Min Alla Hjärtans Dag

Till en början av dagen trodde jag att det skulle gå utför. Jag var inte på humör och ville bara att det skulle bli eftermiddag/kväll så att vi kunde gå ut och äta. Vi hade bokat bord på Verona. Där satt vi och mumsade i oss den goda maten, jag på plankstek och adde på lammrack.

Efter maten gick vi in till stan för att handla lite gott och senare gå för att hälsa på addes bröder som hade en liten familjeträff hos dem. Härifrån fick vi med oss addes valp oscar (eftersom att familjen skulle it och äta) hem till mig. Jimbo var väl inte så förtjust i denna idén medan poppe tyckte oscar var jätte söt :)


Vi skulle smälta chocklad men det blev en misslyckad smältning. Den smakade kladdkaka i både konsistens och smak. Det gick inte att doppa något i chokladen, det var liksom gummi = inget fastnade. Oscar själv lekte runt och tyckte att allt såg ut att vara supergott.

Vi bestämde oss för att grilla marsmellows istället. Det gick inte bättre. Våra marsmellows började brinna hela tiden så vi gav upp...

Jag fick ett hängsmycke av älsklingen :) Den var väldigt fin coh passade utmärkt till min gamla kedja jag fick en gång i tiden av farmor och farfar. Har nämligen ett A som hängsmycke på den. Fast bokstaven A står för annica då. Och kanske liite andreas också ;)


Av mig fick han/vi ett varsit handgjort läderarmband. Tyvärr har jag inte tagit några bilder på dem. Men andras blev glad och jag också!


Nu är det dags att ta bussen till praktiken. PUSS!


Snö Snö Snö Snö Snö Snö Dö Dö Dö Dö Dö Dö

Jag är trött på allt detta snöandet. Jag vill ändå inte att det ska smälta. Då blir det översvämning här och där = kaos.

Adde ligger och sover förtfarande. Jag själv ska gå till bussen om sisådär fem minuter... Det snöar. -.-

Jag ska meddela till alla som är sugna och intresserade att ni nu kan få er en gratis klippning någon gång under dessa tre veckorna. Hör av er till mig så får vi se när jag kan ta emot er. :) Komsi Komsi!

Snälla mathilda ska nog hjälpa mig att göra vid mitt hår idag. Annars blir det väl någon annan dag under praktiken. Har inte så speciellt mycket att göra så det sitter fint. :)

PUSSPUSS i snöyran

Praktikstart

Det rä plusgrader ute, snön faller och jag antar att snön som faller är vattnig och kommer förstör både hår och kläder idag.

Idag är det min första praktikdag för 3 veckor fram. Det är en ny salong igen och den heter City Salongen. Önska mig lycka till :)
Förhoppningsvis hinner jag inom skolan för att hämta mitt klippsett och APU-pärm innan jag ska vara på salongen.

Frukosten fick bestå av café latte och fulkornsmackor!




Igår gjorde jag mig en supergod alkoholfri martini med min special soppa ;)



RSS 2.0