29/8 - Idag blir det släktkalas

Nu är jag och adde vakna. Han ställer enormt dumma frågor. Frågor som "växer håret ut på dockan efter du har klippt den?". (min modell docka).. knäppis :D

Vi väntar på att hans mamma, för att vi ska åka och handla inför mitt boende hos adde i en vecka. Sen ska jag till becks och ta ett sista farväl. Hon åker som utbytesstudent till paris i 4 månader. Rätt sorgligt tycker jag. Men hon kommer få det så enormt kul och ett oslagbart minne. Tyvärr kommer jag inte hinna stanna där så länge idag, eftersom jag måste hem och städa toaletten som jag inte hann igår. Ikväll kommer ju släkt och vänner!

PUSS

Nytt men ändå gammalt

Förra lördagen jobbade jag till kvart över 9. Efter det fick jag veta att Tony firade 19 år. Men jag hade bestämt att träffa adde, så det blev inte av. Istället skyndade jag mig hem innan adde skulle komma för att förbereda en idé!

Rummet såg ut som ett bombnedslag och jag fick fort sätta igång att städa. När det mesta var undanröjt låg de bara lite damm på golvet, och så fick det bli. Snabbt sprang jag runt i huset och letade efter värmeljus, skålar, ljushållare och vinglas. Jag tände upp rummet med värmeljus, fyllde skålarna med olika typer av godsaker och glasen fylldes med vin.

Adde blev jätteglad och kunde inte ana någonting :) För en gångs skull hade man lyckats!




På min födelsedag fick jag en bukett med blommor och en jättefin klocka av adde. Det kunde jag verkligen inte anat! Jag blev jätte glad. Om jag ska vara ärlig så trodde jag att han skulle köpa något halsband eller liknanade, eftersom det är så vanligt och den enklaste idén. Jag vet inte vad buketten bestod av. Men rosorna som var med i buketter stod för ömhet, ungdom och kärlek. Det tyckte jag var gulligt :)

Här hade jag precis fått presenterna.


Här har blommorna slagit ut lite mer och fyller mitt rum av krämig blomdoft!



Becks, Carro, Felicia och Sofie kom som en överraskning till mig på kvällen. Med hembakad kladdkaka och grädde, stod de i dörren sjungandes men "Ja må hon leva!" . Det var verkligen omtänksamt och betydelsefullt. Vi fikade i trädgården allihop + adde eftersom att han också var här.
Tack så jättemycket tjejer!!

27/8 - Mycket kort

Jag vill inte sitta vid datorn och dra mig. Jag har egentligen mycket att berätta som har hänt innan, på och efter min födelsedag. Men jag kom hem från jobbet för an halvtimme sedan och vill gå ner till pappa för att kolla på TV med honom. Filmens ljud hörs ända upp och den låter bra.

P.S. Jag älskar min storasyster.


GRATTIS ANNICA = 24/8

Nu är jag 17 år och samma gamla vanliga annica som vanligt.
I morse kom mamma och pappa in med hundarna och sjöng för mig tills jag och adde vaknade. Adde försökte sjunga de sista tonerna sisådär halvfalskt, men det blev fint för att han ansträngde sig :)
Jag fick en jättemysig pjamas, en ny hårfön och en m12 (liknande mp3). Jag är supernöjd. Jag fick precis vad jag behövde, utan att ana något.

I skolan fick jag ett halsband av tilda och emmelie. Jättesött av er tjejer! Och efter skolan tog några i klassen en fika på espresso.
Snart kommer adde tror jag... hoppas jag. Becks tvingar mig att vara hemma ikväll. Jag vet inte vad hon har för hyss igång. Men jag lyder henne och stannar hemma ikväll.

När jag kom hem tog jag lite sommarbilder!

22/8 - Upplysning!

Jag måste prata av mig lite smått. 

För det första tror jag att jag ska sätta mig ner och göra om min blogg. Då syftar jag på hela min outfit. 
Så här års bör jag ha temat höst. Lite löv och lite fåglar, blandat med alla höstfärger. Det pirrar i fingertopparna vid tanken :)

Och en sak som jag helt och hållet har varit tyst om är att jag snart fyller år. Denna dagen är 24/8, alltså om två dagar! Om någon undrar vad jag har önskat mig måste jag bara svara, en ända guldfärgad klocka. Det är det ända. Sen om jag får pengar av släkten är det ett XL- plus i kanten :)

Jag har funderat på hur det känns att ha en tatuering. Jag avskyr smärta. Men en syskontatuering tillsammans med jessica skulle jag nog stå ut med. När det handlar om något betydelsefullt så kan man inte backa ur.
Jag som person tycker inte att man ska tatuera sig bara för att ha en tatuering. Jag tycker att det ska finnas en baktanke och mening i vad/varför man tatuerar/märker sin kropp för livet.


19/8 - Nu är jag hemma!

Nu är jag hemma från 4 underbara dagar med hanna, sebbe och adde. I för sig var det lite tråkigt att sebbe fick gå upp varje natt vid klockan 3 för att jobba, komma hem till oss igen och lägga sig för att soma i en timme varje dag. Men vi löste det :)

Första kvällen i stugan blev en spelrunda med Buzz, mat på burgerking, åka till ica för att handla frukostmat och avsluta  med Yatzy. Killarna fick prova på at måla naglarna, men det tror jag inte att de gör om ;)









Jag stog och vattnade alla växtligheter i trädgården med vattenslangen. Adde skulle självklart försöka ta den ifrån mig och ha vattenkrig. Jag trodde jag var smart som tryckte ut munstycket (som man kunde stänga av vattnet på). Men istället fick jag en stor sats vatten i ansiktet och mage. Då blev det en påklädd dusch för min del. Det spelade inte längre någon roll om jag blev blöt!

Medan jag torkade mig matade jag fåglarna och hanna och adde spelade fyra i rad. Sebbe låg inne och sov efter ett arbetspass. Vi skulle lura in sebbe i vattenkrig när han vaknade. Men adde och hanna som drabbades istället ;)






Jag och hanna lagade maten denna kväll. Killarna fick i uppgift att för en gångs skull diska allt. Vi är lite stolta över våra gubbar, trots att det tog lite tid för dem att inse :)

'


Vi lekte runt i trädgården under tiden som sebbe var på jobbet. Därefter mötte vi han på burgerking, åkte och handlade sedan buzzade vi kvällen lång.







Vi städade som galningar idag för att det skulle se fint ut när mina farföräldrars vänner skulle komma tillbaka till stugan.
Tack så jättemycket för dagarna kära pojkvän och vänner!

16/8 - Så bär det av

Jag måste börja med att berätta hur kul det var hemma hos becks på hennes avskedsfest. Hon åker till paris som utbytesstudent den 30 augusti, har jag för mig. Som en stor överraskning var Emy där, EMY! Och jag hade inte fått veta något :) Vi satt natten lång och stojade med vänner och släkt. Jag hamnade i sängen halv 4 och dagen efter var det dags att jobba.


Nu sitter jag med älskling och väntar på hanna och sebbe. Vi ska ut till stugan idag. Jag har haft fullt upp med att packa alla saker nu den sista timmen. Är man tjej i sista minuten så inns det en hel del att packa ner som man absolut inte får glömma, även om man inte kommer att använda det man har packat ner. Det kommer antagligen bilder senare i veckan när jag är hemma.

Kören börjar på onsdag igen, superkul :D Vi ska till london i september! Så otroligt att vi äntligen har nått vårt mål.
På torsdag börjar skolan igen, så man får försöka börja rycka upp sig.

PUSS!

10/8 - Segis - ont i huvudet

Igår var jag i simlångsdalen (eller någon mil utanför kan man säga) hos jasmine. Vi tog oss en lång och härlig, om inte minst fartfylld ridtur i skogen när åskan slog. Sån tur så var åskan hela tiden unt om oss, dock väldigt nära, så ljudsmällarna var höga! Jag sov hos jasmine i natt efter att ha kollat på två filmer som hon sov sig igenom.

Idag åkte vi med hennes moppe och mina två feta väskor (en med mina kläder och en med ridutrustning). När vi efter alla moment kom hem till mig fixade vi oss och begav oss in till stan. Jag fick köpt ett linne och en tröja på ginatricot och en loggbok köpt från halmstad bokhandel. Nu har jag bara anteckningsblock kvar att köpa inför skolstarten.

Imorgon är det bara en vecka kvar att jobba. På söndag åker jag, adde, hanna och sebbe ut i stugan. Vi stannar där tills på onsdag och laddar till skolans nya terminstart.
Dessutom måste jag påpeka att jag saknar stugan med mina tjejer; emy, carro, hanna och becks. Det blir alltid så jäkla mysigt när vi alla är tillsammans i stugan!

Min älskling kommer hit efter sin träning. Så jag funderar på att lägga mig i badkaret och lägga i en hårinpacknig.
Jag får se, PUSS.

6/8 - Sommarvärmen har kommit igen!

Sommar sommar sommar! Dock hade jag ingen lust att åka till stranden, eftersom att jag hade fått åka hem tidigt för att börja fixa mig inför jobbet. Jag kallade hit adde istället. Han kom och jasmine åkte, efter att ha spenderat natten hos mig.

Adde och jag roade oss med "vattenkrig". Jag var väl den mäktiga isåfall :) Vi la oss på dynor i trädgården för att torka och löste tillsammans ett sudoku!

Jag blev helt till mig när jag för första gången hade löst sudoku och som då var på en svår nivå. Därför köpte jag en lite sudokubok på jobbet idag. Nu ska jag sätta mig ner och pyssla om den lilla diamanten. Jag känner redan hur det pirrar i fingrarna! Det förvånar mig, för jag är ingen snilleblixt.

PUSS

Att göra

Nu:
Tvätta håret på min modelldocka och ge den en smetig inpackning. Håret är alltid så strävt och slitet när man får dem.

Senare:
Jasmine kommer hit och ska sova över. Vi får prata tjejsnack, något som behövs ibland.

Bye

5/8 - Mitt rum

Jag tänkte lägga upp lite bilder från mitt nuvarande rum, som jag har fixat och donat med under sommaren tillsammans med mamma. Det är inte helt klart än men vi är på god väg. Det ända som saknas är lite ljushållare, vägghyllor, krokar mm.








4/8- ruinerat konto

Hej folk!
Jag har haft en riktig pengar-give-away-dag idag. Jag och mamma har varit överallt och ingenstans i lilla halmstad. Nu ska jag (eftersom jag inte hann det igår) städa mitt rum. Mamma ska bara vila klart med hundarna.

Dagens inköp:

Mirage
- 2 klippsaxar
- en klippväska
- en ny plattång
- ett dockmodellhuvud (öva permanentrullning och håruppsättning)
- ett litet ställ som håller dockhuvudet stilla
- keune schampo
               hårinpackning
               glans/värmeskydd
- en permanentkam
- en klippkam
- hårnålar


Lid´l
- Stiftpennor
- överstrykningspennor
- ett block med massa olika färgade papper
- Ögon pads


Apoteket
-SB12


Min pegar har som sagt bara rullat iväg. Jag vågar inte ens räkna ihop mina kvitton! Men om man ser det på ett annat, mer positivt sätt, så behöver jag börja någonstans. Nu har jag mina frisörgrunder hemma och det är bara tillbehör som behöver köpas. Det kan man köpa efter hand vid behov :)

Helgen

Fixade mig hemma med älskling



Förfest hos sebbe




Förstsättning hemma hos tony


1/8 - Första Augusti

Dagen har bestått av City Gross fram till kl 16. Jag kom nyss upp ur ett bad och ska snart börja fixa mig för skojigheter ikväll :)
PUSSSS

RSS 2.0