Bus eller godis?


Nu är det lördag och jag känner att det är dags för ett nytt blogg inlägg. Ikväll ska jag på haloweenfest hos tobbe. Det verkar inte lovligt med folk, men vi får göra det bästa av situationen! Men alla får helt enkelt vara positiva. :)

I eftermiddag får vi besök av mammas kusin, hans sambo och deras små söta barn! Sysslingar?, eller vad blir de till mig? Och senare på eftermiddagen kommer Jessica och (troligtvis) den bruna Tilda som nyss har anlänt från Egypten. Vi ska fixa oss och kanske ta något glas innan vi drar oss vidare till tobbe. :)
Jag vet inte riktigt hur jag ska klä mig in i min roll.. vi får väl se!

Anledningn till att jag inte har bloggat på ett tag är för att jag har försökt lägga ner all den övertid jag har på att träffa Jessica, min storasyster (www.kaaramell.blogg.se). Hon åker när som helst och hon vet själv inte när. Det är jättekrångligt! Hon ska på världsresa och massa har krånglat till sig, så de ska få någon typ av ersättning och vet inte hur snart de åker. Ganska så jobbigt om man är en lillasyster som stormälskar sin syster :)

Igår träffade jag tjejerna. Vi satt hemma hos carro och tittade på tv och tjejsnackade. Vad kan slå detta?
PUSSPUSS

Morgonpigg!

God morgon alla trötta och alla pigga!

Min prektikdag var något av dåligt samvete igår. Det ända jag har att säga är docka med dreads längs hela hårbotten efter en hårtvätt = kamma ut i 2,5 timme. 

Tillslut gjordes min dag av carro och felicia på espresso, random fika. Det var så härligt att träffa er igen! Vi måste försöka träffas mer tjejer. Lyllos felicia ska ju iaf till becks i helgen. :) Becks, om du läser så sitter jag och äter knäckebröd... ensam och utan te :/ <3


Jag hann inom lilla berlin igår och köpte mig ett par bruna linser! Man ser lite smått suddigt. När de skulle på i morse hamade en lös ögonfrans mellan ögan och linsen. Aj! Det tog tid innan jag fick ut linsen igen.









Håruppsättningar av egen fantasi.




Otroliga söndagsväder!

Vilket strålande höstväder vi har i halmstad! Inte sant? Jag vill ut och göra något i vädret. Men vad? Idag är en sån dag då man ska gå ut och promenera i skogen här hemma. Med Åsa till exempel:) Men jag är väldigt sugen på att sätta mig ner, kolla på vänner och måla en höstbild kanke?

Jessica och jag åkte till ullared igår. Vi satte inte vår fot på gekås. Vi räknade bussarna som stod där. Det var 23 bussar med massa folk, parkeringen var smockad, köerna gick slingrandes överallt (runt hus, parkeringar och nästan upp mot bergen) och det gjorde att vi skippade gekås. Istället lämnade vi in DVD/VHS spelaren och kollade runt i andra butiker. Läskigt tanke att detta var den sista ensamma syskonlördagen. Sånna kommer vi inte ha på ett år igen. Lördag nästa vecka jobbar jag och lördagen efter åker hon tåg upp till stockholm för att ta flyget och påbörja sin värdsresa.



Jag åkte hem till adde igår. Han hade nog väntat på  mig nästan hela kvällen, men jag klippte och slingade jessica (hon köpte fel färg så hon fick tvätta av det). Så typiskt! Tillslut kom jag. Jag hade med mig vin och annat att överraska med :) Han blev jätteglad!







FREDAGSMYS

Nu är det fredagsmys, visserligen ensam, men mysigt! Ikväll blev det inte som väntat. Det fanns inga andra speciella utvägar, så jag kunde lika gärna sitta framför TVn hemma.

Jag och hanna sitter och disskuterar lite om idol. Jag stör mig på några stycken. Men man får bita i det sura äpplet, inte sant?

Imorgon ska jag till Ullared med min kära syster. Jag ska byta ut den jäkla VCL DVD/VHS apparaten som krånglar! Sen ska vi in på gekås och titta lite. På kvällen får vi se vart det leder.

På söndag ska jag till farmor och farfar för att äta söndagsmiddag. Vem kan ha tjatat? (A)

Igår vad jag och jessica på pios för att hon skulle ge mig min försenade födelsedagspresent, en fin middag. Svingod mat! Jag tog en apelsinimmad ankbröst och jessica tog någon filé. Till efterrätt tog jag ungsbakad annanas och jessica en vaniljglass med massa goda bär!

Idag klippte Therese mitt hår. Gratis klippning på monique todde man aldrig att man skulle få. Men jag tackade och tog emot :)
Jag vågade mig på något helt nygg, något som hag aldrig har gjort innan. Klippt lugg. Doch lite snelugg i formen.


Helgens sista dag

Visst var det trevligt... Men = sabbad kväll. :
Kvällen var trevlig men varade inte länge. Jag var hemma ca halv 11. Vad kan man göra? Jag hinner inte fixa mig för att åka någonstans (för att det skulle bli sent). Det är jättetråkigt med en händelselös "sista kvällstid" på en lördag när man vill hitta på något. Så därför, Anonym, var det = sabbad kväll.



Jag var på eurostop med mamma idag. Vi hann åka inom och snoka lite på rusta. Där köpte jag en necessär (med flera andra i). På Eurostop inskaffade jag en kjol.

Sedan kom Åsa hit emd sin data och satte sig ner och pluggade medan jag sprang runt och städade rummet. Det var mysigt :)

Adde kom runt åtta och vi beställde pizza. Nu kollar vi på johan falk. Så jag ska gå till andreas nu och pussa lite på honom. Det behöver jag!

Pusspuss






Det där negativa

Uuuush vilken helg :( Man blir ju bara ledsen, ledsen och mer ledsen. Trött på att det alltid ska behöva vara såhär. Jag har fan inte kunnat göra något denna helgen heller. Igår satt familjen och firade pappa med en middag = sabbad kväll. Idag jobbade jag till 20.00, därefter var jag tvungen att åka till min faster för att fira hennes man. Visst var det trevligt... Men = sabbad kväll. Imorgon är det söndag = det händer inte något speciellt. Alla är slitna efter den fartfyllda helgen. Men jag själv är taggad som fan på händelser varje söndag. 

Jag har inte gjort något stort eller fartfyllt sedan någon gång i augusti. Depp

Jag nynnar på denna låt varje kväll innan jag somnar. Speciellt nu!
Annars går jag nog under ;)























Idag ger jag Elvis och Michael äran att sprida sin sång genom mig.
NATTI

Sovdags

Jag kan berätta lite snabbt innan jag lägger mig vad jag får göra på min praktik.

Till största del gör jag sådant som jag gjorde i 1:an. Städar, tvättar, diskar och håller det allmänt snyggt. Annars har jag och Helena kommit överrens om att jag ska rulla permanent en gång om dagen. Då ska jag öva på tempot, för hon säger att mina spolar ligger toppen på basen.  :)
Jag brukar göra en håruppsättning, designrulning(som alltid bajsar sig) eller mingla runt bland personalen.

Elin lärde mig att göra en shiatsu-massage. Shiatsu betyder fingertryck. Man trycker på olika punkter på huvudet för att rena kroppen och sätta den i arbete inombords. Jag läste om den. Det är som en slags gammal kinesisk medicin för folk som var sjuka.



För övrigt så gjorde jag nog bort mig inför deras norska grossist idag. Han kom fram till mig och kollade på hur jag glorde lockar med stylingjärnet. Självklart ska han börja prata med mig och använder en grov norska som han talar i en takt som jag skulle kombinera med rallyfart. Jag förstod 3 av 10 ord av det han sa, och visste inte vad jag skulle svara. Så jag började mummla ihop ett svar (av ren gissning om vad han frågade). Han såg väl på mig att jag blev lite nervös. Haha. Men han fortsatte ändå. Detta var väl skoj tänkte han. Så han ställde ytterliggare en fråga. Sista gången blev allt hur pinsamt som helst så det slutade med att jag inte ens kollade eller pratade med honom, utan bara stod och log riktigt falskt. Han gick därifrån fnittrandes..

Jag har köpt den nya BURDA tidningen. Jag är så sugen på att köpa tyg och sy lite av mina egna kläder :)


Nu ska jag sova. God natt

första dagen är slutförd

Jag är sååååå trött!
Adde och jag vaknade klockan sju, när jag skulle vakna kvart över 6! Fasen jvad jag har stressat denna morgonen. Jag fick iallafall bekanta mig med några av dem och fick mig en uppfattning om salongen. Jag har idag fått rulla permanent på en docka (som jag bad om), städade i lådor som jag tyckte behövdes tvättas, tvättade lite och fönade lockar på en docka. Jag har lite ont i hålfoten, men det kan bero på att jag inte har specielt mjuk sula i mina skor.

Nu kollar jag på peter pan, den "verkliga" versionen. jag har inte sett den innan. Men gud vad peter pan är söt i denna filmen. Man vill äta honom!
Snart ser vi Ankan på TVn. Jag undrar vad hon kommer att skryta om här näst.


Imorgon ska jag ta min sista gardacil spruta. Jag avskyr sprutor!! Mamma ska få hålla mig i handen.










Pusspuss

Somna med ett gott samvete

Jag känner att idag har jag gjort något bra. Jag har hälsat på min kära mormor som jag tyvärr gör allt för sällan. Lika mysigt och vänligt som vanligt. Bra gjort :)

Andreas sitter och äter godis medan jag snart börjar gråta av allt frestande. Jag äter inte skräp såhär dags längre.. Fy vilken plåga.

Imorgon börjar min praktik på  Salong Monique. Gott om nervös kan man säga. Jag ska försöka stiga upp i tid och ordna mig en dunder frukost! Jag kommer inte få min lunch förrän 13- 14.00. Där ska jag vara i tre veckor.
Önska mig lycka till snälla ni!

Puss & Kram

stuck in nowhere

Jag satt och kollade igenom mina mobilbilder idag. Denna lördagen hade inget att ge. Förbannat segt och deppigt.. Helgerna blir aldrig som man tänker sig. Det slutade med att jag gick in så såpass fastlös-depp att jag letade upp ett tyg och sydde mig ett par leggins. De är inte klara än. Jag hade ingen aning om hur jag skulle få till resorbandet rätt.

Det regnar och har regnat som tusan hela dagen. Man vill gå någonstans. Men samtidigt känns det som att man sviker sig själv hela tiden. Alla mina helger börjar bli såhär. Vad fan lever jag i? Nutid eller har jag redan börjat smygpensionera mig? Förlåt, men jag skrämmer mig själv.

Jag hamnade tillslut vid TVn med min storasyster och tre av hennes vänner. Där jäste vi med kinamat och vin. De ville inte gå ut på grund av allt oväder. Vilken tur, säger jag bara. Annars hade jag fått vara ensam en stor del av kvällen.


Jag brukar inte ladda upp skolbilder. Så varför inte bjuda på en smula nu? :)

2-loops



4-loops



Först designrullning.
Jag hann inte rulla klart det jag skulle, så jag fick föna klart min docka.






RSS 2.0