Jag söker min destination

Jag sitter och kollar på sol & bad resor. Jag fastnade för ett mål som når mitt tropiska krav och ser hur underbart ut som helst! I mina tankar och sökningar har jag kollat in Aruba. Så fantastiskt fint!
Det är bäst att lägga undan sina pengar och spara. Är så peppad! Speciellt när man ser alla fina strandbilder och strandbröllpsbilder.


Handens fem fingrar har gjort min dag

Hej igen.

Jag har inte lagt ut några bilder från london än. Jag får se om jag orkar det över huvudtaget! Idag har jag haft fullt upp med pluggandet. Jag har prov på tisdag i praktisk marknadsföring. Jag har suttit här i 3,5 timme nu. Jag tycker detta är jättesvårt. Jag förstår ganska mycket. Men ändå förstår jag ingenting. Detta var ett jobbigt ämne för mig har jag insett.

Nu ska jag göra svenska uppgiften som vi har tills på torsdag, eftersom jag inte lär hinna det någon annan dag. Imorgon har jag och min favorit ett halvår, så vi vill mysa till det lite med en matbit på stan och en biofilm. Därför har jag slitit med praktisk marknadsföring idag. På onsdag har jag kör + att det är idol. Det känns som att jag inte kommer ägna så mycket tid åt varken svenskan eller mitt andra prov som jag har på torsdag. Nämligen permanent-teori prov.

Idag var första dagen på kanske två veckor som jag  läste stina-lee:s blogg. Jag är helt förtrollad. Hela hennes blogg har förvandlats till en familjelycka. Det är hur mysigt som helst att läsa den nu. Jag är sååå glad :)
Hon fick mig att bli kär i en låt som hon hade lagt upp på bloggen. Jag har hört den någonstans förut, det kanske är därför. Jag kan ladda upp den på min blogg också, så får vi se vad ni tycker om den :)
Någon kanske har hört den förut?


Ojsan

Jag har glömt bort att jag har en blogg. Eller rättare sagt glömde. Jag hade det jättetrevligt i london med ett gäng underbara tjejer. Sammanlagt (med Göran) var vi 16 stycken. Precis lagom!

På något sätt tabbade jag och datan sig så vissa londonbilder går inte ens att öppna. Jag orkar inte ladda in någon bild nu heller.

Jag hade kundpass idag. Det gick helt okej bra. Nu är jag helt slut... Jag kan knappt gå upp på morgonen längre. Det kan bero på att det är mörkare ute och kylan börjar dra in varje natt över kära halmstad.

Jag har den älskade vid min sida i natt. Jag har saknat honom väldigt mycket. Men nu är det som vanligt igen :)  Jag har insett att jag behöver en syster som vanligt. Fast frågan är om det kommer bli så igen. Det finns hopp, men som hennes planer lyder så lär det inte ske. :/

God natt!

London nästa!

IDAG GÅR VÅRT FLYG TILL LONDON! Gissa vilka töser som är väldigt sugna som just nu duschar och har sig?

Hanna sov över här inatt. Vi ackade en resväska, men vi kom upp i  15-16 kg och man får bara ha med sig 15 kg max. Annars får man betala för övervikt. Nej tack!
Väskan i sig väger ungefär 6-7 kg. Vi kände att det var en onödigt tung vikt för att vara en väska där vi har 4 plagg var, ett par skor var, underkläder och smink/tandborste. Så vi packade om i en annan väska. Jag tog addes träningsväska. Det funkade utmärkt och är nu bara uppe i 8 kg. Det innebär att vi har 3.5 kg var att köpa något för :)

Bilder kommer jag att lägga upp när jag kommer hem.
Hejdå vi ses på söndag kväll/måndag!

Lystring!

Jag har kommit fram till att jag måste börja ta betalt för klippningar. Detta valet har jag gjort eftersom att jag använder min fritid, jag använder mina produkter, material mm.
Jag är inte säker på priserna än. Men självklart blir det rimliga priser :)



The big deal

Nu är det så att jag och min kära pojkvän vill hjälpa varandra på traven av olika skäl. Vi Klottrade ett a-4 papper, "the bid deal" med kladdkritor och regler. Våra regler lyder:
  • Sötsaker får ätas endast på lördagar.
  • Vi får bara dricka läsk på helger.
  • Vi måste ut på promenad/springa minst en gång i veckan.
  • Inte gå runt och småäta.
  • Undvika snabbmat.
  • Mycket grönsaker och frukt på tallriken.
För varje misstag måste man böta 10 kronor. Det är väldigt viktigt att vara ärliga mot varandra!
Om jag känner adde rätt så kommer jag få ihop 100 st 10-kornor. ;)


Idag handlade jag på monki och gina tricot.


Från monki: ett par ludna leggins, 180 kr.
Från gina tricot: en beige tröja, 199 kr. ett guldigt hippie-band, 69 kr. ett par guldiga öronhängen, 49 kr.

Tim testar äta frukost med elchock i armen

Haha!

top model 4

Jag satt precis och kollade på top model 4. Det är så kul att kolla tillbaka på top model då. Speciellt kul är det att se hur Tyra ändras hela tiden (till utseende). Jag blir extra peppad att samla ihop pengar till en make up kurs som jag har velat hur länge som helst! Tyvärr kostar det ju 20 000 +.

Nu ska jag kolla på AFV. Jag älskar detta programmet.  Senare ska jag kanske klippa min modelldocka!

Söndags seg

Nu har hela helgen gått och det har gått snabbt! Efter att Adde stack hem sen eftermiddag, stack jag hem till mina kusiner för att umgås. Den ena var i stallet. Så jag och tommy cyklade till MAX, tog oss en varsin glass och sedan cyklade vi till city gross för att handla söndags smask!
Det roliga på MAX var när tommy skulle beställa glass. Han pratade med en utlänsk tjej som inte riktigt förstod vad han menade. Han ville ha "en glass med choklad och en liten cola". Då fick han två glassar, en med chokladsås och den andra med kolasås. Haha, stackarn sa inte till att det var fel utan bara betalade.

Därefter lyssnade vi på skypebus.. rätt kul men ändå elakt. :)
Nu är jag hemma och ligger nerbäddad. Jag ska bara ringa och säga några sista ord till adde innan jag somnar.

God natt allihop. Hoppas att ni också kryper ner och gottar er under täcket dessa påbörjande höstkvällar.

Är vädret som det ska?

Nej det tycker jag inte! Det har ösregnat hela natten, det stormblåser ute och jag sitter ensam hemma hos adde. Vaknade när han skulle upp.. eller nej. Jag vaknade till klockan halv 8 i morse och adde skulle ta bussen tjogo i åtta. Han sov tydligen när jag sa åt han att gå upp. Han svarade mig. Så jag tänkte inte mer på det, utan stängde av alarmet. Förlåt älskling. Hoppas att du inte blev allt för arg på mig :)

Jag har hunnit med att kolla på TV med frukost och kaffe, och jag har hunnit med en cirkus med hundarna också.

Låt höra.
Adde har en mops och två andra hundar. Men nu ska jag fördjupa mig om mopsen. Hans namn är ego, ett absolut passande namn för denna hund. Han är otroligt matglad. Det är med andra ord hans liv, hans hobby.


När adde hade gått till bussen försökte jag somna om. Då hörde jag massa prassel från nedervåningen. Jag visste att de hade något med en ego att göra. Snabbt sprang jag ner och där ser jag en stor torrfoderpåse ligga vält på golvet och ut från påsen ser jag bara en knorrsvans. Arg som jag blev drog jag ur tjockisen från påsen och skällde på honom. Han vifftade på svansen och gick bara därifrån.
Jag fortsatte utnyttja min morgon genom att fixa frukost. Det var inte längre läge att sova. När jag står och rostar mina mackor och värmer mitt kaffe hör jag att det klingar från övervåning. Genast insåg jag att det hade något med ego att göra igen. När jag kom upp stod han på addes skrivbord och gluffsade i sig addes chips skål. Denna gång blev jag så arg att jag lyfte ner honom med nackskinnet.
Han hann ner innan mig. Jag var kvar och plockade lite efter egos grisighet på skrivbordet. När jag var nere igen ser jag en stor kisspöl på golvet. "FAN jävla hund" fanns bara i mitt huvud. Jag kom på att jag hade glömt släppa ut honom för att kissa av nattens vätska. Det var bara att torka upp.

Fatta att denna morgonen har varit kämpig!
Snart ska jag ta bussen till skolan.

Nu äntligen hände det något

Jag sitter hemma hos adde just nu. Han sover och jag sover inte. Imorgon är det nämligen sovmorgon till kvart över 12, så jag passade på att designa om bloggen lite. Hoppas ni tyckte det var höstigt nog!

Klockan är rätt mycket och jag känner mig lite trött. Det är ett tecken på att det är dags för mig att gosa ner mig i sängen hos andreas nu.

Puss och kram!

Brunett är hett

Jag fick en sista minut impuls  och färgade om håret brunt.
Man måste tåla förändringar :)


2/9- Min första dag med en kund

Jag hade mitt första kundpass i skolan idag. Jag blekte en utväxt på en väldigt pratglad kvinna. Hon var väldigt noga med hur hon ville ha det. Lite jobbigt.. men hon blev nöjd :)

Jag sitter i skolan. På lärcentra nu, eller vad man nu ska säga. Jag vet inte vad detta är egentligen. Allt bara skiter sig. Jag är antagligen inte antagen i kusren längre, fick vi reda på idag. ag är inte den ända som är drabbad. Detta gör att vi halkar efter coh inte kommer kunna genomföraa kursen. Om skulan inte reagerar NU. Jag valde psykologi A. Men jag fudnerar på att välja en annan kurs där inte många elever är med. Då kommer man garanterat med i kursen. Jag behöver mina slutpoäng för att kunna ta min examen...

Jag har kör ikväll och det ska bli kul. Vi måste ha passen med oss. London väntar på oss!

RSS 2.0