Plugga

Idag har jag en hel del att ta igen.. obs! Har både historia och samhäll. Jag fattar liksom ingenting så de blir inte att jag får det färdigt!

Nu satt på biblan idag och försökte hitta fakta om två olika flodkulturer. Berätta om dess historia och viktiga händelser. Fattar inte! Vad kan vara viktigt att veta om en flod? Tydligen så ska Farao ha något med Nilen att göra. Eller? Nej jag ger mig snart.

Happy face

Woppa! Gissa vem som är stolt över sig själv? JAG, Wopppa!  Vaken i tid.




Ska till biblan med kära Tilda sen och ta igen lite historia som jag inte har fattat. Om jag lycka fatta de i eftermiddag så är jag värd en tårta!

 


P.S.



Idag såg jag klart på den sista Sex And The City säsongen. Varför ska det alltid sluta i en varm atmosfär som framkallar tårar? Det är i dessa tillfällen man får panik av tanken att det var sista avsnittet på hela serien. Att man måste kolla om från första säsongen igen.

Visst finns "fortsättning följer" på film. Men det är inte samma sak :)


Konstnärligt i solen

Jag vaknade förbaskat tidigt idag i förhållande till när jag somnade igår! Inte konstigt man vaknar pigg och glad när solen strålar av glädje utanför fönstret.






Jag blev så glad av denna strålande energin att jag tog mig en lång och värdefull dusch för att sen orka röja fram en hörna i mitt röriga rum. Där ska jag nu sätta mig ner med mitt "painting by numbers" och samtidigt lyssna på kära håkan. Detta kallar jag för en söndag. Att göra inget speciellt men endå få njuta!





Helsingborg


Ikväll har jag trots mitt trötta jag haft så många skratt! Inte nog med att jag fick skratta mig dubelvikt igår på vår så otroligt "lyckade" kväll. De var en härlig kväll med alla hemma hos Sebbe!

Tack för att ni värdesatte min dag töser! Barnsligt kul ;)




Dilemma

Idag såg jag fram emot en samlad förfest hos Sebbe och sedan få gå ut på stan med sina gamla goda vänner. Jag börjar ju endå inte jobba förrän 10.30... trodde jag. Chefen ringde och bad mig jobba extra. Så istället ska jag börja jobba 7.45. Dystert!

Mitt uppe i detta så tänkte jag att "äh vafan. jag kan väl åka in till stan och iaf ta ett glas och umgås". Men ikväll är de Underbar och Moon. Vilket betyder att alla i halmstad kommer vara på någon av dessa ställen, eftersom det så sällan är 18 där. Båda dessa ställen kostar typ halva lönen i inträde. Och jag tycker att de är lite väl dyrt för en snabbis på stan... Morr. Hade varit nice om folk hade hållit sig inne på tre hjärtan ikväll :)

Jag ska iallafall hem till sebbe en stund ikväll och ta mig ett glas för att få känna på att mig helg börjar nu!

Skräckfilm

Verkligen inte min grej. Jag är så sjukt lättskrämd. Bara en oväntad rörelse kan ge mig rysningar. Men lite bra va de väl att ha någoon som drog igång stämningen med första skriket? ;)

Klockan är elva och jag är inte alls trött! funderar på att måla lite på "painting by numbers". En tavla som är utmärkt med nummer så man vet vart man ska placera rätt färg. Komplicerad grej som kan bli superkul! Fast de är nog försent. Då blir de väl en film och boken istället. Gud, jag inser att mina sysselsättningar inte är okej! BORING.

Klockren

Det tar 7 sekunder för maten att passera från munnen till magsäcken. Ett hårstrå kan hålla 3 kg. Längden på en penis är 3 gånger längden på tummen. En kvinnas hjärta slår fortare än en mans. Kvinnor blinkar 2x så mycket som män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står. Kvinnan har läst hela texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme.

Acceptabelt?


Idag såg jag något lustigt. När jag vandade längs stans smågator med världens tynsta paket stannade jag för att vila för någon sekund. 

  Då ser jag en dam med rullator. Av någon anledning följer jag henne med bliken för hon såg helt enkelt så ostabil och intressant ut! Helt plötsligt slänger hon in sin rullator i bilen, hoppar hon in i förarsätet och kör iväg. Är det verkligen okej att gamla människor som behöver hjälp att gå ska få köra bil? Jag själv känner mig en aning osäker, haha :)







Börjar vi få våren tillbaka till Halmstad? Igår hade jag en riktigt biffig fluga på mitt rum (?!) och idag kvittrade fåglarna som bara fåglar kan när de vill välkomna våren. Jag har svårt att tro de är sant när de är 9 minusgrader ute.



JAA!

Idag kom mina godisbitar!! Den rosa blomman va så himla snygg. Den guldiga var liksom bara helt okej. Och tilda, när vi beställde glömde vi räkna med momsen så de blev lite dyrare... suck. Men men, nu har jag precis bytt smycke för första gången. STOLT är jag också. Trodde jag skulle få panik av att se hålet. Men de gick galant!

22 ÅR

Grattis på födelsedagen lovely! Hoppas din dag blir fin (ska inte ringa och väcka dig igen, hör av mig i eftermiddag). Till din ära skapar jag detta inlegg till en mindre bildbomb av dig. Jag älskar dig så mycket att de  inte finns ord för det!

Tråkigt nog hittade jag ingen bild då du brottades i slime! Det kanske är bilder som ingen ska se eller nämas... OBS ;)
















Influensa

Idag kommer lönen och jag köpte ett linne igår på bikbok som jag ääälskar. Det fanns en baktanke med linnet till nästa studentfest! Visserligen är den för stor, hänger här och där, men de var den sista så vad gör man inte? :)
Jag la undan ett par jeans på gina tricot som jag ska in till stan och hämta nu. Det är som fjärillar i magen. Jag funderar på att gå inom någon skoaffär när jag endå är i stan sen och se om jag hittar något fint. Flickan som talar har drabbats av shop-influensan!


Klárt

Idag är jag glad för jag har beställt mina nya piercingar. Börjar med två stycken och provar mig fram! Är som ett litetbarn som väntar på lördagsgodis :)


Så typiskt mig

Jag blir såååå trött. Idag var jag sjukt duktig när det gäller att kliva upp i tid och gå till skolan. Klockan ringer och jag är för en gångs skull uppe på benen och har inte försovit mig (något som har blivit min måndagsklassiker). När jag väl stod och borstade tänderna kom jag på att min lärare skulle vara i england denna veckan och att vi inte har någon lektion denna morgon. Jag börjar inte förrän 12.15... Typiskt.

Nu sitter jag och inspirerar mig med shopping på internet. Farligt!! Är så i behov av att köpa nya jeans. Mina favoriter är så slitna att dom har spruckit 3 gånger om. Jag ska förmodligen åka in till stan tidigare och kolla på byxor. Jag har ju endå inget viktigare för mig!





Man kan inget annat än älska min grisbjörn!



Bakisdag

Gårdagen blev lyckad fast lite småbesviken på att lokalfesten dog ut så snabbt. Vi promenerade/sprang in till stan... för vilken nytta? haha. Vi fick för oss att vi skulle ta någon buss men insåg tillslut att bussen inte skulle komma.

Min kamera är heelt knäpp. Jag och becks fifflade till det och tappade kameran(den som skulle vara sååå stötsäker). Och nu kan man inte ta bilder med den för att det är "zoomfel". Hm.. Det blir nog verkstad för den. Typiskt :)
















Nu har jag och becks ätit vår välförtjänta bakismat - kebabrulle. Är så mätt att jag mår illa.


Förkrök!

Nu är vi fixxade och redo att dra vidare på förfest! Jag, becks och jessica har tjuvstartat lite med drickan. Vi vämntar på att fille och pontus ska komma och hämta oss. Vidare till Lans på förfest och sen ska vi till lokalfesten, dit tydligen många skulle? Vi kanske ses i dimman :)


Lördag

Dagen bestårav:
solarium
hämta sakerna hos alex (hoppas jag)
städa lite
ta hand om hundarna (mamma är i stockholm och pappa är intesärskilltaktiv)
fixa mig
fixa becks
festa

När jag sitter här och skriver inser jag att mina helger ser ungefär likadana ut.
är det någon som är sugen på att åka till  gbg någon helg? Börjar tröttna på halmstad :)

Tack tjejer, ni är otroliga!

På eftermiddag/kvällen stack jag och några av tjejerna till badhuset. Vi gav hopp och lek en chans men kände att lek inte var lika roligt nu som förr. Så vi satte oss i bubbelpoolen i 40 min och sen bastade vi kanske i 10 min tills alla började koka och gav upp (klassikern). Man kan säga att de va en skön "spa"-eftermiddag.

Sen samlades alla tjejer, alla utom emy, hemma hos hajfenan. Så skön kväll tjejer! :)


hittade ingen bild på alla...


tick tack tick tack

Jag ska ta bussen om drygt en timme och jag har inte riktigt planerat min morgon. Det är inte så ofta man åker till badhuset med sina tjejer. När jag rotade bland badkläder märkte jag att jag bara har bikinis man kan sola med och tex. INTE simma eller leka med. Jag får liksom hålla i mina kläder och hoppas på det bästa!

Nu ska jag fixa resten och sen ta bussen till katthemmet.

Strong feeling

Jag satt här, sjöng lite för mig själv och kom på att jag hade lagt ut klipp på youtube för sisådär 2 år sedan! Så nu sitter jag och kollar tillbaka på mina klipp.. Visserligen bara tre stycken. Men de väcker känslor som man hade förut!

Och emy! Du är den ända som har filmen jag gjorde om tjejerna. Min stationära dator rent ut sagt fuckar sig och jag kan inte komma åt något :(   Kan du inte ta med den nästa lördag så vi alla kan se den igen. Jag har glömt hur den går till. Love you


Måste nämna en nyhet också. Jag tog initiativet att ställa mig på vågen idag. Sen förra våret har jag gått ner 8 kg. Hur fan kunde detta hända?! haha. Det är bara min farmor som lägger märke till sånt här. Nästan varje gång man kommer dit så kan hon nämna något med vikten. Och det är verkligen bara hon som ser det! Jag, rätt nojd och belåten, klagar inte alls! Jag liksom "älskar" vågen nu :)


Jag älskar


Jag börjar gå i ide

Jag ställde klockan på 10.00 idag och vaknade  som vanligt svintrött. Ville verkligen fortsätta sova. Det kanske är dags att börja äta rosenrot (tabletter som ger energi). Mamma brukar snacka om att de hjälper så bra. Jag är trött konstant. Men inte alltid så trött att man kan sova. Bara seg som attan!

Ikväll ska jag och hanna gå på ett pass som ingen av oss någonsin har varit på, Dans Fuego.

iZound

Jag grattade mig själv idag genom att köpa mig en iZound. Jag vet inte om det funkar än. Men om de gör de så blir jag väldigt glad :)




iZound är en "musikspelare" som man kopplar in i bilens ciggaretthål (eller vad folk kallar det). Sen kan man koppla in i-phone, usb, i-pod mm. Så slipper man en massa skivor! Visst har vi en någorluna ny bil. Men tillräckligt utvecklad är den då inte.


-


Körkort!

Tralalaaa! Det är fixat, de är gjort och jag är så lättad. Har brummat runt med bilen i halmstad ett bra tag. Gjort ärenden med mera. Jag är lite trött nu faktiskt! Man känner att de tar på krafterna att vara glad... och ledsen också. Av någon anledning så har jag alltid fått känna mig både ledsen och glad dom dagarna som jag har klarat teori och uppkörning.

Jag tänkte jobba lite med projektarbetet ikväll igen. En viss kvinna ligger och steker i thailand imorgon (!!!) och två veckor framåt. Så jag ska jobba ensam hemifrån. Om jag jobbar med lite ikväll så kan jag få sovmorgon imorgon igen ;) Jag börjar bli bortskämd!

Mooorning is here, Morning is here!

Ni som kollar på vänner kan nog min rubriks "melodi" (Joeys granne). Sjung och njut!

Jag ska ta bussen om 45 minuter till kanske det mest betydelsefulla jag kommer göra. Men jag ska inte säga för mycket. Därefter ska jag nog ta mig till gymmet. Får se vad det är  dags att göra idag... kondition och armar kanske. Jag får göra upp ett "kroppsschema" till mig själv. Vad som ska tränas, när och hur :)

Nu måste jag sminka till mig lite snabbt, packa väskan och borsta gaddarna.

Afrodans

Jag var men hanna på afro dansen idag. Första passet för i år faktiskt! Lite nya steg. Men lika roligt som vanligt. Speciellt när man har en vän med sig, hanna. Något konstigt hände i för sig. Jag fick en enorm smärta i bröstkorgen jag kunde nästan inte andas! Men när jag drack vatten så gick de över. Konstigt konstigt!






Becks kom till mig efter passet. Jag färgade hennes hår så gott de gick och hon gick hem för ett tag sedan :)  Nu måste jag sova!


Fel tid

 en solkyss är betydelsefull


Tack kära vänner för att ni säger- och tycker till! Jag sitter och sörjer över att jag tog såå fel på tiden när mitt pass (afro dans) skulle börja. Jag trodde de va 17.30 men tydligen är det 18.30. Så jag sitter och väntar ut tiden!

Jag var med sofie och solade innan. Man känner sig super blek och äcklig under denna vita och kyliga period. Jag börjar tänka i andra banor nu... som tex. "kosta vad det kosta vill". Detta kan bli dyrt!!


shopping online

Jag har fått ett så stort sug att köpa mitt första nya smycke till naveln. Jag sitter på internet och kollar runt. Det finns så himla fina och MÅNGA smycken att välja mellan. Därför tänkte jag kolla med er om ni kan hjälpa mig att överväga till något av smyckena. Förbered er på några stycken!

1:  2:  3:  4: 
5:6:  7:  8: 
9: 10:  11: 
12:  13:  14:



Ja som ni såg har jag en del favoriter och därmed ett stort problem att välja den rätta!



Det fanns en annorlunda piercing som jag bara är tvungen att visa. Skämt och sido!
Vem vill seriöst ha ett snoppsmycke som får stånd?!


Massagestol

Jag sitter och njuter av rygg och nack massage i massagestolen. Gudomligt!!
 

Ikväll var jag en "värdinna" hos Ingela för mary kay. Det gick bra tycker jag :) Tjejerna beställde lite produkter. Självklart beställde ju jag också något...som vanligt. Denna gången blev de smink rengöring och jag fick en mascara av Ingela som ett tack för att jag har hjälpt henne med kunder. Jag blev väldigt förvånad men självklart glad! Det kunde inte kommit mer passande än nu. Har velat om att köpa en ny mascara men inte kännt för att lägga ut pengarna. Så tack ska du ha Ingela! :)


..


Sömntuta

Vad är det med mig? Varje måndag sover jag djupare än vanligt. Av någon sick anledning så kommer jag alltid försent upp ur sängen. Idag vaknade jag med ett ryck 07.35 och skulle tagit bussen 7.43. Hade jag tagit bussen 8.00 så hade jag kommit försent.
Tack vare mamma så är jag idag i tid! ♥ (hon körde mig)

Jag och Jessica gick över gränsen

Denna film spelades in i somras när min syster kom hem från sin världsresa. Vi ville se hur Jimbo reagerade när vi gapade och gjorde ett gott försök att yla själva. Det hela slutar med att vår granne kommer och smyger runt utanför huset, kikar in och tror att det är några tjuvar eler liknande inne i huset som gör inna hundarna. Pinsamt värre när man skulle förklara för honom vad vi höll på med!

De var sista gången vi utmanade Jimbo haha.

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS


God Morgon!

Igårkväll kollade jag igenom alla filmer som jag fick av danne i julklapp. Jag hittade hela pippi långgstrump serien och tänkte faktiskt dra igång ett pippi-mataron!
Fast börjar starkt överväga att röja bort damm och bröte från mitt rum. Och senare antingen dra till gymmet eller solariet. Jag får suga på den karamellen ett tag. Klockan är inte så mycket än.

snö... is... REGN


Lugnt och stilla

Jag sitter just nu och lyssnar på den allmäna spotify-spellistan "smoothies". En skön blandning om man inte orkar stökig musik. Brevid liggen min mysiga övervakningsängel... Jimbo. Han har varit med mig ända sedan andreas gick hem. På något sätt förstår han när han passar bäst som sällskap!

Efter jobbet idag hämtade adde mig. Grattis till körkortet! Vi åkte hem till mig och tog en kopp kaffe med mamma. Vi invigde julklappen som adde gav till mamma och  pappa, choklad fonduen! Vi insåg under tiden att vi va lite sugna på mat. Vrålhungriga jag tog en Planka från Verona och adde tog en dessert: vit chokladmousse med bär. Så vi tog oss ytterligare en biltur för att hämta maten och åka hem igen. Mycket bättre att äta god mat och kolla på TV ;)... step up 3! Lite besviken faktikst... 

Nu är jag ensam och trött. Men jag protesterar mot att sova! 

något nyttigt för min hobby - djuren

Jag har gömt att berätta! Jag har fått en praktikplats på katthemmet i stan. Jag är faktiskt väldigt glad att jag fick praktik plats där.. än så länge. För er som inte vet är katthemmet ett ställe där folk lämnar övergivna katter, de som blivit över. Det är väldigt tragiskt att säga.

Arbetet kommer bli att mata katterna, ge dem friskt vatten, städa kattlådan, städa rent hos dem och självklart kela och ge dem kärlek. En sak jag inte nämnde för dem är att jag har mer respekt för katter än för hundar och kan i vissa fall få panik när de börjar busa. Men jag ska bannimej övervinna min rädsla och ta hand om de vackra små liven!
Så ni som behöver katt, kom då till katthemet i stan. Där finns fullt av katter som väntar på just dig.


På tal om något helt annat så har jag kommit på perfekta presenten till min systers 22-årsdag! Och ja jessica om 13 dagar blir du faktiskt ett år äldre. Även om det är svårt att tro. Love you sis!

JA!!



Min ilska sprang jag av mig igår. Idag är jag för det mesta glad. Jag har inte skrivit varför jag var arg än. Sanningen är den att jag kuggade på teorin med två ynkla poäng.

Idag hade jag uppkörningen. Trots mitt illamående och min nervositet jag hade på körlektionen innan så gick det förväntansfullt bra på uppkörningen. Helt sjukt glad blev jag när hon sa att jag var "klart godkänd"! Bakom ratten utanför trafikverket satt annica och släppte glädjetårarrna, samt gav Tina (min körlärare) en bamsekram.

Nu är det bara teorin som ska klaras av. Så det är bara för mig att plugga, även om jag känner att jag redan kan allt.. Fast ikväll tar jag ledigt från det där. Nu ska jag jobba lite med projektarbetet! Photoshopa bilderna vi har tagit.


Tjocka sig

Ajabaja! Det var en gång fyra osmarta tjejer som tog sig en biltur till max för att äta gott och utnyttja matkuponger. När de väl var framme var klockan långt över matdags (21.30) köpte flickorna mat, fast insåg att det fanns godare mat än de som kupongerna hade att erbjuda. Maten blev helt klart dyrare (ca 10 kr) och bilen blev framtung på vägen hem. 

Gosh, är så mätt så mätt. Nu kommer denna maten göra dålig verkan över natten.  ;)

ARG

Jag är så arg på mig själv! Arg på att jag är slarvig. Att vara slarvig kostar... Jävla skit (ja rent ut sagt)! ARG ARG ARG!
Det finns bara en sak som skulle kunna göra mig glad nu. Ett körkort!


Har iallafall sprungit av den värsta ilskan på gymmet idag. Så jag är lite softare nu.


MMmm! In my mind.


..


Talar vi om is eller snorhala gator?

Jag höll på att utsättas för något av det värsta som man kan göra i stan inför folk. Stå och springa på en isplätt på stora torg i stan. Det är inte okej! Samtidigt som jag springen på denna lilla isplätt hör jag mig själv ropa "SHIT! HOPPSAN HEJSAN.". När jag fick fotfäste igen insåg jag att trots jag hade gapat och sett fånig ut så hade folk bara gått förbi mig som om ingenting hände. Vad är det som händer i halmstad? Börjar det bli en storstads stil över sommarstaden? Kanske inte... men detta är första gången jag upplevde att folk gick i sina egna små bubblor och visade sig vara helt oberörda.

Jag skuule lärt mig åka skridskor eller inlines. Då hade man kanske varit mer förberädd på att helt plötsligt bara glida iväg!


Förlåt

En del saker blir inte som man förväntar eller önskar sig...

förlåt ♥


Man ska ligga i!

Jobba jobba jobba sig igenom teorin är det som gäller. det börjar kännas som att man tävlar mot sig själv. Att man försöker övervinna sig själv hela tiden.

Inventering

Klockan har nu slagit tio och jag har inte varvat ner än. Slutade för en timme och borde egentligen överväga att lägga mig ganska snart eftersom att jag ska upp tidigt ohc inventera i tio timmar. Inventeringen rullade på idag så jag tror inte det ska bli några problem imorgon!


Jag har blivit hypnotiserad av min efterlängtade box "sex and the city". Vänner är grymt bra, men man behöver något annat att bryta av med. OCH JA, jag behöver bara följa två serier. Jag klarar mig på det :)

Next

Nytt år - Nya händelser

Gott nytt år allihop!

Hoppas att alla firade slutet på 2010 och välkomnade 2011 på bra humör och med känsla! Jag satt hemma hos jessica med trevliga människor. Vi åt tre rätters middag, underhöll oss med lek, spel och nyårsvisor. En lyckad kväll, tack jessica! Men fy vad det blåste på 12-slaget... brrr.

Som många andra gör så har jag inte spikat något nyårslöfte. Jag har funderat på ett men inte kommit fram till om det går att genomföra. Löftet går iallafall ut på att göra som min kära vän Emy gjorde. Ägna lite mer tid och tankar om sig själv! Att helt enkelt uppskatta sig själv mer och göra saker som är i syfte för sitt eget bästa och inte alltid för andras. Jag har ganska svårt att tro på att detta lyckat kommer genomföras. Men kasnke är det för att jag inte tror på mig själv? Klurigt. Så alla vet, emy är i detta löfte min förebild :)


RSS 2.0