30/4 - Valborgsmässoafton

Valborgsmässoafton      Valborgsmässoafton  


DAGEN


Dagen började med en sjukanmälan till skolan. Gutt... Jag hade ont i magen så jag stannade hemma och sov någon timme extra. När jag vaknade hade jag bara lite ont i huvudet. Tillräckligt kry för att städa mitt rum iallafall. Det fanns nämligen behov av det ;)
Nu är min nya matta inne i rummet också. Har lite ont i huvudet än. Men det går nog över om jag äter något. Har bara ätit en banan idag.

Jag ska ut i solen och plugga snart, medan mamma ska laga mat(a) Senare ikv finns det några valmöjligheter. Jag har verkligen inte en aning om vart vi börjar eller var vi slutar.. jag vet bara ungefär, höhö. Jag har inte heller någon aning om vad man ska ha på sig. Det är varmt men det brukar bli kyligare framåt kvällarna.

Min förra valborg höll hus hemma hos Becks. En riktigt rolig fets var det! Även om jag inte har så superstarrka minnen av alla som var där så minns jag att det var toppenkul :) Tack än en gång Becks!

Jag ska nog hem till henne "lagom tid att locka håret" -tid. Jag har inte gjord det sedan jag klippte mig så det ska bli spännand att se resultatet, snyggt som fult. Då vet jag om jag kan göra det igen eller inte :D 

PUSSPUSS

 

En perfekt dag

Jag och sötnosen firade en månad igår. Det är inte så jättestort med en månad. Men på något sätt är det en speciell dag och gör man ingenting så känns det på något sätt ovärt.  

Vi var hemma hos mig en vända efter skolan. När vi skulle ta bussen in till stan missade vi den självklart. Men det gjorde absolut ingenting. Istället la vi oss på en äng och hade det mysigt.

I stan köpte vi allt som vi skulle ha för att göra vår tropiska frukttallrik med chocklad dopping. Sen satte vi oss i en stekhet buss hem till honom.

Hemma hos honom plockade vi undan och städade olika delar av huset. Han tog sitt rum och jag tog köket. När allt var klart började vi att skiva, lägga upp frukterna och smälta chockladen.

Tillslut kom finalen. Vi la filtar och kuddar på golvet. Runt om tände vi doftljus och släckte ner i rummet. Där satt vi bland kuddar och filtar och doppade frukterna i chockladen med flammande ljus. Det blev riktigt mysigt.
Tack så mycket gubben min, du är guld värd! <3


27/4 - Promenixar´n

Skolan var rätt seg och jag känner mig mega duktig! Efter skolan käkade jag soppa, mycket vatten = mager mat. Sen gick jag och Åsa ut en runda. Det var först inte meningen att det skulle bli så fruktansvärt långt. Men vi, promenixarna själva, vandrade runt ute på landet i en och en halv timme. Inte illa!
Vår belöning fick bli ett glas med saft, jordgubbar och is tillsammans med en skål vidruvor. Vi smaskade i oss godsakerna samtidigt som johan glans underhöll oss på TVn.



För övrigt ser det ut att bli regn, eller vad sägs?

LOVE

Blommorna doftar gott


blomdoft

{v} - höjdpunkt

Gick en runda ner till dalen med min kära kusin amanda.

Enormt skön dag! Tack till solen och tack till värmen som ligger i luften. Tack!
Och tack alla som har gjort min dag, tack!


26/4 - Med den där bra-iga

Nu har jag kommit upp till addes rum efter en skön dusch. När jag kom upp hade det hänt en olycka på golvet. Jippi..

Igår vaknade jag med snyggingen. Han stannade hemma medan mamma körde och lämnade mig i Immanuelkyrkan för att repa lite med kören. När vi hade uppvisningen kom både mamma och adde för att kolla. Man får hoppas att de njöt... för det mesta iallafall ;)

När det var klart  gick vi och shoppade på stan. En kille med två tjejer (y) Jag fick iallafall en lång vit tröja från Cassels, solpuder och skärp från H&M, 2 grundlinnen/tröja/jeansleggins från gina tricot. Adde fick med sig ett pack kalsonger och en toppensnygg tröja :) Stackars mamma fick bara ett grundlinne.

På  kvällen stack vi hem till adde med padde i hälarna. Det blev lite tibia.. "Hrm". Sen försökte jag vara proffs och laga en god maträtt. Om man gillar vitlök var den nog perfekt men ändå rätt smaklös. Sen stack padde till bussen.

Vi spelade Yatzy, vårt favoritspel. Spelet sövde mig rätt mycket. Då kan man räkna ut resten.

Nu ska vi snart sticka och handla lite.

PUSSAR











söta unge <3

Det känns så bra

Nu lägger jag ner min tid på att blogga lite. Jag är för en gångs skull ensam utan någon och utan att vara uppehållen med skola eller familjemys. Jag har i för sig gjort lite kosmologi, eftersom det var dead line att skicka in allt till tilda kände jag. Nu är det över och ännu en sten har släppts ut ur mina skulder.

Något som har blivit riktigt populärt är att jag kommer och möter upp becks och adde i stan för att ta en fika. För tillfället är jag pank nu och tittar helst bara på. Jag har inte råd att stå i skuld just nu. Ska spara pengar till sommaren plus london som kommer ske någon gång i september. Fan fan fan för min lathet att lata mig angående sommarjobb. Jag kommer leva fattigt och med tårar i sommar. 

Jag kan samtidigt ta upp att jag mår kanon! Det är så ortoligt skönt att vara det igen. Hela jag har varit som ett hål sedan min syster flyttade, samtidigt som andra saker hände, och jag har inte kännt mig fullständig förrän nu. Jag hoppas att jag har leendet både inuti och utanpå ett tag till!

Imorgon är det Crazy Spring. Det innebär att alla inriktningar på JB har anordnat olika saker för att inspirera folket i halmstad till skolan. Själv ska jag stå i ett tält på torget och förmodligen svara på frågor. Så om ni undrar något kan ni alltid leta upp mig.
 
Det är inte bara Crazy Spring imorgon, utan även ett nationellt prov i engelska.. ja men lycka till annica. Det kommer förmådligen gå sämst. Men tänd ljuset i mörkret för bövulen!


HEJDÅ 
           
  Ha    Ha

23/4 - Soliga underbara torsdag!

Fy. Nu var det ett tag sedan jag hade tid, ork och lust att skriva ett inlägg. Nu är det soligt ute och det inspirerar mig något enormt!

Igår satt jag med becks, tilda och adde på gräset vid torget och njöt av en strålande sol. Jag hoppas att jag kan få uppleva samma känsla idag.

Hejdå sålänge :)

.. skriver senare om jag hinner. Nu är det bråttom.


19/4 - Tillbaka från himmelriket

Nu är jag hemma efter en underbar helg hemma hos andreas. I fredags var det fest hemma hos honom.
Det var en trevlig kväll med (för min del) nytt folk. Hur härliga männikor som helst.

Dagen efter bar det av med emil(andreas bror) in till stan tack vare addes måleri med min sminkborste. Det kostar att göra misstag ;) Vi och becks tog en fika och gick ner till nissan där det ljudades av körmusik. Därefter gick vi till parken och satte oss i gräset. Jättemysigt enligt mig. 

På lördag kväll var det  18 års fest hemma hos robin. Det var också en trevlig kväll med ännu mer nya ansikten. Jag blev besegrad i armbrytning och svingad till ett och ett annat håll. Svinkul!

Nu är tilda är och vi ska plugga lite. Hon kanske ska klippa upp mitt hår senare och möjligtvis satsa på en snelugg.

Jag passar på att tacka för en underbar helg. Jag har varit arg, glad, gråtfärdig och överlycklig på en och samma gång. Det är så det ska vara för att det ska vara bra. Humöret bör varieras :) 
<3

PUSSPUSS 

Plugghäst

Nu har jag varit duktig! Klarat av båsde engelskan och tre (ifs ganska små delar) av kultur och stilhistorian. Förbannat att jag inte solade innan idag. Det känns verkligen i hela kroppen att ag behöver det. Men jag har ingen lust att spendera mina pengar på det.

Mamma har tydligen saknat mig så jag ska nog vara med henne resten av kvällen. Är trött trotts att jag har klippt i mig två kaffekoppar.

För övrigt så kommer jag typ packa en "resväska" imorgon. För jag ska bosätta mig hos adde över helgen. Toppen toppen :)


16/4 - Tingeling tingeling

HEJSAN.


Livet är på topp och idag ska jag plugga efter skolan. Har dragit det beslutet att plugga igen ca 1 - 2 månaders missat (flytt från) plugg.

Adde var en aning retande igår när vi skulle lägga oss. Han hade sovit hela dagen medans jag hade gått i skolan. Jag var trött och irriterad, han var pigg och full av överskottsenergi.

Nu börjar svenskan och ska antagligen till solariet efter skolan. Vi ska kolla på en sagofilm! Gött :)

Tropiskt klimat är nog det bästa!


14/4 - Bortsuddad sovmorgon

Jahaaa vad ska jag börja med att säga? Jo, skolan började idag. Påsklovet is över. Det slutade iaf bra med en toppen person vid min sida under nattens sömniga gång.

Gick upp och sedan till bussen. Vi fick frukost med oss av mamma och senare på dagen hittade jag addes macka gömd bakom busstidstabellen. Haha, trodde du inte att jag skulle hitta den eller? ;)

Efter skolan fikade jag med becks på espresso i den sköna solen. Så otroligt skönt väder var det idag! Musse och hans kompis kom en stund och pratade med oss. Sen kom adde och vi tre (jag becks adde) stack till H&M och köpte underkläder till mig. Sen var det hejdå till andreas.

Jag tränade med hanna efter skolan och sebbe hämtade oss. Nu är man svullen av mat och nu duschad.

GOD NATT, PUSSPUSS

♥♥♥

13/4 - En måndag som har blivit en söndag

Igår kom becks hem till mig. Vi fikade på altanen, tog en filt och stack till ängen. Där roade sig några småglin sig åt att kasta stenar mot oss men totalt misslyckades.

Vi stack till becks, käkade grillat och sen stack jag med hanna och sebbe till östra. Det sög riktigt där så vi åkte hem till sebbes pappas hus i harplinge och spenderade kvällen och natten där.

Vi grillade, sjöng singstar och jag somnade till filmen på kvällen. Det kändes som att jag var riktigt tråkig. Den gravida katte kom iaf hem. Den som hade varit ute ett bra tag och vi som trodde att det låg och födde sina små bebisar ute någonstans. Så det var en lättnad.

På morgonen städade vi och packade ihop alla våra saker. Filmen som vi såg i morse var förbannat överdriven. Som vanligt när sebbe väljer film (Y). Nu ligger jag hemma och kollar jag på Harry Potter.

Snart kommer Adde.. eller nja, senare. Tack och lov <3


12/4 - En söndag som förvandlas till lördag

Kortfattat om gårdagen. Becks kom och jag fixade mig. Vi åkte in och mötte ett gäng i stan. Sedan gick vi hem till adam och becks och jag gick vidare för att träffa adde och padde. Vi hanmade på en fest med Paddes brorsas vänner. Det sista jag och adde gjorde i stan var att käka MC och sedan bar det hem till slutdestinationen, hans hem.

GÅRDAGEN







FULLAST



"DAGEN EFTER" - IDAG


11/4 - Glad påsk!

Påsken är här och det blev en middag hos min farmor och farfar idag! igår var jag ute och tände en brasa med becks, emil, linnea och emils gitarr. Mycket mysigt men lite smått misslyckat, eller har jag fel? Vi kom tillslut till en grill med stubbar 1-2 m från grillen och 1 m från alla andra stubbar. Man kan säga att det fanns gott om utrymmde och mindre av mys. Vi stack hem till becks och värmede oss istället.

Nu väntar jag på becks som ska komma med foundation, min är slut -.- Sen drar vi vidare och skrapar lite på partykänslan. Hon har redan festat till det så jag försöker göra det samma just nu.

Se Ya, BYE..





HEJ + HEJ = HEJHEJ







10/4 - Sol och sommar, känslorna känns som en sång

Nu sitter jag och har umgåts med mammas kusin, hans sambo och deras två tvilligar. Fikade lite med mamma i den stekheta altanen när jag kom hem från adde. Där jag hamnade igår och blev där över natten också.

Becks ska nog komma snart. Vi vill sitta och ha ett gott vid en brasa ikväll. Men vi verkar vara ensamma om att ha den viljan ikväll. Så det får kanske ske något annat istället. Något måste vi göra. Det är trots allt fredag.

Åh nej, det betyder att skolan börjar snart-snart.. sablar! Måste bli klar med engelskan och kultur och stilhistorian, något som jag skulel jobbat med i helgen. Fäen också, får la ta det på måndag eller något! Slut snackat om detta, dåliga känslor uppstår.

Nu har becks kommit iaf. Vi har nog ganska mycket att prata om.


9/4 - Lovande

Igår var jag med busfröna Hanna och Jasmine. Det var ett bra tag sedan vi kunde vara alla tre. Det blev ett hål där ett tag. Men nu är vi förhoppningsvis förenade igen och att det kan fortsätta på det sättet. Jag klippte båda töserna och de verkade bli nöjda med resultatet.

Det slutade med att vi hamnade hemma hos alex som var ensam hemma. Det bjöds på tacos och någon stack och några andra kom. Det var inget bra "utbyte". Det hela slutade med att omogna tuffa personer gick och att det bråkades. Tompa kom inom en stund och sen var det bara vi tjejer kvar. Vi hade kul med oss själva och det var trevligt!

Det gick inte direkt att sova med något så otroligt lättskrämda tjejer. Vi somnade runt tre-tiden och väcktes klockan halv sju -.- Toppen. Stack hem vid klockan åtta bussen.

Nu har man jäst vid TVn med käk, kaffe och tagit sig en dusch. Jag ska in till stan med ida på en titt eller shopping. Det blir nog en fika iaf.

Men typ hejdå.. typ.

6/4- dagens hemfärd

Om en och en halv timme går min buss. Sex timmars hemfärd till halmstad igen. Det har varit toppen här uppe i Norge. Solen tittade fram igår och vill fortsätta kika på norrmänen frö det är enormt mycket sol ute idag!

Har duschat och packat ihop mitt. Jag väntar bara på att jessica ska packa ner de hon inte vill ha kvar här uppe nu. Det vill säga vinterkläder. Jag får hoppas på en fönsterplats denna gången. Det är nog det ända jag begär.

Jag har under denna helgen kommit på att jag och jessica kan ha våra likheter. För jag vet inte hur många gånger ella har kommit fram till mig, börjat prata och sen kommit på att det inte var jessica hon pratade med. Höhö.

Nu ska jag gå och skynda på jessica lite, jag vill ju inte bli sen till bussen.

PUSSPUSS

5/4 - Sol i Norge

Hejsan goda läsare! Jag vaknade sådär runt halv nio, pigg som jag var. Det blev en film, vid namn harry potter. Mysigt värre. Har inte sett första filmen på jättelänge.

Efter att ha väckt jessica och ätit stack vi ner till stan och till hamnen. Det köptes glass och dricka. Så otroligt skönt det var när solen sken. När den gick i moln kände man av alla kyliga vindar som trängde genom kläderna. Vi låg där avtuppade och halvt medvetslösa den tiden solen sken som mest. Det var med andra ord så otroligt skönt!

Vi gick inom jessicas vänner på vägen hem... kisskris. Sedan fortsatte vi vår vandring hem, där vi tog ut stolar på balkongen och mös med kaffe, te, dator, godit och kakor. Det blev kyligt så vi gick in och tände nyss vattenpipan som inte vill ge med sig. Så vi skiter i det. Istället har jessica somnat här brevid mig medans Winnerbäcks musik ljuder upp hela rummet. Jag ska låta henne sova ett tag till. Hon jobbar såpass hårt så det är hon värd.

Vi ska nog ut och äta ikväll. Det är trots allt min sista dag.. eller kväll här. 

VACKRA HAMNEN


Inte lika soligt som man hade hoppats

Det känns rätt sorgset att det i halmstad är fullt av sol och här i norge är det fortfarande snö vid vissa delar. Det känns ju sådär kul att man missar alla de fina dagarna.

Vi tog T-banan till stan och besökte en park som var fylld med kärleks-statyer. Helt sjukt att de har kunnat göra all konst så verklig och detaljerad.

VI handlade lite, stack hem och jag lagade mat medans hon duschade och fixade sig. Hon skulle jobba nu ikväll. Alla är på jobbet men Ella slutar nu så hon kommer nog snart.

Sitter här ny duschad och tittar på hitta nemo. Jag tror att jag går och lägger mig sen. Något jag kom på nyss var att det kostar 3 kr att skicka ett sms. Så har 18 kr kvar på mobilen nu. Ska spara det nu så att alla vet.

Tryck på bilderna för att förstora dem.



4/4 - Norges första dag


Jag har varit med om mycket bara över en natt. Adde var hemma hos mig innan jag skulle åka till Jessica, något som var väldigt uppskattat. Vi körde hem honom runt halv elva och vid 00.10 skulle jag ta bussen från eurostop.

När jag skulle gå på bussen så visade det sig att jag inte hade beställt biljetter för natten den 4, utan för natten den 3. Vilket betydde att jag kom en natt försent. Fatta paniken. Jessica hade beställt biljetter för fel natt! Snäll som busschaffören var så sa han åt mig att jag skulle kolla om det fanns en plats, annars fanns det inget att göra. Jag hade förbannat tur att jag hittade en ända ledig stol allra längt bak i bussen brevid toaletten. Jag kom med bussen!

Jag sov på hela bussresan upp och mötte jessica och hennes vän som hjälpte mig med väskorna. Vi åkte taxi hem och packade upp maten med mera. Jag trodde inte att jag skulle kunna somna, eftersom att jag hade sovit under hela bussresan. Men jodå.. klockan var 6- halv 7 men jag somnade ändå. Fick en egen säng att sova i tack vare att tre tjejer har åkt hem till sverige för att hälsa på.

Nu är jag, jessica, ella och sofie vakna. Ella har gått till jobbet och sofie ska till stan, dit jag och jessica ska snart också. Måste fixa mig nu. Annars kommer vi aldrig att komma ut.

PUSSPUSS

2/4- ett större steg in i april

En natt utan någon brevid mig, det kändes rätt kusigt. Mamma var snäll och körde mig till skolan istället för att jag skulle behöva stressa till bussen.

När jag skulle ut henom dörren så ramlade jag ihop. Jag tror det var foten som vred sig elelr något, jag kände inget. Det första pappa sa var, "NEJ AKTA BILEN". Och min första reaktion var att jag blev tjurig för han tänkte mer på bilen än på mig, haha.

Matten gick bra. Är vi änglarna för honom nu eller? (A)  Haha, vi är inget negativt iallafall.

Nu börjar svenskan.  BYE

1/4 - April april

Jag vaknade med becks brevid mig i morse. Det var inte precis så att hon vaknade när jag gick upp, utan sov
sött med öppen mun.

Vi hade egen hårvård idag. Det var väldigt spännande. Jag har lärt mig vad jag kan och vad jag inte kan göra med mitt stackars hår.

Under dagen gick brandlarmet och alla tjejer blev panikslagna, haha! Våra lärare kom och pekade ut oss i nödutgångsdörren som fanns i salongen. Gissa hur vi hamnade? Helt sjuk nödutgång. Jag ritade en bild för att förklara vårt läge. Det svarta ska föreställa byggnaden och det andra får ni instruktioner om.

Jajemensan. Och tänk om det brinner i hela byggnaden och vi går ut här, hur kommer man ut då? Haha. Helt sjukt :D


Det blev en cirkus i mitt hår idag. Jag ville bleka slingor i håret, inga svårigheter med det. Läget som var lite klurigt var att slingorna blev väldigt tjocka, slingpinnen tog med sig väldigt mycket hår ur hättans hål (den-för-stora-hättan-för-annicas-huvud). Jag tänkte att det inte skulla vara några större problem, utan att det bara var att köra racet.
Jag kan säga att håret vid min utväxt var vitt och resten var orange/röd/gult. Obs :) haha.

Vi fixade det genom att lägga i lite medel. Håret var fint när det var blött. Det gick mot en chocklad-krämig blandning. Jättefint. Men när det var torrt. Om-om-omg! Jag trodde att jag skulle tappa hakan. HAHA!
Håret var ljust, visst var det. Men hättan hade varit för stor så det såg ut som att jag hade 1 cm utväxt. Inte var det rakt heller, utanen "utväxt" i vågor!

Jag trodde att det skulle gå bra om jag satte upp håret. tills jag kom hem. Men när jag kom ut i solljuset trodde jag att jag skulle dö! Jag såg ut som en utländsk kvinna som hade försökt bli blond. OMG och panik fanns bara i huvudet. Sån tur som jag hade träffade jag mamma på bussen hem och vi hoppade av vid ICA och köpte hårfärg. Det var samma färg som jag har i normalt fall en 6 - mörk blond.

När vi var hemma satte vi igång att färga bort det blonda håret. Nu är det som vanligt fast lite ljusare och mer slitet... :(
Denna blonda färgen var alldeles för blond för mig. Och jag ska inte singa mitt hår i hätta, utan i folieslingor nästa gång. Det blir lagom mycket hår då. Men det ska inte bli förrän innan sommaren i så fall.

Detta var min story för dagen. Den har varit fartfylld. Jag har gjort engelska och svenska idag också. Det känns riktigt skönt. Jag får börja klämma in plugg i små lediga luckor... Annars blir det tungt.



Bortsuddat


HEJDÅ färg

Välkommen tillbaka Annica!

HERRÅ PÅDEJ

RSS 2.0