Snabbbesök i Oslo

Oj oj vad mycket bussåkande det har varit. Jag, Jessica, Tilda och Sofie tog bussen kl 00.10 från eurostop i torsdags och var framme i oslo 05.30. En mycket händelserik och rätt rolig resa ner med systern min faktiskt! Det var så mycket som hände på vägen upp. När vi var framme gick vi direkt till Dannes lägenhet (den lägenhet som ska bli min, sofies och tildas i september) för att ta oss en tupplur.
Under dagen hann vi med en jädrans vanndring till fots runt om i Oslo. Vi passade då på att dela ut CV, gå till skatteverket, ha en mysig matstund i parken och bekanta oss med vårt nya bostadsområde. Lyckost-Tilda gick på en intervju och fick jobbet, grattis!
Sen var det bara för oss att åka hem igen klockan 23.00! Vi var hemma vid 04.30 och då blev det en hemgång med faceplant rakt ner i sängen.



När vi hade vår vandring runt om på Oslos gator stötte vi på blomhav, blomsmyckade staket, högar med texter och blommor lite överallt på gator, väggar, stolpar och vid fontäner. När man väl var där och läste alla dessa texter kände man hur ögonen inte kunde hålla emot tårarna. Man blev så rörd och kände medkänslan med alla andra människor som stod där för att sörja sina bekanta.






Ögongodis

Jag liksom älskar min nya kompis!


Bulls


Buller och Bong

Igår satte sig Buller och Bong ner för att ha en mysig film(-natt)kväll. Det inträffade lite srul men tillslut hamnade vi i soffan med kastrullpoppade popcorn(eftersom att min micro sprängdes här om dagen - Rest In Peace). Jag kan säga att jag var spänd och nervös under hela filmen gång. Det var en film som hade plötsliga händelser och skum historia. Black swan.


Nu ska jag tralla iväg till bussen för Buller och Bong ska ta sig en matbit och glida i stan.  

 


Skandal

Jag kan verkligen inte förstå vad det är som händer i Oslo. Oskylldiga oslo som inom de kommande veckorna ska bli mitt hem. Detta är så orätt, oacceptabelt och fel som det bara kan bli. Vi kommer aldrig förstå vad dessa 85 ungdommars omgivning går igenom och kan inte heller leva oss in i denna skandala situation då allt utspelade sig. Oskylldiga ungdomar går ner på knä och bönar för sina liv då ett iskallt svin lyften pistolen och avfyrar skott med ett leende på läpparna. Jävla svin. Låt media visa hans snuskiga tryne och stämpla honom för gott. Grisiga människa!

Klantarsle

Jag har idag haft en riktigt tung dag. Var på beachclub i torsdags och hade så skoj att jag vaknade upp med ett flått knä-, fot och ett bamsestort smalben. Ja, det gick ganska vilt till. Hamnade väl i säng vid kockan 5.00 denna torsdag. Sov så gott de gick tills det var dags för jobb. Upp och hoppa vid halv 10, jobba fram till 18.45, hem för att byta om inför en middag med familjen och syrrans pojkväns familj (som var i halmstad på besök) som var bokat på punch 19.30 och senare under kvällen skulle jag aggera taxi. Jag var smaskigt trött!

När jessica hade tagit plats på jobbet och jag och danne hade släppt av föräldrarna på leffes stack vi hem och jag skulle äntligen få sova... NOT. Väl hemma inser jag att jag inte har fått med mig några husnycklar. Så det var bara för mig att åka ut till tylösand igen. När jag kommer dit vill två föräldrar hem så det vara bara att vänta in dem. Jag kan säga som så att jag inte var hemma och försökte sova förrän 02.30. Jag som ville lägga mig och sova i tid. Inte nog med detta så vaknar jag till och panikspringer till toan för att lägga en spya eller två. Varför? Ingen aning. Trötthet och stress skulle jag tro. Sen var det bara att gå upp vid 10.00 i morse och satsa som inhoppare på ett jobbpass.

Skulle varit ute på poolparty ikväll men kan inte se 20 meter fram. Allt blir suddigt och reaktionsförmågan ligger på havsbotten. Ska snart starta en mysig film och sova inför morgondagens jobb.
Kyss och hej


patrypinglor

Ännica och tilda på G.







Oslagbart





det bubblar i mig


En dag utan lust

Om en halvtimme är det dags för ett underbaart jobbpass.... stängning. Ingen lust för fem öre. Är sisådär pigg efter gårdagens långa natt. Satt väl uppe och minglade med folk fram till så sent som halv fem. Tänkte att jag skulle vara uppe i tid idag vid klockan 10, men det blev ju bara pannkaka av detta. För denna tjejen är trött!
Men men, gårdagen var trevlig så det får väl bli min tröst.


Kalasgott










God morgon

Idag är det strålande sol ute och jag väntar på att folk ska vakna till liv efter gårdagens tjohej. När alla åkte till stan så cyklade jag hem, haha! Magen sa att det inte skulle bli skrogen för mig. Men jag är inte ledsen för detta, tvärtom. För idag är jag pigg och glad för att jag ska till stranden. SPIKAT.


På det igen

Inte lång vila här inte. Fest var och varannan dag känns det som. Perfekt med andra ord!
Om någon kotte där ute saknar annica på dansgovet så är det bara att höra av sig. För ikväll ska hon dansa tills fötterna blir slaktade!

Snart ska man börja titta ut kläder och fixa hår samt smink. Är ruggigt sugen på att cykla till stan ikväll. Det har liksom blivit ett av kvällarnas höjdpunkter så här på sommar-fylle-kvällarna. Det har alltid hänt något kul eller så har stämningen varit som bäst! Here we go again!


Ouff


Galenpanna

En kväll att minnas. De två sjukaste händelserna denna kvällen var en cykel-påkörd-mördad skrattmås (som förövrigt stod och njöt av livet) och ett hål i hakan. Jag nämner inga namn, men detta är inte normalt. Haha!





Kräm

Happiness


Rosemond valley

Nu är det egentligen läggdags och jag är egentligen jättetrött. Hittade (tyvärr) ett spel när jag städade som heter "drömjobbet i rosemond valley". Detta spel försökte jag spela som liten men kom aldrig riktigt på vad jag skulle göra. Därförr kom jag aldrig så långt att jag varvade det. Nu ska jag försöka göra come back!


Vilken underbar dag!

Gårdagen var en riktigt fin dag med familjens närhet. Över dagen åkte jag, jessica och mamma till stranden och latade oss i solen över någon timme. När vi kom hem tog hela familjen sig ett dopp i trädgårdens pool. Så tillslut satt vi där samlade allihop för ovanlighetens skull. Det var ett sånt tillfälle som man aldrig trodde skulle bli av!
Sedan blev de familjefika på altanen.

Denna dagen har varit guld värd. Sånt som vi behöver oftare tror jag!


Ladda för utgång!









RSS 2.0