Gran Canaria

Här vill jag sitta nu. Tillbaka till denna dagen och denna stunden.
Det var precis lagom varmt och det dracks godis-öl!

Bilden kommer aldrig att suddas ut

Jag ser framför mig ett nyfiket leende och glittrande ögon. Det där ögonblicket då du spänt väntar på att få höra vad som hade hänt i våra liv. Den blicken som trängde hela vägen från ögonen och ner till hjärtat. Mormor, bilden kommer aldrig att suddas ut.

Jag ser framför mig ett ansikte som skiner. Ett ansikte så glatt att ögonen nästan försvinner in under ögonlocken. Samtidigt hör jag ljudet av ett äkta skratt fyllt av glädje som mellanåt avbryts med smacket av dina kärleksfulla kindpussar. Farfar, bilden kommer aldrig att suddas ut.

Utbildning

Har suttit hela dagen och sökt utbildningar samt mailat olika studievägledare inom olika områden. Mitt ena mål var djurvårdare. Där fick jag bland annat veta (genom mail) att djurvårdare är ett annat ord för undersköterska. Utbildningen är 42 veckor lång och ligger i Dingle. Mitt mellan uddevalla och norska gränsen. Håller för tillfället på att maila Djurvårdarkursen för mer information. Det hade varit skönr med så mycket distansutbildning som möjligt! Och förhoppningsvis finns det jobb efter utbildningen.

Min andra måltavla var att utbilda mig till sexolog. Det är en vidareutbildning om man har tidigare utbildning inom antingen psykolog, sjuksköterska, barnmorska, läkare eller socionom. Går jag hela vägen igenom denna utbildningen så kan jag senare jobba med sexualupplysning. Så jävla roligt! 

Detta valet är så jobbigt just för att jag älskar djur men jag tycker att sexkunskap är så otroligt intressant. Lite av en hobby det med.

Noll lust

Träningsberoendet har vänt. Jag känner inte alls för att träna. NOLL känsla för det över huvudtaget. 
Idag gick jag på första passet på länge och det kändes faktiskt bra! Jag ska försöka gå på morgonpassen så mycket som möjligt, då tiden räcker till. Man känner hur mycket bättre man mår. Speciellt efter allt tungt som har belastat axlarna och tankarna. Det gäller bara att vara stark och ta sig dit man ska!

Gav studievägledningen på arbetsförmedlingen en chans att hjälpa mig med studier. Kom inte så mycket längre än jag redan har gjort takemässigt. Jag fick veta att sista ansökning för att plugga till hösten är 31 maj och var jag kunde kolla efetrfrågade yrken. Mer än så blev det inte!

RSS 2.0