-



Veronica Maggios nya album "satan i gatan" är riktigt bra! Såhär dags, sena kvällar som denna tycker jag att denna låten är riktigt skön att lyssna på. Och vilken låttext, finfin.

Man ska inte klaga

Idag har jag förgyllt dagen med en massa motion... cykeln - min nya bästis.



 

 


Vi har tillsammans börjat dagen att ta oss till friskis och svettis där jag körde lite styrka på gymmet. Kunde för ovanlighetens skull gå till maskinerna direkt eftersom jag redan var uppvärmd. Lovely!
Sen tog vi oss vidare till frisörhandeln som ligger i stan, därefter åkte vi hem igen. Mina ögon klibbar ihop sig varje gång jag blinkar. Tog dom hårda utmaningarna och cyklade över buss-bron och direkt därefter kyrkbacken... död var jag efter.

Dags att pilla och leka lite med håret innan kören står på tur. :)

 


I can hear music

The beach boys har blivit en del av min vardag. Dom har så sköna låtar!

Dagen har bestått av årets invigning av en cykeltur till skolan, stan. Så idag har jag med andra ord cyklat 12 km. Ganska nöjd är jag! Detta ska jag försöka låta bli en vana. Inte nog med detta så har jag idag satt i extensions. Jag ställde upp som hårmodell för en klasskompis och därmed till ett riktigt bra pris för detta fina resultat :) Du är bäst Valona!

Tyvärr har jag inga bilder eller exakta mått på hur långt de är. Orkar liksom inte stå och posa just nu. Ni får se de om ni träffar mig :)
 


SOMMAR

Nu har jag nyss blekt egna slingor i mitt hår(by myself). Helt okej blev de! Ska vara löshårsmodell imorgon och det löshåret jag ska sätta i är någon nyans ljusare. Så jag var utan tvekan tvungen att bleka några ljusa slingor. 

Dagen har bestått av stek i carros trädgård och ikväll ska vi nog åka till tylösand några stycken för att se solnedgången:)
Hoppas ingen ballar ur och att folk håller tiderna! Jag är nämligen väldigt ensam just nu.

Btw, Åsa

Spellistan hittar du om du söker på Siestafestivalen på Facebook. På den översta ska det nog finnas en spellista!

Jag bara älskar mitt knallrosa linne


morsning!

Morgon, ljuva morgon. Idag är jag uppe i tid! Har duschat och fixat mig så att jag känner mig fräsch. Lyssnar för tillfället igenom siestas spellista. Sjutton vad bra artister som kommer dit i år! Är lite förvånad över att man kände igen så många. Förra året kände jag nämligen nästan inte igen en kotte... kan man säga.

Dags att brygga sig lite kaffe kanske? Jaao :)

Kan inte sluta skratta


 Den tjocka pojken som håller på att ramla ut!



Den otroliga flickvännen som njöt av sin åktur!

Historian om mitt problem

Nej vet ni vad, nu är hela min mobil inlämnad på lagning. Tydligen ska de vara något fel med min mobil fick jag höra. Tråkigt, tråkigt... Självklart bad jag killen som hjälpte mig att lägga över alla kontakter på simkortet, eftersom jag inte visste hur man gjorde det på denna nya mobilen. Han visade sig göra det väldigt snabbt och enkelt.

När jag väl var hemma och skulle starta upp en gammal mobil så visade det sig att det fanns 0 st kontakter att överföra. Jag har ingen aning om vad klantskallen gjorde, men jag är iallafall nollställd. Jag hittade äldre nummer i min gamla sony ericsson som jag för tillfället använder. Men smsa gärna om du vet av dig att du nyss bytt nummer eller "nyss lärt känna mig" haha. För nu är du borta ur min kontaktlista! Än så länge i alla fall.

sämst på att tillverka

SONY ERICSSON ÄR SÄMST I VÄRLDEN.

Detta är fanimej den andra mobilladdaren som bara har lagt av. Den blir utan anledning ur funktion och nu måste jag åka till onoff IGEN för att byta laddare IGEN. Det sjuka är ju att den bara har varit i mitt rum! Har tagit med den någon annanstans 3 gånger(kan till och med täkna från och med det datumet jag fick den nya laddaren) och den bara lägger av.
ARG!


-

Wouldn't It Be Nice - The Beach Boys


Massor av saker på en gång

 Nu glömde jag berätta en sak.... igen! Igår när jag köpte min bikini fanns där ett erbjudande att "om du köper något så får du allt i lådan för 19 kr/st. Där fyndade jag denna skönheten. En svart baddräkt som är djupt skuren i ryggen och "överdelen" sitter som en bikini med träpärlor mellan brösten. Väldigt söt tycker jag :)






OCH....
För någon vecka sedan provade jag shorts-hängslebyxor. Men det tråkiga vara att storlekarna var för små eller för stora. Så jag "beställde" hem rätt storlek och har väntat på att få komma dit och prova. Jag har nu köpt dem men är inte säker på mitt val. Har inte hittat någon som jag tycker om lika mycket som dessa. Men jag tror det blir ett övervägande beslut att behålla dem!





Kan knäppa loss hängslerna och använda dem som shorts också. 2 plagg i ett!


men bara om min älskade väntar - nationalteatern

 


Vilket kap!

Nu har jag köpt en bikini! Denna var lagom till pris (RIKTIGT BRA PRIS) och i grön färg, precis som jag ville ha. Den köptes på BikBok men var lite konstig i storleken. Trosorna hängde som en stor blöja i rumpan, så jag fick ta en storlek mindre än vanligt, något som är mycket sällsynt! Brukar annars få ta en storlek större för att dom oftast sitter för hårt.

Denna är det iallafall. Nööjd är jag :)



Dummer, inte förstöra bilden. Kolla in i kameran förtusan!


skype dags

Sitter som en nörd i mitt rum just nu emd två olika datorer. Måste bara säga att detta inte är för att jag är tokig, utan jag väntar på ett skypesamtal från min syster! Jag har inte orkat ladda ner skype till min egen dator så jag är inne på mammas och använder hennes inloggning. Jag har glömt vad min egen användare heter ;)


Bikini jakt!

Jag letar desperat efter en bikini till sommaren. Egentligen har man bikini, bara att de efter varje sommar har tappat färg eller börjat sitta som en blöja på rumpan. Så jag kollar lite. Hittar extremt fina på victoria secret (!!!!!). Men de är på tok för dyrt. Jag tror att jag har hittat något som jag ska åka och prova i stan någon dag, nämligen stadium.

 


Jag har tyvärr inte råd att köpa några av dessa :(
<3<3<3<3<3





Sedär

Hittade lite ungern-bilder som jag tidigare inte har sett. Enjoy!



Mr saxobeat


Barn i bussen

Idag på bussen kom de in ett par lågskolebarn i bussen. De var så roliga och påminnde mig om hur det var att vara i den där åldern. Tänk att en sån här liten sak kunde skapa tävlingsinriktning och ilska i hela kroppen, att trycka på stoppknappen!

Alla barn satt och höll ett varsitt finger på en stoppknapp och väntade tills att fröken skulle säga "nu kan ni trycka". Jävlar vilket liv det blev! En av tjejerna började med att säga, jag tryckte på knappen först! Sen kom en annan, nej de var jag som kom först! Därefter kom en tredje, nej de va jag som var den första! Den fjärde, FRÖKEN, FRÖKEN, visst var de jag som tryckte stopp först? Så fortsatte det tills de hade hoppa av. Hahaha, jag satt där och kunde se hur sura de blev på varandra. Så härligt att man har kommit över det där och ilsknar för lite större grejer istället :)

 


Härliga vallås vårdcentral

Idag var jag på vallås kära vårdcentral för att kolla upp vad som egentligen är fel i min hals. Har nämligen haft slämhosta i 6 otroligt jobbiga veckor.

Jag blev mottagen av en ovanlig läkare. Han var mörk och hade taskig svenska, men jisses så trevlig han var! Väl där undersöktes jag i hals, öron och lungor. Sen skulle jag vidare till ett annat rum för att göra ett "stickprov" i fingret. När vi kom dit bad han mig gå in och sätta mig i rummet. Men damen inne i rummet ville inte tillåta detta, eftersom hon hade en patient hos sig. Plötsligt började dom båda tjafsa med varandra och det hela slutade med att min läkare vände på klacken och bara gick därifrån och lämnade mig ensam. Där stod jag som ett fån och visste inte var jag skulle ta vägen. Damen sa åt mig att vänta utanför tills hon sa att jag kunde komma tillbaka. Snacka om att känna sig i vägen! Senare blev jag kallad att komma in i rummet och där bad hon om ursäkt och predikade om hur trögt alla fattade på vårdcentralen. JOTACK!

Vad är det egentligen för människor på vårdcentralen? Bara en massa skitsnackare.. allvarligt talat. Han var nog den härligaste (och kanske nyaste) läkaren jag har haft på vårdcentralen så länge jag kan minnas. Men man märkte på kollegerna att de hade något emot honom. Detta stör mig!

Tack och lov hade jag inga bakterier som spökade. Men däremot är jag drabbad av kraftig rethosta och irriterade stämband. Så nu får jag inte sjunga förrän detta börjar gå över... inte ens lite hemma får jag sjunga. Och medicinen kommer göra mig tröttare och ger försämrad reaktionsförmåga. TO BAD, haha.


Glömska jag

Nej fy skäms på mig. Jag har glömt berätta att jag har köpt nya och grymt snygga skor. Hur kunde jag gå miste om att uttala mig om denna stora och viktiga händelse?! ;)


Segstartad

Gick upp i tid i morse. Tidigare än vad jag hade behövt! Sitter nu och försöker plugga historia men de är segt som sirap i huvudet. Jag tänker på en massa annat och längtar till att sandra ska höra av sig. Vi ska nämligen på shoppingrunda i stan. Nu är det dags att hitta lite student-, bal- och strandkläder! Drömmer mig bort i affärer och textil  istället för att se mig in i situatioen/tiden om hur sverige såg ut under andra världskriget. Idag är detta trååååååååkigt!



<3


tomma ord

Idag har jag faktiskt inte så speciellt mycket att komma med. Bara att jag är sjukligt nervös för mitt besök till sjukhuset imorgon, vart man ska gå osv. Brukar kunna vara ett bra exempel på att röra ihop saker och ting. Inte nog med deta så ska jag på torsdag ringa till vårdcentralen IGEN (hinner inte imorgon). Ringde idag men fanns ingen tid som klickade med mitt schema. Mitt upp i allt strul så har jag något nervfel i en av mina tänder också, något som jag bör gå och kolla upp hos tandläkaren men inte orkar eller har lust till!

Jag är nervös för att min kropp håller på att brytas ner. Vem vet hur detta kan sluta?...

Pluggdags

Jag sitter just nu och gör ett arbete om Sverige i andra världskriget. Sandra satt nyss och pluggade men somnade nästan över datorn. Nu ligger hon bakom mig och sover tungt. Det hör man på hennes andetag!
Jag börjar bli tung i huvudet och får nog väcka henne snart för powerwalk till en pizzeria!

Krökarna


Galenskap

Jag kan inte med ord beskriva hur rolig kväll jag var med om. Alla var på gladaste humör, vi började sjunga i stämmor och alla visade sig vara wild and crazy!
Inte nog med att förfesten blev kanon. Vi drog till moon och där bjöds jag på en massa shotar av olika tjejer. Något som resulterade med en ännu gladare annica och ett par ännu gladare kamrater! Det kan hända att bilder kommer ut. Beror helt och hållet på hur duktiga tjejerna är på att dela ut bilder :)


Hej hopp

Jag fick för mig att söka på mitt mobilnummer på hitta.se, för se om mitt namn kom fram. De har nämligen inte gjort de innan. Jag kan säga att mycket mer än mitt namn kom fram :o 
Där visades namn, adress, en karta på var jag bodde och en BILD på mitt hus?! Blev helt chockad! Inte okej att gå ut med så detaljerad information tycker jag...

Ikväll ska jag käka hos farmor och sen ska vi fira Pia! Det ska bli spännande att dricka ihop sig med dom och förhoppningsvis komma varandra lite närmre i kören. :)




klasskväll

Desperat försök att se likadana ut, haha!
Jag fick så ont i magen av skratt och mat att jag fick ta en värktablett.
Tack tjejer, detta behövde vi alla!










RSS 2.0