag blir så glad

Idag vaknade jag upp tillsammans med två av dem bästa flickorna som finns, Hanna och Felicia :) Vi åt en riktigt mysig frukost tillsammans med solens sken! Det blev massor av prat om gårdagens studentfest, bad taste!

Nu är jag hemma och har duschat. Om ca en timme ska jag vara klar för att åka till jobbet. Ska bara jobba i tre timmar.. känns lite med jämförelse till vad man brukar. Men jag tycker att det kan vara värt pengarna endå!



Såhär blev gårdagens outfit på Bad Taste.
Gröna nylonstrumbor, mass-färgad baddräkt, randiga shorts, krusat hår i slarvig toffs, grön ögonskugga på ögonlocket, blå övonskugga under ögat, oranget läppstift och körsbärsröda skor.





psst..... Kan hända att fler bilder kommer.


Skola

Nu sitter jag på historian och ska göra en punktlista på orsaker till första världskriget och följderna som kom. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte fattar ett skit! Har läst om skiten typ 3 (långa) gånger i mitt liv. Men endå så fattar jag inget.

Ikväll är det Bad Taste - studentfest! Riktigt nervös för mig outfit (för att jag tycker den är pinsam och ful). Men, jag ska ju ha något som jag tycker är fult. Så jag får nog bita i det sura äpplet denna gången ;)

plötsligt händer det

Gårdagen var en kväll att minnas! Vi satt hemma hos sebbe ett litet glatt gäng, tog något glas vin, åt mat och kollade på melodifestivalen. Helt plötsligt förvandlas hemma-stämning till en fest-stämning. Så ut gick vi, varken förberädda mentalt eller gällande klädval.

Fler sånna här kvällar hörni! Dom lyckas av någon anledning alltid bli roliga.


Nu vill jag ta mig en god kopp kaffe. Är rätt så pigg idag, så hoppas att jag inte är ensam! Lär ju bli något piggare av kaffe också . :)


Så välkomnar jag lördagen

Jag har så sjukligt ont i mitt huvud. Jag vet inte om jag kan ta fler panodil eller inte. Det är väl ett visst antal timmar som ska ha gått emellan, eller?

Gårdagen var riktigt rolig. Tack sebbe för en rolig födelsedagsfest. Tråkigt var de att du mådde så dåligt, krya på dig!
Ikväll ska man hem till sebbe igen. Denna gången för att käka gott och kolla på melodifestivalen med fint folk.

Fixarn´ är i farten

Dagen har varit en sorg. Sorg både i bröstkorg och ögon. Att se så många människor ledsna är tungt. Tyngre blir det när människorna är en nära. Men man får helt enkelt acceptera att detta är en del av livet. Som prästen sa: Den som aldrig har kännt kärlek för något kan heller inte känna sorg när det försvinner.





När jag kom hem satte jag mig och började boka allt "fix" inför studentbalen. Så nu har jag bokat en soldusch, manikyr och en frisör som ska fixa håret. Egentligen hade jag kunnat göra mitt hår själv, men tanken att få sitta ner och bli ompysslad på sin baldag lockade mig mer.
Nu är jag helt slut.


För dig - lars winnerbäck


-


Felicia käkar tabasco



Becks käkar kaffepulver

Våga utmana!

Igår blev det en sleepover hos becks med felicia. Otroligt nog var alla alldeles för pigga för att göra ingenting, och ingenstans kunde vi gå för att göra något. Smarta som vi är improviserades en helknäpp idé fram. 

Vi började allt med smsroulette. Lite småjobbigt emellanåt så vi sket i det, haha! Vi gick vidare till något helknäppt, att utmana varandra! Reglerna blev som så att om man vägrade anta utmaningen som man blev tilldelad, fick man som straff att äta en tesked tabasco!

Hahaha,jag ska inte avslöja allt för mycket av vad som egentligen hände! Kan meddela att felicia fylldes med tabasko, jag med rå gullök och becks med kaffepulver. Min kväll blev förgylld, ni är bäst!


söndag - sovdag

Idag kan jag inte direkt skylta om att jag har gjort något livligt av denna dag. Det livligaste som hände var att gå till lekplatsen som ligger bredvid gatan där becks, felicia och hanna satt i solen. Efter max en halvtimme gick jag in igen.

Sedan har min dag bestått av sängen och sova! Har varit trött två veckor i rad nu. Då menar jag trött! Nu har man en lovlig anledning att faktiskt få ligga inne även om solen sken varmt under dagen. 


livet är en fest

Ikväll ska jag och en redig pudding ut!


Ingen annan ville eller kunde följa med. Vi tar kvällen som den kommer och ruskar fram stämningen ;)


ung och dum!

http://www.youtube.com/watch?v=W5stu4JNYZI&feature=aso

Omg! Det är sjukt att se hur många som ärver denna sjukliga smittan.
Grovt exempel på film.


lockar


Sugen på ljumna sommarkvällar, kall öl och fint folk! Denna dagen var en sådan dag då alla var glada och vi samlades några stycken utomhus vid en lekplatsbänk(haha).
Där satt vi och såg nysommarens solnedgång tillsammans!


Från kylan in i värmen





Du
har säkert hört historien,
Från kylan in i värmen.

Jag kom och tänka på det nu
kanske för att det är så tyst.

Är det jag som drömmer?
Du är bättre än du vet.
Mycket större än du vet!
Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet.
Det gör man där vi kommer från.
Vill du nåt så vet du vart jag finns.




Bikinidags

Nu är det bikiniprovning skrivet på morgonens schema! Vi ska börja firandet av Sadra i bubbelpoolen följt av bastu. Efter att ha fixat oss ska vi hem till Sandra där de ska ätas god mat och kaka! Vi ska samtidigt inviga en första vinflaska köpt av denna kvinna. Mot kvällen ska vi alla bege oss till Robert´s Coffee där en massa människor väntar :)

Det lite ovanliga med denna dag är att de flesta verkar ha intresse för att klä upp sig lite. Då måste man ju kolla efter kläder som inte är allt för alldagliga men endå inte festliga! Dagens I-lands problem


ÄNTLIGEN

Min dator har varit inne hos skolans datanisse. Han har totalrensat hela datorn... :( Någon snäll prick som kan hjälpa mig att skaffa spotify? Jag kan inte själv.

Imon är ingen vanlig dag,
För då har sandra sin födelsedag.
Hurra Hurra Hurra!
Njut av din sista dag som tonåring flicka.
Imorgon tar du ett stort steg in i vuxenlivet!
....(MOT SYSTEMET)



HIttade en film idag. Filmen om oss, tjejer! Ska kolla efter och se om detta verkligen kan stämma eller om jag ser i syne. Ciao!

RSS 2.0