ULLARED

Hej alla nära och kära!

Nu är jag hemma efter en morgon/förmiddag på ullared. Jag gick upp klockan 05.00 i morse, för att jag och mamma ville nämligen hinna dit ca en halvtimme innan de öppnade. Det måste jag få säga var ett klokt val!

De hade pyntat upp hela varuhuset med julstämning och "levande tomtar" som spelade musik och berättade sagor. Det må jag säga var julstämning.

Vi var klara runt halv 12.. då det också var som jobbigast att tränga sig förbi alla kundvagnar i butiken.
Sen gick vi till sko-boo butiken mittemot och jag köpte ett par regnskor.


Idag fick jag köpt

- 11 st trosor
- 2 säsonger (4 st filmer) av "hem till midgård"
- "stolthet och fördom" (såg den på svenskan härom dagen och blev förtrollad av filmen)
- en kjol
- två tröjor
- kokosnöt-badskum
- lösögonfransar
- regnskor

     Och vid sidan om lite julklappar som inte ska avslöjas! ;)


Jag tycker att jag har en anledning att vara trött nu. Det är nog dags att slinka ner i ett badkar med mitt nya badskum.

Dagens bästa köp var, tyvärr det dyraste som jag tvingade mitt samvete att köpa, regnskorna. Varför jag säger regnskor är för att D
det är inte stövlar som sträcker sig högt.  De är lägre och ser inte ut som stövlar. Jag hittade ett par som jag kan använda till vardags. Förvånande nog var det (trots samvetet) detta köpet som gjorde mig mest nöjd. Det är så ruskigt mycket regn så här års... Meeen det finns inga dåligt väder, bara dåliga kläder!


Tillslut
Dagen var jättemysig trots allt regn och folk.
Jag fick umgås med mamma och nu känns dagen skapad.

HEJDÅ


Detta gänget väntar på mig!


Sjukisdag

Denna dagen blev en sjukisdag. Jag var hemma från skolan för att jag var kraft svag, hade huvudvärk + andra värker som jag inte behöver gå igenom. Jag gick gungande till sängs med Jimbo hack i häl runt 9. Vi båda var väl halvt borta. Han måste ha varit trött själv, för vi nästan brottades om platsen i sängen. Han vägrade ge sig.

Vi vaknade runt 11 igen. Jag lagade soppa och vi gosade ner oss igen, fast denna gången i soffan och kollade på en gammal julkalender.

Ikväll var jag tvungen att gå till jobbet och vara där för att lyssna på "pepptalk". En man som skulle höja självkänslan och få oss att se saker på ett positivt sätt. Den negativa sidan tar över allt för mycket.. Det tänker man inte på. En sak jag har kommit fram till efter detta pepptalk, är att jag inte tänker låta min tid spillas åt negativa människor som bara klagar, gnäller och därmed tar på min energi. Min tid är för kort för att slösas bort på något sådant onödigt.

Nu ska jag sova.. eller Vi måste jag tillägga igen. Jag och Jimbo har varit bundisar idag. Han har varit som min svans. Har jag ätit, så har han ätit. Han jag tittat på tv, då tittar han på TV med mig. Om jag sover, då sover han med mig. Det gör inget. Man får en tryggare känsla!

Och vet ni vad? Jag förstår betydelsen av ordspråket "Hunden är vår bästa vän".

Natti

P.S.
Bilder från Provet:




(klickar ni på de små bilderna så blir de större)
Jag vet att det är några som inte har förstått det än.




NATTI


Fars dag!

Hejsan!

Jag har nyss kommit till min farmor och farfar efter att ha genomfört en frukostmåltid på måsterssons hotell med andreas familj. Här ska jag äta middag för att fira fars dag. Och jag klagar inte alls -  älskar min farmors mat! Både farmor och farfar står i köket och förbereder. Jag känner att jag borde hjälpa till. Sen kommer mamma och pappa också. Jag vet inte om kusinerna skulle komma.

Jag vill passa på att göra lite reklam för min systeers äventyr. Ni kan följa de alla sex tjejernas resa som de bloggar om tillsammans på ssevenmonths eller så kan ni bara kolla in min systers privata blogg på kaaramell


I eftermiddag måste jag plugga matte. Jag har prov imorgon..


Ensam hemma hos Andreas

Jag sitter här i min ensamhet, i Andreas rum, med min Mp3 och har faktist tid att blogga!

Andreas fyller år idag, 18 år gammal. Grattis älskling :) Han fick ett silverarmband med en blank bricka på, som han kan gravera in något på om han vill. Förhoppningsvis blev han glad. Han var väl för trött för att reagera, klockan var ju faktist bara 7.00 och vi var nyvakna. Jag tycker egentligen att det är för vanligt (men ändå fint) att ge smycken till varandra. Men eftersom han tappade sitt andra armband som han tyckte om och blev lite ledsen över, så passade jag på att inskaffa ett nytt :)

Jag har sovmorgon idag och börjar skolan 12.15. Lite seg tid, och jag kan inte heller somna om. Efter skolan ska jag och adde fika, för att jag inte får vara med honom ikväll :(  han ska ut på krogen med sina vänner.

Bortsett från allt annat så är jag ganska glad över mina delprov denna veckan. Jag fick G i permanentrullningen. De sa att rullningen var fin och alla indelningslinjer var rena. Det var tiden som var avgörande. 60 minuter- G, 55 minuter- VG och 45 minuter- MVG.
långhårsuppsättningen hade jag Jasmine. Jag älskar hennes hår. Så himla bra hår att jobba med i en uppsättning! Jag kommer lägga upp bilder senare på uppsättningen. Jag klarade det på 90 minuter och fick ett MVG. Min mentor sa ord som verkligen uppmuntrade mig :)


RSS 2.0