Sängliggande

Gårdagens utgång var en av sin egen sort. Det är alltid något speciellt med att festa till det med körtjejerna. Stämningen var på topp och kvällen blev felfri. Inte nog med en hård lördagkväll skulle man upp tidigt för att sjunga gudstjänst. Till en början slirade man runt lite okontrollerat men inte långt efter började det ordna upp sig lite :)
Dagenefterbild

djurkompis


festivallistan

Jag vet inte om jag tidigare nämnt detta. Men i sommar ska jag till sweden rock tillsammans med calle och hans kusin (än så länge). Jag vet att ni där ute formas till frågetecken. Men jag ska ge detta en chans och tror faktiskt att detta kan bli succe! Det verkar tyvärr inte vara många som ska dit i mitt umgänge... lite tråkigt.
Vissa band är katastrofaaaaalt dåliga, andra är helt okej och någon enstaka är bra.
·
Målet är att hålla humöret på topp och se denna festival som något nytt och spännande. Om jag ska vara fullt ärlig så är jag orolig för vilka människor som strösa omkring där. Hoppas inte att det är obehagliga typer med taskrig humor, ansiktsmasker och typ uppskurna kroppar. Fördomsfull, jag vet!
·
Sitter nu och bildar en spotifylista då jag försöker hitta en bra låt hos alla artister. Det funkar, men inte speciellt bra. Alla artister får helt enkelt inte guldbiljetten att hamna på min spellista.

Bra start

Onsdagens körstart kändes otroligt bra! Redan nu denna måndag ska vi starta upp med en sångpedagog, Hans. Han har vi använt oss av tidigare och han är så väldigt go med sina uttryck och ljud. Jag är först ut denna kommande måndag, spännande :)
Det känns som att det kommer bli ett roligt år i kören. Magen ger glada vibbar och det kan ju inte vara något illa? Eller så är det  kanske för att vi har fått så roliga låtar sånger nu. Bland annat:
Sverige- Kent
Jar of heart - Christina Perri
Both sides now - Ronan Keating

Det svåra valets kanske sista beslut

Det har varit mycket betänketid samt ett velande fram och tillbaka när det kommer till gymkort. Jag, hanna och felicia har snackat om att försöka hamna på samma gym så att man har valmöjligheten att träna tillsammans med någon. Jag skojar inte när jag säger att hela stan har genomsökts via internet på priser, öppettider och tillbud.
Mot min vilja har jag valt träningskompaniet. Det är väl egentligen inget fel på själva företaget men jag gillar inte läget där det ligger och inte heller det lilla trånga utrymmet.

Jag och felicia ska puttra dit nu för att inskaffa gymkort. Hanna blev fast för actic men vi hoppas att hon får ändrade tankar :)

Hårfixar´n

Mitt nya lös hår har äntligen kommit- "JAAAA!"
Håret är för ljust och därför tänkte jag slinga in bruna färg. Är dock något orolig när det kommer till att färga in det. Funderar på att köpa en färg som jag själv använde när jag senast kletade mitt hår brunt. Har visserligen en färg hemma som jag vann på julklappsspelet med tjejerna. Fast då vet jag inte alls hur resultatet blir... Kluring.

Cajo och fulle kommer när som och då står pasta carbonara på menyn som kryddas med en film.

Arbetssökande

  • Var på arbetsförmedlingen igår. Vad säger man?... Förstår inte vad jag gjorde där. Skrev in mig och skulle träffa någon innan 14 dagar för att samtala (annars skulle inskrivningen gå ut). Tog en kölapp (för jag var ju ändå där), satt i 45 minuter och väntade tills jag tillslut kom in på ett samtal då han endast gav mig en mapp och uppmanade mig att titta på en film?
  • Nu sitter jag med mitt personliga brev som jag redan har skrivit om en gång. Jag är inte nöjd. Den har nu skrivits om ca två gånger till. Var har alla mina bra ord tagit vägen? Allt låter som att en föskola har klottrat.
  • Ikväll ska jag laga en godingmat till familjen. "Gårdens svartvinbärsskinka", kan de vara något tro? Jag älskar svart vinbär och jag älskar kött. Blir det gott kan jag vara snäll och lägga upp receptet.
  • Var på vårdcentralen igår för att se vad som är lurt med knäna. Läkaren drog och böjde i mig, sa att jag hade överrörliga leder i kroppen och att "ont i knäna får alla när de belastar dem". Efter att jag hade ifrågasatt hans axelryckning skickade han mig till blodprov för att se om de möjligtvis kunde vara någon ledinflammation. Det tror jag visserligen inte att det är och jag vill veta vad felet på mina knän är! Nästa steg blir att byta vårdcentral.
  • Jag har blivit på tok för rastlös. Igår fick jag för mig att gå till calle istället för att ta bussen eller bli hämtad. Jag komm visserligen inte längre än in till stan innan jag blev upphämtad (tog väl för lång tid på mig)
  • Insåg plötligt att jag har tre födelsedagsbarn att köpa paket till. Dags att börja fundera...

Oktobers solstrålar

En fin höstdag i oktober. Vi tog med hundarna till en stor fotbollsfårhage där de kunde springa fritt.
Plötsligt kom det fyra andra hundar som också släpptes lösa. Där sprang alla sex jyckar runt i antingen glädje eller osäkerhet med varandra. Ett väldigt trevligt tillfälle för oss alla!

RSS 2.0