29/1 - Vad kallar ni lyx?

Här sitter jag med min laptop, tv och blir klippt av söta Tilda. Service och lyx på nivå!

Det var ett tag sedan jag la in ett bogginlägg. Minns inte vad som har hänt, typiskt. Men kortfattat så har jag tränat, går i skolan, umgåts mer med familjen och kommit i säng i tid! Riktigt skönt.

VI ska på modevisning eller "hårvisning" på skolan vid 7. Klasskompisarna ska vara med i frisörtreornas projektarbete. Hoppas allt ska gå väl. Självklart ska jag ha kameran med mig tjejer, oroa er inte :)

Hell´s Kitchen är väldigt bra, tyvärr är han skrämmande elak.

Imorgon blir det träning efter skolan och på kvällen madison!



26/1 - Var snäll och bli inte vuxen

Först och främst vill jag säga
GRATTIS JESSICA PÅ 20 ÅRS DAGEN



och emma som fyller 16 år idag.

GRATTISGRATTIS

25/1- Nu är man nog lagom seg

Taaack allihopa för gårdagen, natten och morgonen.

Igår stack jag med jessica och handlade saker som hon behövde köpa med sig hem. Fy vad mycket mat säget jag bara!
På kvällen stack jag hem till felicia.

Där fanns Carolin, Lejla, Alex, Felicia, Linn och vi kollade på en skräckis, barnhemmet. Den hade ett jättefint slut enligt mig!
På kvällen kom Oliver, Robin och Mario. Vi passade på att spela Upp Till Bevis, grymt kul! Vinnarna blev Alex och Oliver, tvåan vet jag inte vilka det blev. Jag tror iallafall det var jag och Felicia, för Robin var ju med i det andra laget.. helt lost :D

Senare satte vi på A Walk To Remember. Alex och Fille somnade och ensam satt man uppe och lipade. Åt frukost med Fille, Alex låg och sov & sen cyklade jag hem.

Var med mamma och kollade efter en ny matta till mitt rum. Ska ju göra en total renovering snart hoppas jag :)

Nu är jag superduperseg! Jessica åker snart till sitt igen. Hon kommer hem någon gång i februari igen så vi kan fira henne och mamma tillsammans :)

23/1 - En morgon med glädje

NI KAN INTE ANA hur glad och chockad jag var i morse!

Efter att ha varit uppe en lite stund och pysslat hörde jag en bekant röst. Jag trodde att rösten var en total inbildning. Tillslut var jag tvungen att gå ner och se om de jag hörde var vad jag trodde. Jajemensan! Denna sega morgon sken upp med solen. Där satt jessica på golvet och lekte med hundarna. Hon kom hem vid 4 - 5 inatt och ville överraska femiljen.
Superglad blev jag :D

Var i skolan idag och alla visade upp sina engelskaarbeten. Dunderkul! Hoppas på fler sånna här projekt, fast kanske i svenskan. Enligt mig hade alla underhållande redovisningar, haha!

Efter skolan gick jag på stan med favoriten. Hon shoppade järnet till norge och jag la undan ett par träningsbyxor. Hoppas på att jag ska få dom nu också (a)

Kvällen blev lite oväntat planerad. Ska vara hemma med familjen, jag tror att martin ska komma hit också. Jag var i för sig sugen på party med det får bli motsatsen istället.

MORSNING!

22/1 - Ny frilla var betsällt

Denna dagen var ju nödvändig att ha. Vi hade varken matte eller svenska, de ända lektionerna vi har på torsadagar. Så jag begav mig hem till farmor och farfar. Kollade på film och åt mat, mysigt.

När linnea hade slutat skolan tog vi bussen till friskis. De fanns typ inga där.. lite synd. (Linnea det är inriktat till dig ;) )



När jag kom hem belv det dusch, fix, och iväg till Keven. Klippte hans hår, självklart blev han dubbelt så snygg ;) Saxen var ju i mina händer, (a) Nu när man är hemma blir det att sussa med kudden.

PUSS



 

21/1 - Tunga ögonlock

Som ni ser så har jag gjort om min header. Störde mig på den andra. Jag vill göra om hela bloggen men jag orkar inte, till sommarn isåfall. Självklart har man tänkt ut hur de ska se ut!

Annica är duktig och försöker sköta skolan så bra som det går. Det är rätt jobbigt att vi har så många grupparbeten hela tiden. Då måste alla samlas och plandera så fruktansvärt mycket. Nej, jag föredrar helt enkelt enskillda arbeten.
Btw. jag gjorde klart min enskillda del av projektarbetet idag, hoppas det ska passa tjejer!

Jag kollade klart på Top Model och drog mig till duschen. Nu är jag otroligt trött, så det är nog en bra idé att gå till sängs. Jag måste tillägga att det är ett svårt beslut om man ska sitta uppe och kolla på Tila Tequila eller få sig en lagom lång sömn. Jobbigt val :D




GOD NATT ANYWAY
  { hjärta



17/1 - Och så var det slut på det roliga

SÖNDAG IDAG.
Och därför var det lördag igår. Tänka sig att då var jag och becks på bio. Det blev sista-minuten-biljetter till den nya filmen som handlar om benjamin, föddes gammal och blev yngre med åren. Minns inte vad fimen hette. Men bra var den iallafall. Påminde mig mycket om "the notebook" på sättet som historian levererades.

Jag sov över hos becks denna natt. Vid 3-tiden låg vi och fördjupade oss i ämnet om vilka killar i halmstad som var intressanta och värda att satsa på. Klockan tickade och vi kom med våra förslag. Förslagen var något som vi båda suckade över. Det sista jag fick höra innan jag somnade var att becks skulle drömma om chockladbollar. (?)

Idag blev det iallafall scones, te och film. Sen gick jag hem och har precis gjort klart datakunskapen (ÄNTLIGEN) och ska snart fylla badkaret tror jag.


 ¦ För övrigt saknar jag det finaste jag har.

» Jag tackade nej till något som var Jag «                                            ¦ Utan dig är jag nollställd.



17/1 - On and on..

Då har man varit duktig och tränat 2 dagar i rad. i torsdags gymmade jag och becks i 2 timmar och igår i 1,5 timme. Vi fick skjuts hem av kennan efter istället för att ta bussen efter.

Kvällen kändes lyckad tills problem dök upp. Det löste sig med tiden. Jag åkte hem och alla andra ut på party. Under kvällen kollade jag på Let´s Dance med mamma och jag fick mac-inn. Pappa så att jag fick upp magicbox, eftersom att min boxer har varit kaputt länge. Svingott! Annars hände de inte så mycket annat denna kväll.

Denna morgon/middag hade jag inte speciellt mycket för mig heller. Var trött på att bara sitta vid datorn och glo. Så jag satte igång att locka och trixa lite med håret. Sen blev det väl något foto lite här och var i huset. Mer har inte hänt denna stackars lördagen. Hoppas på något kul iallafall :)

HIttade min skolavslutningsklänning (y)



14/1 - En dag med glädje

En vanlig morgon, man försov sig. Snabb dusch och sen fick jag ta en senare buss till skolan. Yvonne såg inte speciellt glad ut när jag kom in i klassrummet, synd om dig.

På förmiddagen klippte jag på dockan igen. Självklart har man hållt för stor vinker och måste klippa om ytterligare en gång. Toppenhumör (6)

På eftermiddagen hade vi färglära med massa olika uppgifter. Lärorikt med svårt att sitta i grupp och enas om tankar. 

Efter skolan följde kalaspinglorna med hem till mig (emmelie och tilda). Vi gjorde klart lite olika delar på engelskaprojektet, vilket jag tycker är otroligt skönt! Nu har tilda åkt hem, så emmelie & jag sitter vid varsin dator. Hon håller på med excel som skulle varit klart förra terminen. Det kanske är dags för mig att göra det nu också, haha.

Hejhopp, för emmelie ska sova hos mig inatt!


KYSSPÅREJ

13/1 - håkan hellström i halmstad med tjejerna


13/1 - Sprödd med minnen

Snacka om en skoldag! Första lektionen vi hade var frisörteknik, självklart en vanlig tisdagmorgon. Började klippa på min gradering diagonalt framåt idag. Har bara lite kvar att klippa, sen får man hoppas på att det ser ut som det ska.

Klippte sebbe igår, och där måste jag säga att det såg inte ut som det skulle! Förlåt sebbe (a) Hanna var här också. Vi kollade på en riktigt kass film som ingen av oss fattade handlingen av. Det var en sån typiskt film som man gör bara för att ha något gjort. Kass helt enkelt.

Sista lektionen har vi delat in i 2 olika delar. Materialkunskap och någon slags kulturhistoria angående frisyrer. Själv ska man skriva ett arbete som ska göras genom hela terminens gång om 1970-talets trender och utväckling.. typ. jag hade tur som inte fick 1600-talets sekel iaf!!     'stolt'

Sitter på min vanliga dator nu, det är rätt obehagligt faktist. Men gud så mkt roliga bilder, filmer med mera som finns på denna datorn. Jättemysigt att bara sitta här och återuppleva allt som man glömt bort.

Skulle tränat idag, men det sket sig. Tänkte gå ut och springa ist för att jag är rastlös, nej men då regnar det. Och det inte bara regnar, utan det spöregnar. Det är inte lätt, haha.

Lite sånt smått som man hittar:





11/1 - Ny dag, nya händelser.

Min dröm i natt var en av de bästa, konstigaste och sämsta jag har haft. Det är söndag idag och det innebär att allt är dött och stelt.  Om becks bara kunde ha en chillfest idag istället (y) haha.

Ska snart fixa mig lite och sticka till monika för att färga hennes hår. Jag får se vad som händer senare ikv. Kanske en promenad eller ut och springa lite. Jag får se vilket av det jag blir sugen på.

Satt uppe och lyssnade på gamla favoritskivor och kladdade i mitt skissblock. Det är skönt att rita av sig ibland, även om det inte alltid har ett accceptabelt utseende.


 


Har man ingenting för sig så har man inte.
Och har man igen fantasi så har man inte de heller.














10/1 - Kanon!

Tomt.. inget ljud, inga desperata samtal coh ingen som ber om att få låna bilen. Ett rent tecken på att du är borta.
Jag vaknade och hade en husnyckel i min säng. Är det så att du la nyckeln hos mig eller bara glömde den när du nattade mig?

Det var för övrigt hockey med ida idag! Det var roligt faktist. Knarkade äpplen (gröna!!!!) och plågades i min stackars tand. Vi cyklade hem till mig, självklart punka, så jag cyklade på metallen av hjulet kan man säga. Fantastiskt!

När vi kommit hem käkade vi, nördade oss vid datorn, "tränade" lite, dansade till gamla goa dängare, mysa vid tv med snacks och beck. Riktigt najs måste jag få lov att tillägga. KAn försäkra becks om att det var popcorn och glass, inget annat.

Nu ska jag gå tillbaka och vara social mot ida igen.

Puss, Kram, Smek och Lek.

♦"när livet är för tråkigt, och dagen blir för grå
då tar ja till ett eget litet knep
en fånig liten ramsa, som handlar om de bästa ja vet

sommar, sommar och sol
havet och vinden, å doft av kaprifol
sommar, sommar och sol
en himmel så blå som viol"♦


9/1 - Fulla ord

Blondinbella var tydligen en av dem som låg sämst till ikväll. Taskigt läge.

Jag har städat och dammtorkat idag, det är väl ändå bra? (:

Skulle kanske gjort något med simon idag och kanske någon till. Vi var sugna på en vattenpiparkväll. Tyvärr sket den idéen sig och mamma satt och mös på mitt rum framför TV:n istället. Därför blev det inget med idéen om att dra hem till carro heller. Jag blev så rastlös av att bara sitta, så jag tog fram vattenflaska, hårfön och borste för att börja styla om mamma. Hon blev jättesöt!

Sebbe och hanna kom och hämtade mig. Vi körde en runda som slutade med att vi hämtade upp tony jimmy coh jonas. Allt slutade med en kväll hos adam, då även carro, becks och alex hade kommit.
Adams hund är sjukt gullig, men jag kommer fortfarande inte ihåg vad den hette. Kärlek vid första ögonkastet kan amn kanske säga, haha.

Blev hemkörd igen och nu ska jag ha en avskedsnatt med jessica. Har precis bryggt te och tänt stearinljus. När hon blir klar med sitt pick och pack ska vi spela lite tv-spel och säga god natt & hejdå. Klockan är trots allt 02.10. Lite lätt jobbigt.. men jag får tejpa upp ögonlocken, eftersom det förmodligen kommer bli någon timme till.

GodNatt


9/1 - Sommarsuget i Januari

Fy vad svårt det är att somna om kvällarna. Jag har ju ifs inte börjat skolan än. Men de är skönt om man börjar ta in vardagsvanorna i sitt liv igen. Därför baslöt jag  mig för att städa idag. Det är nötskal i hela rummet sedan becks, emil och linnea var här. Men de ska bort!

Jag tog en paus nu när pappa kom hem på lunch. Man måste ju ha hög musik på när man städar för att kunna bli peppad. Så det är bara till att vänta och softa sålänge. Inget mig emot.

Och jag vet absolut inte vad som händer idag. Det känns som att det blir en hemmakväll och let´s dance. Dels fö ratt syster flyttar i natt. Blandade meningar om det.

Nu sitter jag och kollar på filmen om oss fem tjejer. Datorn dampar så jag kan inte bränna ut den på skiva :/ Piss surt känns det! Men jag ska lösa det på något sätt, måste.

sommar och sol med vattenpistol       ♥

8/1- Push it

Aerobicen blev av. Gud så skönt men fy vilka halvtråkiga steg det var. De var svåra att få in och halvtaskiga att utföra. Det fanns ett steg som jag tyckte om exta mycket. Då fick jag kasta och studsa hur mycket jag ville. Kick!

Vad duktig man var som tränade och därefter beställde pizza. Så efter duschen blev de käk och sätta sig vid TV:n och titta på step up, ettan. Jag säger bara OH MY GOD.. jag är kär efter att ha kollat på den. Jag är kär i honom, ååh. Så perfekt, såååå perfekt.

Jag känner mig för övrigt ensam.. Jag vet inte vad som ska fylla den biten. Det känns som jag saknar ett slags stöd eller person. Skitjobbigt, verkligen. Ge mig sommarminnena säger jag bara. Även om halva min sommar var kaos så vill jag ha den här igen.

Eller alla dessa känslorna kanske kommer från mammas chefs sons skiva, Simon. Haha, så härliga filurer de är. Mamma och han hade et samtal någon gång och jag och min musiksmak dök tydligen upp i samtalet. Då flög det ur mamma att jag lyssnade på hårdrock (?). Gulligt nog brände han ut en skiva med sina samlade (antagligen sina favoriter) låtar på en skiva till mig, för han ville inspirera.
Man blir typ hysterisk av musiken, seriöst. Och ändå kan jag inte sluta lyssna.

Adjö PFM, adjö (:

8/1 - Alla men inte jag!

Gissa vad som hände i morse? Jag blev attackerad av en buffel och en hund. Det är någonting jag kommer sakna när min syster flyttar hemifrån, även om jag vill slå ihjäl henne när hon gör så. Det är inget sätt jag drömmer om att få vakna på, haha. Men för att se det på en ljus sida så är det bättre än en väckarklocka.

Jag har suttit här med jessica och skrivit på mitt CV. Jag är inget vidare på det där. Mycket bra att ha en syster som kan allt om stavningar och hur man lägger upp meningar och ord för att det ska tilltala... och förhoppningsvis locka.

Var tvungen att filma skitungen i morse när han sprang och lekte i snön. Fruktansvärt söt är han. Den andra gammelsmurfen låg och sov. Ska köra ut honom snart så han får leka av sig lite han också.

ALLA GÅR I SKOLAN IDAG. INTE JAG!  höhö(6)

Senare ska jag träna aerobik. Skönt och äntligen.. hatar att träna ensam. Så har inte tränat nu på ett tag.










1, 2, 3
på det fjärde ska det ske
på det femte gäller det
på det stjätte smäller det


PANG!    (:










7/1 - Onsdag

Ojojoj folket. Jag har gjort en himla massa sedan sist. Kan dra lite snabbt av de som jag kommer ihåg.
* varit hemma,
* linnea, emil och becks var här en kväll,
* jag har röjt undan mina kläder,
* systern packar och flyttar på lördag,
* igår var jag med becks och jögge hemma hos keven,
- sådär ja!

Idag vaknade jag faktist hemma hos becks. Jag sov hos henne inatt för jag inte orkade väcka mamma coh pappa när jag skulle komma hem + att de är mysigt att sova med den lilla stumpan! (fast inte denna gången)

Igår när vi då kom till becks gjorde vi te och knäckebröd. Vi gick upp på hennes rum, la täcket över golvet som en "picknickfilt" och satte oss där med några kuddar. Det var enorma mängder med mys!
Läskiga saker hände dock. En hårklämma kom flygandes ifrån spegeln från ingenstans och elementet sattes på alldeles av sig själv. 
Senare snokade vi runt på nattstad och becks fick väl sig några stycken, medans jag halvsov.

Natten tillbringades med köld. Vi delade på ett täcke som becks snappade åt för sig själv ganska så snabbt. Därför tog jag ett överkast, som jag lindade in mig i. Frös som attan.

När jag kom hem duschade jag snabbt och smidigt, för att jag därefter skulle bege mig in till stan med monika. Hon klippte sig och jag fyndade en väska! Vi tog bussen hem till monika för att jag egentligen skulle färgat hennes hår. Men hennes hår va så fint att vi inte ville blöta ner det! Och bara för att jag missade spinningen idag beslöt jag mig för att gå hem från monika i halkan och kylan, istället för att få skjutts. Det var en riktigt härlig känsla!


BECKS, glöm inte nu.
Snacks - popcorn
Daglig kost - regelbunden (6 gånger/dagen)
Fritid - sluta jobba och kämpa för att må bra.













Fyndig         
Annica        












Min nyår

Jaha vart ska jag börja?
Det var en fix här hos mig med linnea och sen förfest hos pontus (:
Min förbannade klänning gick självklart sönder i axelbandet -.- .. men det var i bilen till honom.
Skit samma.

Det var fest hos Paul. TrevligtTreligt.
Självklart skulle man må dåligt. Jag sov inte så bra eller mycket hos Jörgen natten innan så alkoholen tog tag i min
sömn kan jag säga.
Jag ville bara hem och alex och adam (?) ringde efter taxi. Åkte hem innan 12- slaget och somnade (: 
Yeah, nyårsdrömmen slog in. Det brukar vara så att alla tar det lugnt tills de blir bättre igen. Men jag  åkte hem istället.. och somnade! Sug på den xD

När jag vaknade låg jag utan kläder.. hur?  Och jag var sugen på att fira nyår, för då hade ju jag sovit ut :D
Men ligger i sängen efter att ha pratat med mamma.. Det ända jag ångrar från igår var att jag drack spriten. Det blir alltid misslyckat för min del med den i mig. Kom ihåg det, så ni inte bjuder mig på de!

Hoppas alla andra hade kul igår.
När jag vaknade hade jag 11 sms, 3 röstbrevlådan och 12 missade samtal.

GOTT NYTT ÅR

RSS 2.0