mobil blogg-in

Sitter på bussen till skolan nu. Tog medvetet lite sovmorgon för att jag trodde att de skulle rädda min dag. Men nejdå. Straffet blev ännu tröttare ögonlock + illamående. Hoppas de blir bättre till eftermiddagen då jag och Sandra ska pyssla om varandra med klippning och färgning :)

ni gjorde min vecka

Lovet har varit till nytta. Mer nytta än vad de andra har varit på senare tid. Vi har lyckats samla ihop oss och verkligen tagit vara på vår tid ihop. Talar självklart om er tjejer! Tackar er tusen gånger om. Nu kan jag somna med ett leende på läpparna trots att de är dags att gå upp tidigt imorgon för en supertråkig historialektion. Godnatt!

weird

Idag är en dag då jag känner mig konstig. Jag vill träffa någon och endå inte. Jag vill sova, men endå inte. Om du har samma tankar som jag så kan du höra av dig!

Visa vad kvällen går för!



Nu ska jag till ica och köpa in nödvändig vätska till min grogg.

morsning!

Jag skojar inte när jag säger att detta var den längsta, tyngsta och djupaste natt ever! Har haft 5-6 olika drömmar (långa sådana) som smälte in i varandra och bildade nya handlingar hela tiden. Allt kändes konstigt när jag vaknade. Och tanken av att gå till jobbet fick mig gråtfärdig. Men nu har jag vaknat till. Sitter med mitt kaffe och njuter av att få ta bilen till jobbet idag.

resultat

Kvällen blev till belåtenhet. Istället för att ha den lugna "otaggade" stämningen med ett glas vin i handen, så blev resultatet en säng för mig och party för felicia och becks. Vi kan inte hålla det vi säger! Nöjd. Godnatt

På det igen

Nu är det dags igen. Ser dubbelt sedan igår, känner hur glödande varma kinder jag har och är allt utom utvilad efter att ha festat hela natten/"morgonen". Men ska till fille nu med becks och inviga en lugn utekväll. Ett glas rött är lagom påhittigt en fredag som denna. Omständigheterna kräver!

Man tackar för gårdagen!

Igår hände något annorlunda och roligt. Hemmafest!

Gick dit i min ensamhet (för ingen ville eller kunde följa med mig) och hoppades på det bästa. Och riktigt roligt var det! Bör göras oftare :)  Pontus syster hade också bjudit in sina vänner, något som resulterade något i stil med "första fyllan-reaktion" för några. Jag kom dit vid klockan nio och då hade en tjej redan däckat haha. Tydligen hade hon på en timme klunkat ren sprit och inte riktigt insett att allt skulle komma på en gång.
Inget som störde mig. Jag tyckte bara det var roligt att se tillbaka på tider när man själv var "nybörjare" samtidigt som man kunde umgås med gammalt folk  :)




Genom tider

Enjoy the show!
Vår första fnissiga tjejkväll. (konfirmationstid 2007)



Stugan 2007. (inte direkt mode-freaks, haha!)




Tack och lov kom ett mirakel och gav oss lite stil!




Tänkte att jag skulle sova länge idag. Men nehedå, uppe med tuppen vid halv 9 och fördrev morgonen med en kaffe och "vakna med the voice". Söta mamma lärde mig lite kortfattat hur man tvättar. Så nu har jag laddat en tvätt!! Direkt efter att jag hade satt på tvättmaskinen tog jag moppen och en hink för att börja skrubba golven! Denna morgonen har varit fartfylld. Men endå har tiden gått sakta tycker jag.

Nu är det dags för skolböckerna att dammas av och göra någon nytta!

Onsdag

Nu har jag precis kollat på BB avsnittet som jag missade igår. Så det är dags att lägga i en hårinpackning, käka duscha och sen umgås med carolin. Sjuklingen har äntligen blivit friskare :)


Du är värdefull

Detta inlägga ska tillägnas en vän. 
du är full av värde. Kärlek Annica



första mobilblogg-in

Nu har jag slarvat. Förlåt! Jag har haft fullt upp med att lära mig min nya mobil. Så nu är de dags för mig att göra mitt första mobila blogginlägg :) Igårkväll efter att vi hade kollat klart på hide and seek (rättstavat?) hos felicia med hanna tänkte jag att jag snabbt kunde kolla om jag hade turen med mig på tv11. Var inte hemma när big brother hade premiär. Så vid klockan 01.30 gick en repris. Självklart var jag tvungen att kolla!!! Fatta så roligt de kommer bli detta året. Där är bl.a. Med ett par som måste agera singlar och främlingar inne i huset, alltså inte låta någon veta att dom är tillsammans i verkligheten. Där är också en tjej (riktigt snygg) som man märkte att många killar fick ögon för. Vad ingen vet än inne i huset är att denna kvinnan är könsopererad. Att hon från början har varit en kille! Haha, kul att många killar fick ögon för henne :D Vet redan att jag stör mig på en kille. Någon blond stockholmssnobb med attityd "jag är störst, bäst och vackrast".

Blondiner på wash-in

Jag och jessica hade lovat pappa att tvätta bilen igår. Då skulle vi åka till wash-in som är en "drop-in (gör det själv)" tvätt. Eftersom de är utomhus och marken blir blöt så bildas de is (Kan jag lova!!). Så där gled vi ostabilt runt, dog av skratt, fick tvättslangar i huvudet och kom inte förrän senare på att det fanns en högtrycksfunktion. Vi som hade kört med rinnande vatten, haha! Rolig Carwash.


Ikväll ska jag ut med tjejerna. Det var passande att syrran skulle ut så jag inte får dåligt samvete :) Men som jag säger eller alltid har sagt så prickar Emy och Jessca alltid in samma veckor eller samma helger att besöka halmstad! Mysko.

Sony eriksson x8 - svart

Det blev vi två tillslut!


+ skaffat abonomang.... trotsat mig själv.

Fint på besök


Idag kommer min favoritkvinna hem!!
Jag ska för första gången köra och hämta henne ensam, för det har liksom blivit lagligt för de nu ;) Jag hoppas verkligen du har med skip-bo. Är sugen på att vinna lite!

Ska snart slå in ett tungt paket. Det kommer ta lite tid. Och tid behöver tålamod!


Ovanliga onsdag!

Idag har bannimej allt möjligt hänt! Har för en gångs skull varit innanför skolans väggar, WOHO! Kändes lite som en främmande plats de första 10 minuterna. :)

Jag kan säga som så att jag är sjuk i hals och har äckelhosta... = utmattad. Men denna dagen var magisk, det har hänt saker varje minut! När jag tänker efter så är jag just nu ensam för första gången idag. Bortsett från minuterna i morse hemifrån till busshållsplatsen. Detta är yttesrt ovanligt med tanke på mitt omlagda schema!



 


Vettig nyhet:
Jag har bett mamma att skriva instruktionspapper om hur man tvättar kläder. (Visst, tolka mig som bortskämd om ni vill :) Men det har aldrig varit aktuellt innan. Men nu känner jag att det är dags för ytterligare ett stort steg in i mitt vuxernliv. Att tvätta kläder rätt!)
Vilka färger som får ligga med vilka, grader och var man egentligen häller tvättmedel och sköljmedel (det är 50% chans att det blir fel och av någon anledning blir det alltid fel).

 




Dagens Fail

Jag hade förberätt mig hela dagen på att åka och jobba. Gått upp i tid och verkligen sysselsatt mig in i det sista! Väl kommen till jobbet ser jag att mitt namn inte står med på dagens jobbschema. Utan att tveka fick jag känslan att något var fel ch gick direkt till min chefs kontor.
Svaret var: "Nej, du ska inte jobba!". Nähe?! 
Så efter lite småsnack med henne åkte jag hem igen, tog hundarna med mig och körde till farmor och farfar.

Det var lite tråkigt men samtidigt skönt att de inte blev jobb idag. Då hann jag besöka mina finaste farföräldrar (♥) och kan nu gå på stämövning i kören innan jag ska träna ikväll.


Det är okej att vara förvirrad.


happiness

Jag hae nyss vaknat och jobbar med bilder från projektarbetet. Jag är riktigt sugen på att lägga ut lite bilder för att visa vad vi håller på med. Men det får jag inte. Inte än!

Ska tidsfördriva lite genom att städa!

Ligger högt upp på Annicas "topp-lista"


Alla hjärtans dag

Idag tillbringar jag kvällen med min partner felicia! Vi ska framkalla tårar med en efterlängtad film,
A walk to remember. 



Gjorde värsta kapen idag på stan. Köpte:
4 nagellack för 150:-
2 tröjor för 100:-
1 par öronhängen och 3 mössor för 150:-
.... älska rea!



Morgon-göra

Tänkte att ajg kunde gå upp i tid och trippa iväg till biblan för att hitta böcker för historian. Men nej. Jag kom på att vi när som helst denna veckan kommer bli tvugna att lämna in skoldatorn på en rensning. Allt ska bort... PANIK! Mitt liv finns i denna datorn. Därför har jag istället fått sätta mig ner och lägga över allt på en hårddisk. Hoppas jag inte missar något bara!


Ny mobil?

Satt hos felicia innan med hanna och pluggade. Fick ett sug och satte mig för att kolla på en ny mobiltelefon. Fick pappas gamla men den är liksom inte min stil och i vissa fall ganska krånglig. Har funderat på detta ett tag. Hittade en mobil som verkade vara prisvärd och som enligt mig inte var speciellt dyr!

Sony Ericsson X8  och jag gillar sony ericsson. Dom är enkla att hantera. 













Har en nokia nu... men ska fundera lite!


Lovely söndag!

Den första halvan på denna dagen har verkligen varit till nytta! Dagen började med att jag skulle upp och sjunga. Sen bestämde jag och mamma oss för att köra ut till toftasjön och gå ut med hundarna.

Det var nog det bästa som har gjorts på länge. Solen sken när vi gick längs vattnet samtidigt som jimbo överlycklig fick springa lös in i skogen. Men inte stackars poppe, för han är döv.
Det är första gången vi släppte honom (han är 4 år, galen och översocial) och jag blev så stolt över honom! Han lyssnade grymt duktigt. Men han är inte tillräckligt duktig för agility än ;)


Nu ska jag påbörja mitt tal/redovisning för imorgon. Skittråkigt men måste göras.

Tjejer ute på karibiens vatten

Jag och carro satt och dagdrömde lite. Tänkte dela med mig lite av vår fantastiska dagdröm.

Carolin bor på en strand i Thailand (fast i detta fallet fantiserar jag om Karibien). En vanlig dag i solens sken tänker carro "varför inte bjuda in tjejerna på en picknicktur på min nya fina båt"? Detta är precis vad som händer. Vi alla åker ut till havs på en båt med gott att äta, dricka och samtidigt låta bl.a. håkan hellstöm värma upp högtalarna. Runt om oss simmar nemofiskar i det korallklara vattnet.



Här står carolin på sin strand och väntar på att vi ska komma.


Hon tog oss på en båttur som dunkade av musik och skuttande brudar.


Picknicken var till belåtenhet!


Fiskarna simmade runt båten hela dagen och alla var supernöjda :)


Detta var sagan om tjejerna ute på karibiens vatten.

hard work work

Idag är jag inte alls på hugget. Stannade hemma från praktiken igår för at jag inte mådde särskillt bra. Idag mår jag inte suveränt men jag måste i vilket fall som helst jobba...ångest! Inte alls på hugget att sitta och vara översocial.

Är som strutsen. Vill gräva ner huvudet i sanden ett tag!

BTW

Sprang in i en dörr igår och har lagom ont i kindbenet... haha.

Dagen efter

Tack alla goa och glada människor! Gårdagen var över förväntan. Jätterolig!

Jag har varit så nervös att färgen jag sprayade i håret skulle lämna sina spår i mina ljusa slingor. Så jag  gnoggade håret riktigt rejält och i tre omgångar! Sista gången fyllde jag hela handflatan med silverschampo och ruskade om rejält. Kan ju säga att det gav resultat... för mycket resultat. Mitt hår behöver just nu en rejäl vårdkur! De ser ut som att håret har fått sig en elchock här och där! Haha. Men rosa är det iallafall inte :)

Lagom trött som man blir när man är hemma vid 2.00-3.00 var de bara för mig att upp och hoppa kl 7.00! Kom precis hem från jobbet och känner i hela kroppen att jag behöver ligga still.

Studentfest




Kvällens tema är "när jag var liten ville jag bli". Vi är tre tjejer i klassen som hade en och samma åsikt. Vi ville vara en spicegirl! Därför sitter jag nu och inspirerar mig på youtube och googlar bilder på min figur. Så töntiga musikvideos dom har gjort! När man ser dom skäms man lite över att man tyckte om dem så mycket.

Min figur (Gary) klär sig väldigt lätt och nästan bara i en body. Inte kommer jag gå i en body på studentfesten, de är en sak som är säker! haha. Ska åka in till stan nu och köpa en röd/orange  sprayfärg. För ikväll blir jag en rödtott :)












De sju små dvärgarna

Vårt humör från dag till dag kan reflekteras till de sju små dvärgarna. En person för varje humör, för varje dag. Idag känner jag mig som Trötter. Imorgon hoppas jag på att bli en Toker eller en Glader, för då är det årets första studentfest!

Klockan har slagit 21.00 och Trötter ska sova.

Skidor i stormen

Som alla vet har det varit storm i söder under natten. Det lät som att mitt tak skulle åka av. I med att de är så högt i tak (luftigt) så låter det hundra gånger värre än vad det behöver. Snacka om att sova oroligt!

Nu ska jag klä på mig, packa ihop min saker och fasa inför ett stormigt skidåk med skolan. Bra start efter 3 års "uppehåll". Önska mig lycka till!


Grattis på födelsedagen!













Mamma,


Du är den bästa - Helt oslagbar.
Älskar dig!
















Galen i den

Igårkväll stod jag inte ut längre. Har en favoritdeo som är så underbart bra! Fast den tog slut för någon månad sedan. Efter det har jag gått runt i stan och letat efter den. Antingen har den varit slut eller så har de slutat att ta in fler av den sorten. Frustrerade jag provade på att köpa en annan deo av samma märke. Har provat den en gång och aldrig mer! Trivs inte alls i den doften.

Passar på att slå in en försäljningsreplik:
Om någon är sugen på att köpa denna deon för halva priset så passa på! Den är ju bra, men inte i min smak.





Nu väntar jag på min favorit :)


Söndagsmys

Min kära felicia var här ikväll och fyllde mig med glädje. Kollade på vår efterlängtade film som slutade med ett "suck". Så besvikna vi blev! I nästan två timmar satt vi och kollade. Genom denna tiden var de nog 3 saker som var händelserika.

Fick nyss veta att jag har studiedag imorgon. Hade ingen aning, haha. Så jag ska till biblan och plugga imorgon. Man koncentrerar sig bättre där. Om någon vill följa med - så gärna för mig!

-



Jag sitter för tillfället och lyssnar på gamla svenska sommarklassiker. Av någon anledning så börjar jag alltid småle.


All by myself

Nu har alla gäster gått hem och de va trevligt att få se alla vid liv idag. Nu är jag ensam och klockan är elva. Jag känner att dagen bara har varit allt utom händelserik. Så nu är jag rastlös och det pulserar småpanik i kroppen. Det är lördag och det händer ingenting! Men de finns inte så mycket att påbörja när klockan är elva. Stackars mig ;)

Ska sätta mig och tidsfördriva lite med att måla.

Tacksam!

Tack för igår mina damer! De va grymnt kul att kunna samlas och lyckas få de så sjukt kul som de var igår. Emy, du fanns hon oss också ♥



Väl inne i stan bestämde jag och becks oss för att ta 2 bussen hem. Plötsligt blev klockan väldigt mycket och vi fick stressa som attan. De blev klassikern att fjäska oss längre fram i garderobskön för att hinna!

 När vi väl hade satt på oss jackorna säger becks
"Oj. Jag har glömt att vrida bak klockan en timme så vi har en timme kvar". Typiskt becks! hahaha.

Vi gick vidare till La coca, tog oss en varsin öl, gick från bord till bord och smaskade i oss jordnötterna, gjorde narr av "DJ:n" (med sina häftiga rökeffekter på världens minsta dansgolv) och fick tid över så vi kunde köpa efterlängtad nattamat. Pastavagnen och kebabkungen!

Förfest!

Nu drar några brudar ut för att röka så passar på att klämma in ett inlägg! Söta mamma kom upp med snacks innan, tack mamma. Du är helt enkelt bäst!
lkväll drar vi troligtvis till moon. Synes i dimman!

PratyParty

Nybadad och nu återstår bara småplock på rummet och fixa sig. Men vad ska man ha på sig ikvälll?? :o All outfit är så uttjatad. Jag får väl börja om från början. Ta något gammalt och något nytt ;)

Överraskning

http://www.youtube.com/watch?v=CKcXbmoyx_s

Klippet funkade inte att lägga upp. Men kolla! Made by Annica


Rena rama cirkusen

Väl hemkommen efter att ha uträtt några ärenden på förmiddagen blev jag riktigt välkomnad hem! ... NOT!
Det första som händer är att Jimbo börjar hoppa på mig och riva sönder mina lackade leggins (köpte nya av anledningen att han rev sönder dem  förra + att åren slet bort lacken). Så nu är dessa leggins också förstörda med massa rivmärken... Inte nog med detta. När jag sen ska sätta mig ner och ta av mig skorna hör jag ett konstigt plaskande ljud. Då står Poppe vid dörren, lyfter villigt sitt ben och kissar! WHAT?! Så de blev bara för mig att slänga ut dem i trädgården, skrubba vid dörren och sen ge dom ett obehagligt bad höhö.
Nu stirrar dom runt där nere och våldtar varandra. Rätt åt dom! :)

Köpte mig två nya värmetänger till håret idag också. Ska nog prova dem senare mot kvällen för skoj skull :) 

Alanya

DETTA ÄR BILDER SOM TROLIGTVIS INTE HAR VISATS.
NÅGON BILD KAN HA FUNNITS NÅGONSTANS INNAN.
MEN DE FICK FÖLJA MED FÖR STÄMNINGENS SKULL!



Första bilderna innan flyget




Fira ankomst vid poolbaren




Sol och bad




Matdags


OBS VAD HÄNDE?


Utgång




Härligt snurr i huvudet





Vätseersättning





Hem till kalla halmstad


Den fula ankungen

Jag va på Basgympan innan. Det va helt okej.. men inte så att man behövde dricka vatten precis, haha! Jag kände mig ganska utanför själva åldersgruppen. Jag var den eäda under 60 år som var på detta passet. Det kändes som man var den lilla fula ankungen. Den som inte riktigt passade in i flocken. Men ska nog dit näsa gång endå. Man gjorde såna enkla enkla som man aldrig annars tänker på att göra!


Tänkte kanske någon gång under dagen göra ett inlägg med bilder från Alanya. Det finns bilder som inte har visats än som kan komma till användning. Love it or hate it!

Morgonpigg

Idag hände något magiskt. Jag tänkte att jag skulle träna basgympa nu på morgonen och därmed gå upp i tid. Igårkväll ställde jag suckande min väckarklocka på 8.00. Men i morse vaknade jag av mig själv 7.30 och tvingade mig själv att ligga kvar och försöka sova till 8.00. Sånt är så sjukt jobbigt. Och fett onödigt att bara ligga kvar egentligen :D

Under denna första timmen har jag försökt att samla ihop så många av håkanlåtarna som möjligt så att man sen kan fixa en skiva eller liknande att ha i bilen. Samma sak vill jag göra med daniel adams-ray. Fast han har tyvärr inte lika många låtar. Så de känns lite onödigt att slösa en skiva på honom ;)

Grattis i tårar

Under tiden jag städade (som by the way tog mig 2½) hittade jag grattiskortet jag fick av min syster den 24 Augusti, den morgonen jag fyllde 18. Jag hade helt glömt bort den.  









Städa och drömma om värme


RSS 2.0