Lite musik för den som har tråkigt













Nelly.com

Sitter för tillfället och är dödligt arg över att jag av någon anledning inte kan logga in på Nellys hemsida. Har testat flera gånger men får inte ens utt "logga in" uppgifterna. Nerverna är som ett lasso för tillfället. Har ett påar skor som jag bara så gärna vill haaaa!

Måste skaffa mig en fin klänning och en kavaj också. Massa kvinnliga garderobsproblem för tillfället. Behöver en man som tjänar bra med pengar och är förbannat generös. Gubben min, var är du någonstans?


Fykatten

Då är man helt slut! Inget dunder och krut i mig inte. Hade lätt kunnat lägga mig ner och sova just precis nu men det känns som bortkastad tid.

Mår inte så bra idag. Var på Club Cirkus igår där de blev lite för mycket för min del. Jag hatar kväller som dessa! Kortfattat sagt så minns jag nästan noll och det är jobbigt eftersom man inte riktigt vet vilka människor man stötte på eller vad man sa. Jaja, det kan ju inte bli värre än värst.

Idag har jag hunnit med jobb och nu väntar väl snart sängen skulle jag tro! Om inte något annat händer så finns det inte så mycket annat att göra.


För jag har tagit studenten...

...FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

För tillfället är mina stämbandstoner iväg på en studentresa och kommer förhoppningsvis tillbaka inom kort. Det rä liksom anträngande att prata när man hela tiden måste klamma åt musklerna i magen för att få ut ljud ut munnen. Fast idag är det faktiskt lite bättre! Dock trött och snuvig men annars kanon.




Jimbo älskling ligger brevid mig och småfiser hela tiden, dock inte lika mysigt. Men eftersom att han är så söt så gör de ingenting! Han ska antagligen få sig en nerdränkt bad efter att jag har slängt i en hårinpackning.
I samma veva så akn jag berätta att jag har fått för mig att tillaga en höna i ugnen idag. Den är för tillfället frusen och håller på att tina. Detta ska bli spännande och resultatet återstår att se!




ticktack

Nu är det nog dags att försöka sig på att sova. Hoppas nu inte att denna natten blir en geting-mördar-natt igen. Slog ihjäl sveriges stösta geting tre gånger igår. En riktig kämpe det där! Den liksom återupptod från det döda två gånger. Och min geting panik fick mig att hacka den i tre delar för att vara säker på att det verkligen var död.
Så hemsk man är!

Imorgon ska jag på studentfrukost klockan 06.30, WOHO :|
God natt!!

Ett inlägg om ångest, rädsla och student

Då var det onsdag och endast 2 nätter kvar tills jag tar min student. Jag har liksom inte riktigt fattat att det är min tur nu. Det är ingen mindre än jag som ska jubla för frihet. En frihet som jag inte ännu känner till eller har testat på. Tanken om att detta inte är ett sommarlov utan ett skolslut ger mig en känsla av panik, ångest, hjälplöshet och stumhet.

Jag vet verkligen inte vad jag håller på med. Även om jag har planer till hösten så känns dem inte verkliga. Det känns som att livet har sitt bekväma slut här och att alla beslut man fattar efter studenten kommer förstöra bl. a. allt man har här hemma.

Frågan är:
Har jag något här hemma som är ovärt att lämna? Eller är en flytt till Norge värt varje minut?  
Är det klokare att plugga vidare och få karriär när man ändå har suget i magen eller kommer jag ångra varje dag att jag inte var modig nog att prova på någonting nytt?

Usch, jag är helt enkelt för hemmakär och bär på en själ belastad av rädsla och ångest.
Det kommer säkert kännas mer värt att åka iväg tillhösten senare till sommaren, då man inser att alla flyr till sina drömmar eller planer.

Alltså, om TVÅ NÄTTER är jag student/vuxen/fullmaktsansvarig och ansvarar för grenarna som ska leda mig in i ett framtida liv.

Du kan tolka mig mesig, för det är precis så jag känner mig just precis nu.


Hemkommen

Datorn är på sin plats och jag är hemkommen från siestafestivalen! Det var varit så galet roligt detta året. Om inte annat så har jag fått en rejäl bonnabränna efter mina shorts.

Ni ska få se en ihopklippt film som tyvärr fick dålig kvalitet vid uppladdningen på youtube.








 


RSS 2.0