Badkar med becks


Sexig start








EFTER BILDER



HAHAHAHA. förlåt becks!


30/3 - seg dag med fart

Adde kom till mig senare på kvällen. Hela natten lång låg vi och pratade om allt och inget. Sist jag kollade på klockan var den halv fyra. Så jag vet inte riktigt när vi somnade.

Vi vaknade iallafall runt tio-tiden och pigga till en början och segare ju senare dagen blev. Sen käkade vi frulle och kollade på beck - det tysta skriket. Den filmen kan man utan och innan nu.  Annars var dagen fylld av mys och plugg. Jag tog tag i mina fotbehov och skrubbade/filade dem babylena. Känns det inte som siden nu kanske? Vi fick i oss en bakad kladdkaka och en adde- och annica tillvärkad måltid.

Hans bror hämtade oss och vi åkte till hans mammas och pappas jobb. Värsta coola yrket tycker jag. De skulle få hem tvättmaskinen därifrån och hem. 130 kg tyngd, eller hur var det?

Jag är hemma hos adde nu och halvsover. Har gjort mig klar för natten och sitter här medans han är nere och hjälper till med allt annat. Jag är svinigt trött!

PUSSPUSS

sko-shopping!


Efterlängtade vår/sommarskor.


Efterlängtade vår/sommarskor.


Efterlängtade vår/sommarskor.


Efterlängtade vårkläder.

29/3 - sömntutan är vaken

Hej gottfolk, eller god morgon kanske är det rätta ordet? Nu är annica vaken, hon som somnade när hon tog stegen till sängen efter robinson igår. Helt sjukt trött var jag.

Jag skulle egentligen gått ut igår med hanna och linnea. Men det blev som det blev. Linnea var nog också hemma men hanna hittade på något med sebbe och hans vänner. Det slutade väl bra för dig med hanna? :)

Ikväll kommer "you-know-who" hit. Vi får se vad vi gör. Men imorgon ska vi förmodligen baka.. och kanske måla ägg?:D haha. Innan han kommer ska jag ha hunnit med att städa lite på mitt rum och snoka efter skor med mor min.

SLÄNGKYSS

-

28/3   

28/3 - Gårdagen och dagen

Igår hände det inte alls mycket till en början. Sen stack jag hem till sebbe där hanna också var. Anti feminist, va? Haha, så dåligt att du då håller med om vad de arbetar mot xD

Adde ringde och vi bestämde att jag skulle in till stan och träffa honom och hans vänner, därefter sova hos någon. Jag kutade från sebbe och hem vid halv 11. Jag skulle egentligen tagit bussen vid halv tolv men hann hem och byra leggins, skor och jacka. Mer tänkte jag inte på att byta. Det var något jag ångrade under kvällens gång (y) Hann iaf med bussen kl 11.

Jag träffade emil och becks på bussen. Och när vi kom till stan och hade mött godbitarna var alla onyktra förutom jag. Det var ju sisådär kul. Vi gick till tre hjärtan där min nykterhet dämpades genom kvällens gång. Det var väldigt kul! Tyvärr ramlade folk och slängdes ut.. xD

På hemvägen köpte adde mat från pastavagnen(A) Tyvärr var han tvungen att slabba överallt och föreställa clown. Haha. När vi var hemma kom han även på en ny hållning/stil man kan använda sig av framför spegeln. Dock inget jag skulle rekommendera!
Killen hade typ ticks i kroppen innan vi somnade och sedan tuppade han av. Tack och lov att han gav mig en chans att få en blund.

Idag vaknade vi sjukt tidigt. Det har ändå skönt att ha hela dagen framför oss! Det blev käk och sen stack vi till stan och shoppade lite. Du får inte tycka att jag är jobbig... Är man tjej på humör ute i staden så är man :)

Vi kom hem till mig igen och hängde med glass och lite potatissallad. Nu har han åkt hem och jag ska väl duscha. Måste vara berädd om något skulle hända ikväll. 

Schynes! 

27/3 - fredag utan planer

Ja men jippi vilken fartfylld morgon det blev. Jag missade första bussen och skulle ta nästa buss vid åtta. Jag började gå till bussen i såpass lagom tid så jag bara behövde stå och vänta i typ en minnut. När jag nästan var vid hållplatsen kom jag på en sak... mitt busskort. Det fanns inte i fickorna, där jag alltid har kortet. Självklart hade jag glömt de i min andra jacka. Jag fick ringa mamma så hon kunde köra dit kortet snabbt. Jag missade busse precis så mamma körde rally efter bussen tills den skulle stanna nästa gång. Jag gjorde ett försök att hoppa ut men bussen hann starta och köra innan jag kom fram så det var bara att springa in i bilen igen. Hon körde mig till stan istället, även om det inte var det roligaste för mammas del (A)

Engelskan var ganska dryg. Maten i skolan var god. Jessica kom på ett konstigt sätt att skratta på. Jag stack till träningen och det kändes bra. Badade nyss och det var skönt.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Det blir ingen adde iaf :(  men det är bra (y), faktist. Och då menar jag inget illa, haha.

Jag tror inte bara det är jag som saknar solens värme. Mina små älsklingar låg i solljuset och värmde sig idag.






Tyvärr vet jag inte vem som kommenterade i inlägget angående urrigningen, anonym. Det betyder att jag inte vet till vem jag ska svara.


Grannen min

Nu är jag hemma hos åsa och har precis klippt henne. Hundarna lekte innan, gissa vem som blev kåt? Jimbo såklart. Sjukt jobbig var den byrackan!  
Vi ska kolla på Thomas Järvhedens film "seriöst roligt".  Inget singstar.. :( haha. Sen blir det sveriges värsta bilförare och därefter en dokumentär om han som våldtog sin dotter i 24 år. Någon som minns henne? Hon var fast i en källare och födde sin pappas barn.


ÅSA OCH SONJA fina som få.

26/2 - Samma takt

En dag av glädje och sura miner
I torsdags åkte jag hem till Adde efter skolan. Det var förbaskat kallt ute! Vi hängde en stund hemma hos honom.. pratstund kan man säga. Det kändes skönt. Sen drog vi hem till linus där 4 killar satt antingen vid datorn eller lirade tv-spel. Så sociala va? haha. Nej men de var trevliga. Det sista kvällen bjöd på innan vi gick hem till adde igen var en poker runda. Jag fattar inte hur man spelar, men jag börjar ana.
När vi var hemma hos honom var jag en isbit och otroligt trött. Det blev nattmacka och självklart yatzy. Loser, nolla eller ska jag säga klassad?= adde ;)

Vaknade av väckarklockan. Somnade sjukt fort tydligen. Det var inte precis så att någon av oss var sugna på att gå upp. Vi drog oss 20 min extra. Söt som han var gick han upp för min skull, gjorde mackor och följde mig till bussen även om han var ledig.

Jag var irriterad typ hela dagen och det kändes bra att vi frivilligt fick gå hem om vi ville senare på dagen. Jag gick hem, lätt. Sen cyklade jag till kören. Därefter blev jag bjuden hem till becks på våfflor. Tack gullegris :)
Somnade snabbt och enkelt på kvällen.

 
Tilda & Annica upp till 100%


Ingen speciell dag men gud vilken tabbe
Jag hade bara matte idag, därefter tänkte jag träna. Satt först i matsalen och pratade med emmelie. Hoppas du inom kort kommer må bättre gumman!

När jag bytte om kändes det så himla skönt att äntligen få svettas pölar igen! Jahapp, jag hade mina förhinder.
Jag tog på mig träningsbyxorna men hittade varken min sport-bh eller min träningströja. I panik vände jag upp och ner på väskan. INGENTING hittade jag. Fanfanfan var fanns i mina tankar. Jag hade inget att ha på mig, förutom den tröjan jag hade haft under min tunika idag. Det är inte i det längsta laget, utan kortare och det var ju tvunget att finnas en urrigning.. -.-  Jag tänkte att jag skulle träna ändå, för det brukar bara vara gamla godbitar där. Självklart svek mina tankar mig och ungdommar strömmade in. Jag hann träna i 40 min sen tog jag mina saker och stack till bussen. 

Jag har käkat, duschat och nu pratar jag i telefon. Ska dra till åsa snart tror jag och antagligen ska sonja, hennes systers hund, och mina hundar på leka av sig. Kommer kanske klippa åsa och sjunga sing star.

Tjenixen


♥♥♥

En ända minut, sen har tiden runnit ut. Den kommer aldrig tillbaks och det blir aldrig samma sak.

23/3 - Happy Birthday!

Min morgon var full av stress. Missade första bussen och nästan den andra också. Jag sprang och kände mig som en underhållning hela vägen till bussen. Bilisterna kollade på hela min cirkus. Jag hade två datorer att bära på denna måndag. Addes såklart. Hans axelband var för stora för mig så väskan bara gled av hela tiden och jag rättade till båda väskorna i varje språng som togs. Den andra väskan var en handväska som inte ville stanna på axeln, utan hänga och göra mig förbannat irriterad. Men jag hann fram till bussen i tid. Och det var jag värd.

Skolan var soft. En lektion hade vi bara. Eftermiddagen var inställd för ammi var sjuk. Då hängde jag med tilda och hennes vän på stan och utförde ärenden. Min jakt efter en hel-dress börjar kännas total misslyckad. Men men, det kanske kommer. Vem vet..

På kvällen bar det av till harrys. Söta lejla fyllde hela 17 år! Bara ett år till och du kommer in på krogen, inte illa! Alla beställde kycklingvingar och blev smått bundisar med servitrisen. En söt asiat som hade lite svårigheter ibland med uttalet. Hon var bussig och bjöd lejla på drickan. Hon var trots allt födelsedagsbarnet! :)

Vi åkte hem med kvart i nio bussen. Jag är trött som vanligt och ska (som vanligt) ta emot samtal närsom.

KYSS PÅRÉJ


Vad jag har att säga

20/3 - fredag
Denna fredagen var man ledig, som sagt. Då tog jag tag i dagen och städade mitt rum, pappas datarum och toaletten. Är man inte duktig då?

På eftermiddagen kom adde hit efter skolan. Vi bestämde oss för att gå på bio och då hängde becks och padde med. Jag minns inte vad filmen hette, men den var väldigt bra! Innan bion tog vi en fika på espresso.

Efter bion åkte jag till adde och becks till padde. 

21/3 - lördag
Som uträknat vaknade jag upp hemma hos adde.  Det blev mat och en mysig halvdag hemma hos honom.

Jag tog bussen till stan och träffade becks på bussen. Vi köpte cola, tog bussen till alex för att hämta upp henne och därefter gick vi hem till stackars emil som har spräckt mjälten och drack vår cola. Jag gick hem tidigare för att jag skulle med och fira min kusin som äntligen har fyllt 18. :)

När jag kom hem hann jag inte fixa mig ett dugg. Hann sätta mig ner och skicka in addes arbete som jag hade lovat och sen var vi tvugna att åka. Så utan något val fixade jag mig hemma hos dem istället. Dock samma kläder, men det fungerade ändå.

Det var trevligt hemma hos kusinerna tycker jag :) Gissa vart jag stack senare? .. ja precis. På väg dit strulade 40 bussen. De va några omogna ungar som kastade något på bussen så en ruta sprack sönder. Där stod typ österskanspoliserna och dröjde tiden, vilket gjorde mig nervös över att inte hinna nästa buss. När jag var framme kollade vi på kassa filmer som vi snabbt avslutade hela tiden. Istället spelade vi yatzy och däckade tillslut.

22/3 - söndag / idag
Då hade man sovit ut och var lagom pigg runt morgontid. Senare under dagen blev jag bara segare och segare. Inte konstigt i för sig. Gör man inget så bir man inte piggare. Störande att han vinner över mig i yatzy med ett poäng i en avgörande runda -.- Känner mig som en yatzy-narkoman nu, haha. Är sugen på det spelet hela tiden.

Vi tyckte att vi behövde röra på oss iallafall, det var ju bra. Så vi beställde pizza, ännu bättre. Vi gick ner till pizzerian i regnet, något som var mindre bra. Kartongerna gillar inte vatten speciellt mycket. Det märktes.

Tack så mycket adde. Det har varit toppen att umgås denna helgen! Tummen upp. :)



Nu är det skönhetssömnen som gäller. Är förbannat trött.

GODNATT OCH HEJDÅ 

Kryddor av sömn och överskott

Svenskan var väldigt tråkig idag för min del. Jag skulle åkt hem efter skolan och bara softat. Men istället gick jag till espresso och köpte fika, gick tillbaka till klassrummet och åkte sen hem till adde.

Jag tog bussen vid halv sju och skulle egentligen träffat becks. Men hon behövde plugga klart och jag ville kolla på sveriges värsta bilförare. Så åsa kom hit för att se på det med mig. 

Snart blir det telefonsamtal, as usual. :)

Det är kanske bestämt när jag ska upp till systern också, 3 april har vi tänkt oss. Äntligen <3

Bye alla. Min fredag har redan börjat! 

19/3 - Sovmorgon

Vilken morgon! Vaknade av en helkonstig dröm. Klockan var typ åtta. Solen sken och jag kunde inte somna om. Istället gick jag upp och började sprätta upp mina  byxor. De sprack igår vid ena knät. Så jag tänkte att jag ville sprätta det andra knät också. Nu ser de förjävliga ut men plagget ska användas ändå. Jag ska göra om dem till sommaren.

Igår var skolans höjdpunkt när therese hade en spindel i håret. Haha. Det var tyst i hela klassrummet, läraren hade genomgång. Jag fick syn på spindeln och pekade på den (thereses hår)  medans jag sa "kolla spindeln emmelie". Therese såg att jag pekade på hennes huvud oh började gallskrika och ruska huvudet över mig. Jag försökte backa undan lite lätt men flög istället av stolen som en stor klump och landade med ett duns, samtidigt fastnade med fötterna under bordet. Haha. Sen kröp det en massa på mig. Vem vet om det kan ha varit något?

Efter skolan följde jag och emmelie med tilda hem. Vi kollade på den filmen som vi ska se på engelskan imon. Men eftersom vi såg den nu behöver vi inte komma, utan ha en ledig dag. Filmen typ.. sög. Eller nej. Men den var så otroligt dryg att se på när man kände sig tvingad till det.

Sen drog vi en sväng ut till stranden. Emmelie fuktade fötterna lite vid vattnet ;) Annars tog vi några fula bilder och spelade in några videos. Vi satte oss vid klipporna, såg ut över båstad och var allmänt störda :)

Pappa hämtade mig senare och jag var dödstrött när jag kom hem. Men snackade lite med adde innan jag somnade.

Snart ska jag till skolan, det är rätt soft att man bara behöver vara där i typ 1,5 timme. Höhö!
Min fredag börjar idag!

PUSS OCH HÅNGEL

17/3 - Det är tisdag

Vi rullade permanent idag och skrev i våra loggböcker, självklart! Det fick bra till en början. Senare såg de ut som ruffsiga korvar som inte alls ville vad man själv försökte ha i vilja att skapa.

Maten i skolan var god! Nudel-wook med kyckling. Nu ska jag börja materialkunskapen. Hon står förmodligen och väntar på att man ska lägga ner skärmen och lyssna. Men hon förklarar så himla långsamt så det blir ju bara pest och pina.

Senare ska jag till en sångpedagog och sjunga av mig lite. Spritta av glädje förhoppningsvis! Sen kommer nog adde till mig.
 
VÅREN SPRITTER I MIG. DET RÄ SOLIGT!

HERRÅ

16/3 - My dear

Idag var det måndag = skola = trött!

På naturkunskapen skapade vi våra planeter. Vi är så sjukt grymma på att just komma komma på idéerxD Jag tror jag limmade ner min tröja lite... men det var väldigt kul iallafall!
 
På första rasten fikade jag med tilda på espresso, himla mysigt. På lunchen dominerade tjejernas rösten om att käka på mc, något som jag halvt spydde av efter. På försäljning och service lektionen trodde jag på allvar att jag skulle spy, igen. Ont i magen som fasen hade jag.
 
Efter skolan gick jag och tilda till solariumet. Det värmde gott på magen och det gick så småningom över.

Jag hann med att träna idag. Åkte dit med hanna och linnéa. Mitt nya smeknamn blev tydligen kol, sedan surkol för att jag blev irriterad och till slut blev jag ett kolhuvud. Antagligen för att jag sa att jag hade ätit pizzasallad? Haha, jävla töntar :D

Nu är jag hemma och ska få ett telefonsamtal närsom. Jag har bestämt mig för att se på "ballar av stål" kl 21.55 på kanal 5. Det verkar riktigt sajko.

Puss på dej, svej!

15/3- På topp

Nu tycker kanske alla att jag har tjatat om den där adde i många inlägg. Men jag kom på nu att vi har varit eller iallafall träffats varje dag sedan i torsdags.  

Påväg med bussen till stan träffade jag carolin och viktor. Jag hängde smått med dem tills jag gick och mötte adde. Vi tog bussen hem till honom. Ett mysigt boende med lovely hundar! Hoppas nu att du slutar spela tibia också, höhö. ;)
Pappa hämtade mig och vi åkte en runda innan vi kom hem.

Jag måste få säga att detta var en toppen söndag. En sån dag som man bara ska ligga och slappa på, perfekt.

PUSS



melodifestivalens slut

Eter att ha följt adde till bussen gick jag hem till becks, tog en av hennes BH:ar (eftersom jag glömde ta på mig de efter att ha sovit xD) och sen gick vi en runda. Självklart lyckades jag spräcka upp mina mjukisbyxor när jag skulle hoppa över ett staket. R.I.P. mjukis.

När jag kom hem blev det data, tv och telefonsamtal.

Ikväll begav jag mig ut med min mor på en åktur med bilen. Den var obehagligt olik vår förra bil, fy! Denna ska jag dras runt med när jag precis har börjat älska vår saab. Vi åkte och köpte glass och sen vidare till kusinerna för att kolla på melodifestivalen. Jag vet inte vad jag har att tillägga om vinnarlåten. Den är ju inte i stil med mina favoriter men jag blev superglad att hon den där uggla inte vann. Allt annat kunde vinna!

Jag lyssnar mig igenom låtar nu, något av det sista jag ska göra ikväll.

Håångel

suget efter att vara lättklädd

 

GE MIG SOMMAR OCH LÄTTKLÄTT
GE GE GE GE GE GE GE GE GE GE GE GE GE GE GE GE mig.

14/3 - Lördagsmorgon

Nu kollar vi på full frys, adde och jag. Han sov över här inatt efter att vi hade varit hemma hos becks. Innan gick Norbit på TV, feta agressiva fru :D Snart ska vi gå och äta.

Det var bara jag adde, becks och padde först hemma hos becks igår. Men senare kom lite annat folk också.

Ikväll vet jag inte om jag är sugen på att festa eller bara hänga och kolla på melodifesivalen. Det är ju trots allt final.
Men nu ska jag gå och umgås med adde igen.

Syster, jag saknar dig!

13/3 - Man är dock trötter

Jag är i skolaan! Sitter med mina pinglor gör jag också. Kan det bli bättre?

Sommaren är kort. Det mesta regnar bort = jag är så otroligt uttråkad. 

 
Jag vill ha sommar och bada igen.
Men skulle vi inte satsa på bad och bastu nästa vecka emmelie och tilda?

         

Lider mot sitt slut

Becks hade väldigt ont denna gången hos tatueraren. Hon vred om min hand typ ett varv och snett bakåt. Jag sak inte klaga, hon kände nog mer smärta än mig!

Vi tog bussen till becks, käkade lite och segade någon snabb minut i soffan. Sen kom becks farmor och skjutsade mig och adde hem till mig. Vi såg självklart på sveriges värsta bilförare senare. Och hade allmänt trevligt ;)  (y)

Nu är jag väldigt trött och ska prata med adde snart.

PUssPUss

12/3 - Isen är dock inte hård

Solek skiner :D eller den gjorde...

Ojoj vad dagarna går! Igår orkade jag inte sitta vid datorn. De blev väl msn i fem minuter men sen stängde jag av allt igen. Jag klippte ida igår efter kören och plockade äntligen bort alla kläder som har legat som en heltäckningsmatta på golvet! Ida gav mig pengar, något som jag absolut inte begärde.

Matten var seg idag men otroligt skön. Jag och tilda satt och snackade hennes fylleliv istället för att jobba :D haha.
Nu sitter jag på svenskan och ska snart med becks till tatueraren för att hon ska fylla i sin tatuering. Jag är villig att hålla dig i handen! Sen ska adde med mig hem. Vi får se vad dagen har att bjuda på :)

Pusspådejsnygging


Tack

Då har man smyckat till munnen och gjort en tandkontroll. Massor av beröm om mina tänder och skötsel, tack tack. Och framförallt tack för att ni bjöd mig på 2, 50 kr som jag slapp betala för att ni inte hade växel nog. Tack helt enkelt, tack :)

10/3 - Life is a highway

Ännu en lat morgon. Mamma gullet körde mig till skolan idag. Vi fick ta hem vår saab igen för att vi inte får vår bild förrän på fredag. Snällt..(y) Jo visst så krånglade jag med att tappa mobilen överallt hela morgonen så det tog lite tid att ta sig till skolan haha.

På frisörtektniken pratade vi om mässan som några i klassen gick på i lördags, praktiken och gjorde en framsida på våra loggböcker som vi ska börja använda och skriva i. Sen ska de läsa igenom våra loggböcker och betygsätta texterna. Toppen. Betygsätta mina texter är ingen lek haha.

Nu ska jag ha materialkunskap och kultur och stil histora. Världens allvarligaste lärare. Önska mig lycka till.
- Lycka till Annica!

16.50 har man tid hos tandläkaren och ska smycka till munnen. Jag har valt ut en diamant jag vill ha. Jag fick reda på att de ville kolla och undersöka tänderna också. Fan :D haha

PussPussPussPuss

9/3 - Vakna, det är skola!






Super duper seg morgon! Jag fick gå upp någon gång mellan halv 7 - 7. Fifan.. det kändes, haha.

Naturkunskapen var himla go. Inte alls mycket att göra eftersom att internet inte funkade. På frukosten var ajg tvungen att dricka kaffe för att inte somna under dagen. Samma sak på eftermiddagen, slappigt. Vi disskuterade oss igenom hela lektionen. Toppenkul att sitta och disskutera tre timmar med tjejer!

Nu är jag hemma hos becks och skriver på kultur och stil historian. Om det nu är så som hon säger att man ska ha kommit halvvägs så ligger jag risigt till. Hon är stenhårt inställd på att vi ska göra ett professionellt arbete som hon själv har gjort på högskolan. Ja men ursäkta mig, gymnasienivå?

hejsvej puddingar








plötsligt hände det

Jag har varit hos åsa en sväng och kollat på tv. Trevligt som det var gick jag hem senare.

Jag finner inga ord, bara tankar.

8/2 - inget tal om saken

Igår var linnea här tills klockan tickade mot tre. Sen fyllde jag badkaret och gottade mig där ett tag. Det sista jag gjorde hemma sen var att fixa mig och därefter körde farfar mig till monika. 

Hemma hos monika kollade vi på familjefilm fyll med minnen och det var kul! Vi fick även mat och tårta. Men jag var inte alls sugen på tårta igår.

Senare vid nio körde mamma mig till stan och jag mötte upp becks och padde. Vi gick till paddes polare där vi blev 7 st och festade till det lite. Där fanns ingen kortlek, så vi beslutade oss för att göra en själva. Efter några timmar gick vi in till stan. MC blev nattmaten till alla utom becks som käkade från pastavagnen.

Det blev jag, becks, padde och adde som slutligen tog bussen hem till becks och sov där över natten. Jag måste bara påpeka att det inte är en hitt att sova två stycken på den soffan. Det blir trångt och en natt med garanterat mycket mindre sömn! 

När vi vaknade gjorde vi scones och tittade på en film. När de gick till bussen gick jag hem... i regnet.

Jag tror jag ska kolla på en film till nu. Har ont i hela kroppen efter denna natt, haha. Skulle klippt Ida och janne idag men jag backade ur.

                                                                                puss på dej

Senare på kvällen

Kvällen blev något trots allt. Linnea kom hit, vi drack min bål som vi sa och åt inte så värst mycket av popcornen. Vi tog foton, så det var bara dax att börja fixa sig. Mitt uppe i allt ringer robin och han ville komma hit med jonte.

Kvällen slutade här med oss fyra och mycket prat. Popcornen, tobleronen och nästan all laktis åts upp. Fegisarna vågade inte smaka på min bål, drinkmix a la annica. Det var väldigt roligt att träffa dem igen faktist. Sist var typ för tre-fyra månader sedan. Något som är enormt mycket.

Bilder kommer kanske senare, låt se!

sommarsug






 







6/3 - torka suget

Det var min allra sista dag idag på praktiken. Lite smått sorgligt men det ska bli skönt att komma tillbaka till det vanliga. Speciellt maten i skolan som jag älskar.

De fick en varsin toblerone som ett tack för allt jag har fått göra och deras vänliga mottagande. Eller första dagen var jävligt kall och stel.. men resten har varit gose gott. Det blev super glada. De hade aldrig någonsin fått något av en praktikant tidigare (?).  Jag fick välja tre produkter att ta med mig hem. Det kändes inte rätt någonstans. Jag ger dem en varsin chocklad som sammanlagt kanske går på 100 spänn. Och jag får tre produkter som sammanlagt går på några hundralappar.

Det blev några kramar innan jag gick och belma bad mig komma och hälsa på någon gång. Vi får väl se om jag gör det. Jag är väldigt dålig på att komma ihåg och planera. Nu vet jag att jag har en säker plats här till nästa gång, thanx.

Slutligen
Jag har lärt  mig att ta emot kunder och är nog ett VM-proffs på att tvätta hår, höhö. Jag vet nu efter två veckor vad de heter (äntligen) och jag har varit med om så himla mycket olika saker. Från misslyckande till toppresultat. Från tjurpuppor till översociala människor. Från folk som vill ge mig pengar till folk som fräser åt mig. Från missförstånd till förstånd. Ja det har helt enkelt varit en fullspeckad tid.   



Nu har pappa hittat vår nya bil. Den har tydligen glastak så att man ser rätt upp i himlen, mysigt men jobbigt. Den är röd och är en combi-mercedes.

Jasmnie mår inte så bra så vi tänkte planera ihop så vi kunde ses. Men det har slutat med att jasmine inte kommer hit för att umgås med mig och linnea. Och inte kommer vi ut någonstans ikväll heller. Så nu har vi bestämt oss för att dricka min bål och larva oss med kameran. Hon sover förmodligen här ikväll också.

TJENIX

-


5/3 - knallar det eller?

Då är min sista praktikdag imorgon. Tiden har gått något så enormt snabbt. Jag är inte på specielt bra humör för att blogga idag.

I morse tog jag spruta, brr. Det är något så fruktansvärt obehagligt! Det gjorde ont och nu har jag två månader att andas innan nästa spruta ska tas.

Jag var springbud till banken för att betala räkningar. Jag hade inte en blekaste aning om vad jag höll på med. Men jag fick det iallafall fixat. 

Efter praktiken stack jag och linnea till gymmet. Jag klämde skinnet och fick ett sår inne under skinnet. Nu har det typ blivit som en vattenblåsa fast mindre och fyllt med blod. Ska man ta sönder sånna?

Åsa kom och vi kollade på TV. Jag hoppade in i duschen efter det och sen åkte jag med mamma och pappa för att kolla på en bil som han fick för sig att vilja köpa. Dum som han var missade han att det inte fanns dörrar till baksätena. De var mer som en sportbil, men han kom fram till att vi kanske ska skaffa en combi. Så det ska blir spännande att få se deras beslut.

Nu är jag trött, väldigt trött. Folk på msn tror att jag är grinig och bara tjurar. Så därför ska jag sova nu.

Hejdå                      lev gott.


4/2- If I can't have you

Här sitter annica och fnissar för sig själv. Något som hon har gjort i snart tio minuter. Monika är påväg hit för att hon ska sova och massera mig! Underbart.

Jag halkade i måndags när jag skulle ut från bussen vid friskis. Gräset var lerigt och blött. jag kandade stadigt på knäna med linnea över mig haha. Sen sprack mitt skin på tummen när jag skulel fylla på flaskan. Yippi!

Igår var jag bara hemma och segade som in i! Jag hade inte ens ork att skriva ett inlägg i bloggen.

Men nu är jag här :D full av energi och glatt leende. Monika sitter här nu och vi har de trevligt!

I morse var jag emd mamma på apoteket. Sen till mammas jobb. Därefter promenixa till APU:n. när jag väl kom dit skickade de iväg mig till mirage. Sen promenixa tillbaka igen. Detta tog undefär 40 min. Jag fick självklart skoskav och lindadae mina fötter emd bomull. Senare fick jag gå en vända inom apoteket för att köpa något som bekämpar täpta öron. Jippiii!

Sen blev jag kvar där lite längre och missade bussen. Så det blev inte kören för min del. Jögge dissade min massage, tacktack. Jag klarar mig ändå, monika är bra på detta.


3/2- Lite bråttom

Nu sitter jag denna tisdagsmorgon och ska springa till bussen snart. Skulle varit på praktiken vid denna tiden men jag har tandlägarbesök 10.50. Jag todde först det var 10.10 men nejdå det var ju fel. Jaja.

Jag bestämde mig iaf för att ta hannas väska idag. Den han legat här sedan i somras och hon har inte saknat den. Så jag tar väl idag så attd e inte behöver dammas om den ;)

PUSSHEJ PÅ DEJ

2/2 - Oväntat datum

Lördagskvällen slutade hemma hos carro. Först tog jag en vända inom sebbe med sofie för att hämta tobak. Vi rökte vattenpipa och kollade på en psykopatfilm. Senare cyklade jag hem igen.

På söndagen kom jessica hem sisådär ledsen. Senare åkte hon hem till norge, again... Nästa gång vi ses är det runt påsktid om allt går som det ska.

Jag stack på hockey under kvällen. Halmstad är vinnare som vanligt, vad annars? Höhö. Var där med Ida, Josse och deras vän. Träffade även fille, något förträffligt trevligt! Man ser inte den killen ofta nu för tiden. Men i för sig, det var ishallen = hans andra hem.

Innan jag skulle lägga mig kom mamma hem från en fantastisk resa! Hon ville absolut ha med oss dit också. Så det kanske blir vår nästa semester, sparesa i polen. Det hade tydligen legat vid en underbart fin strand där de var. Jag fick godis, två parfymer, halsband, armband, leppstift och nagellack av mor min.

Idag avr det praktik igen. Första dagen på sista veckan var väldigt kall, värmen har typ pajat där. Dagen var ganska seg och nu ska jag snart träna med linnea. Då kanske man tar med sig lite laktris att knapra på under bussresan. Inga nyttigheter här inte.

  Typ hejdå sålänge. 

RSS 2.0