28/2 - Dom kommer kliva på dig

Nu ska jag radda upp två dagar! Enjoy ;)

Praktik som vanligt igår (fredag). Efter det tog jag bussen hem och skulle gå inom busshållsplatsen vid svingelvägen och kolla busstider för att jag skulle åka till simlångsdalen, jasmine. Helt plötsligt när jag vände mig om stod jessica där med mina små älsklingar. Gah vad glad jag blev! Jag trodde inte hon skulle få träffa henne förrän på söndag om jag skulle få göra det över huvudtaget.

När vi kom in sprang jag runt, överallt och ingenstans. Min syster försökte samtala ett seriöst samtal med mig som jag tyvärr inte kunde vara så delaktig i. Jag var sjukt stressad för att hinna skrapa ihop alla mina saker, fixa mig med mera. Jag hann bara platta håret snabbt och slarvigt. Sminka mig hann jag klart inte.

Åkte till jasmine som sagt. Jag blev hämtad av john och isabelle vid busshållsplatsen. Vi åkte inom ellen coh hämtade henne, därefter begav vi oss till tösens place! Där sminkade jag mig och sen blev det mat. Jättegott :)

Senare tog vi Cissis tvåsitts-epa ner till dalen på fem pers. Jag och Jasmine fick sitta på bashögtalarna för att vi var minst och Isabelle satt på Ellen.Yeha, sen begav vi oss!

Vi sket i att gå dit vi hade tänkt oss. Vi tittade in lite snabbt men vände på klacken hem till Ellen. Varmt och gott! Kvällen avslutades hemma hos jasmine och slutligen i hennes säng.


       Tjena snygging?


Jag vaknade av väckarklockan halv åtta. En viss dam skulle upp och jobba. Det sägs att normalt folk går upp i tid! Vi åt frukost och gick en runda till hästarna. Så himla skönt det var att känna doften och närvaron av hästar igen.

Jasmines farmor och kusiner kom inom. Snälla som de var skjutsade se mig in till stan... eller hem. De skulle ändå åt samma håll.

Nu sitter jag här och ska nog laga mat snart. Jag funderar på att ta en tupplur. Hur kvällen blir återstår att se.

DET ÄR FINT VÄDER UTE!

TJENIXEN

Påminnelse

Jag glömde tillägga att mor min har åkt till polen med faster, farmor och farmors syster. Det var allas födelsedagspresent till farmor. Så fick man inte ens förlja med -.-   Jag är i stället hemma och hänger runt med pappa. Jag får förhoppningsvis träffa min andra halva i helgen. Hon kommer hem för att fira sin pojkvän.

MORSNING!

26/2- Fly with me

Frukosten var serverad!

Idag har jag en ny version av vad Bogi heter. Jag tror det är Bogosha som är hennes namn. Haha, jag känner mig idiotisk som inte kan hennes namn än efter snart en vecka.

Idag fick jag iallafall tvätta av en hårfärg och sedan föna och styla en kund. Det var så dåligt väder idag och det påverkade hur många kunder som kom. Det var med andra ord rätt så tomt. Annars var mina uppgifter väldigt alldagliga.

En annan tjej var där idag. Hon ska vara där två gånger i veckan för att ta igen sin praktik som hon har missat. Självklart vet jag ju inte vad hon heter. Hon går iallafall frisör tredje året på johnbauer och jag kände inte igen henne.. hon kände inte igen mig heller.

Vi tog bussen hem tillsammans. Jag är hemma nu och har ätit nötter med russin, päron(mjuk, MMM) och tagit mig en kopp med te. Underbart gott!

Nu byter pappa toaletten här uppe också och ska slutföra jobbet där nere på den tredje toaletten. Det är skönt att han ligger i lite!

Jag ska skriva lite i min APU-dagbok och lyssna klart på min ljudbok. Spännande! De håller på att slutföra en mordutredning. Då blir det korsstygn medans jag lyssnar som vanligt. Och till sist så ska man plåga hundarna med ett bad senare ikväll. De luktar riktigt ruttet.



Häve ö najs dej!

25/2 - Everything needs nothing

Jag gjorde min lunch till praktiken idag, skagenmackor.

I morse träffade jag gott folk på bussen, en bra start på dagen tycker jag. Senare på dagen gjorder allt som vanligt. Det blev en lucka, mellan kl halv tre och tre, då det inte var några kunder i salongen. Då han jag bekanta mig lite mer med Belma och Bogi. Jag glömmer alltid namnet på Bogi så jag kallar henne det istället. Jag tror hon heter Boloshka eller något, kort minne. Vi disskuterade lite av mina uppgifter också. Jag ska även nu svara i telefonen och ta emot bokningar. En annorlunda sak som jag gjorde idag var en hårinpackning. Annars har allt varit lugnt.

Jag stack till kören efter och kom nyss hem. Jag och hanna frös nästan ihjäl! Bussen var vår räddare en kort bit på vägen.

Pappa har fått för sig att byta toalettstol i badrummet så jag kan inte bada. Nu ska jag skriva lite i min andra "dagbok" som är till skolan och ska handla om mina dagar på APU.

Christina och Disney på en och samma gång

24/2 - Andra dagen och en evighet kvar

Min frukost var bra! Smoothie med havrefras, vaniljyoggi och hallonkräm.

Mina arbetsuppgifter idag var det samma som igår fast inte lika mycket. Det var inte lika många folk i salongen idag som igår. Jag undrar hur det kommer att bli imorgon när folk får sin lön. Kanske blir det fler folk och mer ös? Det återstår att se.

Efter, vid halv sex och en vända hemma, åkte jag för att träna med hanna och linnéa. Busarna lekte lite kurragömma med mitt kort friskiskort, hade ni kul? ;)  En tabbe gjordes av annica. Jag skulle kommentera min systers pojkväns solbränna(som var där och tränade), eftersom att han har varit i thailand. Självklart säger jag vad jag tänker högt: "vilken jävla neger". Linnéa kollade på mig och kollade sedan runt för att hon fattade inte vem jag menade. Gissa varför? Jo för en svart/brun kille stod vid maskinen brevid mig och stirrade på mig. Pinsamt läge!

Vi sprang från gymmet efter denna tabben och hann med bussen. Nu har jag duschat, ätit och upptäckt en förkylningsblåsa på tungan.

KYSSAR... eller?


23/2 - Första dagen att se yrket med andra ögon

Idag var det första praktikdagen för min del, för sagoféns del. Jag kunde inte sova i natt för att jag var så sjukt nervös!

När jag kom till salongen, klippoteket, gjorde jag inte så värst mycket. Jag erbjöd självklart min hjälp snarast möjligt när alla ytterkläderna hade hängts av. Förmiddagen hade inte så mycket att bjuda på. Jag fick schamponera kanske 2- 3 kunder, sopade och höll det rent efter de som jobbade. Jag vet inte vad de hette, båda är iallafall utländska.

Jag åt lunch på hello och trodde att jag skulle svimma för en stund. Jag hade ingen matlust men krängde i mig en chiabata ändå.

Efter denna lunchen var det något som sa "pang bom" i mig, Jag blev jättepigg och mer öppen + pratgladare. Det kan också ha varit för att mer hände då. Hela eftermiddagen tvättade jag kundernas hår. Det är sjukt hur många jag hann med egentligen. Det var väldigt lärorikt måste jag säga, för alla hade sina egenskaper och totala motsatser! Annars var det stadgöra som gällde.

Jag fick mitt första beröm av en kund på eftermiddagen. Hon letade efter flickan med "de magiska händerna" som shamponerade henne. Nästa kund ville ge mig dricks för att jag skulle ha betalt. Den sista damen som talade gott om mig ville inte gå från stolen, utan "sitta här i all världens tid och låta dig pyssla om mig". Haha så himla söta!                   - Man tackar!

Tillsist fick jag föna en kund som hade bråttom, så det blev ingen styling. Jag blev även ett smakråd för en flicka som ville klippa sig.

En helt okej dag. Men 2 veckor återstår.



































22/2 - Nervösa puckar var det här

Min dröm i natt var ju inte alls väldit konstig eller så?

Jag började iallafall dagen med tacos som blev över från igår, lagom vaken till lunchen. Kollade på tjorven och skrållan medans jag käkade. Sedan gick jag in och väckte mamma och hundarna som låg och sov i jessicas rum. Stackars poppe har haft fruktansvärt ont i magen hela dagen... sprungit runt och velet utan en tanke på vad han sysslar med.

Det var en seg dag och mamma ville lära mig putsa fönster. Och nej.. jag visste inte hur man gjorde det innan. Jag tog en ljudbok och satte mig för att sy korssygn. Tantvarning!

Det blev träning med hanna och sebbe på gymmet. Hoppas att ni trivdes... ? :) Nu har jag suttit här i en halvtimme efter duschen utan att det händer något. Boring! Därför ska jag gå ner och se hur det går för mamma mad potatissalladen jag önskade... är hungrig.

PUSSAR DÅJA

21/2 - Ögonlocken blir allt tyngre

Nu är jag i helhet trött och kan bara somna in. Hela min kropp är fortfarande och redan nervös inför mina två kommande veckor på APU.

På eftermiddagen blev det 40 längder i simhallen, lika med en kilometer. Jag hade i för sig hunnit simma 15 längder innan alex och lejla kom.

Sedan blev det hockey. Snacka om en överlägsen seger till halmstad, 12-1.. yeha! Jag tyckte inte att vimmerby gjorde så värst mycket motstånd, utan tappade bara mer koncentration och hopp för varje mål som gjordes. Det var ärligt talat inte ens spännande att titta på idag. Första målet gjodes redan efter 1-2 minuter av första perioden, haha.

Det blev en hemmakväll med mamma för att pappa var på spelning.Vi käkade tacos och hade det mysigt vid matbordet.

Hela svt strular med sina kanalsökningar och byten. Var riktigt tjurig på all teknik innan, jag fattar noll av alla prylarna som pappa har installerat och han kunde inte heller förklara det över telefon. Men till sist fick vi igång svt1 så att vi kunde kolla på melodifestivalen. Molly är grymt duktig! Jämför henne och Amy Diamond... Amy förknippar jag typ med en bratz-skolväska och lollipop-skivor, medans Molly har en mogen röst  och står för sin ålder.

Linnea kom hit och kollade på melodifestivalen med oss och  efter kollade vi in några tidningar om hur man syr kläder. Hon stack hem när samtalen blev allvarligast och som mest intressant.. men jaja. Jag hoppas vi håller vår idé om att börja dansa! Något som annica själv brinner för.

Nu är det läggdags också, förbaskat trött.

P.S. DET SNÖAR UTE -.-

Wallander får bli mitt slut

Det blev en mysig kväll trots allt. Vi käkade popcorn, drack multi jouice och lekte ute i snön! Inte lika mycket pulka som igår men det blev en pulkfärd för oss också!

Min kväll tänker jag avsluta med en ostkaka med körsbärssås, mjölk och Wallander. Inte för att jag brukar kolla på wallander, beck är mer mig. Men nu kände jag för att se något jag aldrig har sett innan och kunna bli lite spänd för en gångs skull!

Ciao


20/2 - Desperat

Idag är det fredagoch bsom vanligt åker planerna upp och ner som i vågor. Innan var det fest pågång men nu slutar det nog hemma hos carro.. utan fest. Har bara festat en gång sedan nyår, vilket som känns otroligt tråkigt och konstigt efetrsom jag i december månad låg i rätt mycket. Jag som är så sugen!

Alex kom hit innan och jag klippte hennes lugg. Sen gjorde jag mat och duschade.

Vet inte om jag kanske ska föna håret nu.  Suck



19/2 - Ut och lek medans du är ung

Tjena folket! Vet ni vad? Det är mycket snö ute denna torsdagskväll.

Dagen började segt och blev mer livat genom dess gång.
Åsa kom och käkade glass med mig + att vi hann klämma in en film. Sedan blev det en dusch och en runda i stan. Köpte två nya färgade grundlinnen. Trög ( men ändå flitig) som man är försöker man tänka lite på sommarkläderna redan nu. En kopp chai latte fick vi på espresso house innan vi begav oss hem till åsa där det blev singstar och sveriges värsta bildförare, ett program som jag älskar.

Till sist kom finalen på dagen, nämnligen pulkabacken! Tog allt jag hittade att sätta på mig. Självklart var hälften av mina skidkläder på vinden så det fick gå med mina gamla ridtermosar. Inte helt fel när man håller sig varm och go :)















Tack åsa, det har varit en mysig dag!

Nu sitter jag här med min "varma" chockladmjölk som har hunnit svalna, digestive kex och en apelsin. Något otroligt gott!
Tjénix

Single ladies

Nu är jag äntligen hemma. Stackars vovvarna har ju varit instängda hela dagen.

Jag och amanda stack och gymmade runt lunchtid och sedan stack vi hem till farmor och farfar på besök. Maat fick vi självklart :)




Jag vet inte vad som händer senare. ska kanske sätta igång och börja klippa ut mönster till kläderna jag ska sy! Håll tummarna är ni snälla.. jag vet inte hur dessa plaggen kommer att sluta.


Är det bara jag som är förälskad i dansen?


18/2 - Good morning sunshine!

Kbväälen igår slutade som sagt hos becks. Nu ligger jag i sängen hemma hon henne och har nyss vaknat. Hon själv sover djupt. Hundarna fick ett utbrott innan och datorn har plingat och plongat, ingen reaktion från becks.
Jaja..

Jag har beslutsångest för dagen också. Jag vill träna men vet inte om jag har ork eller känsla för det. Det hade varit kul om någon följde med och bastade med mig efter iallafall! Hör av er om ni är sugna.

Ska till kören som vanligt idag. Självklart ska man inte vara elak och inte komma bara för att det är lov.

Jag köpte en ny tunika igår på veromoda, halva priset. Urgulig är den! Jag kan tro att jessica tänker "Skitunge, var får du pengarna ifrån? Du köper nytt hela tiden.." - Inte sant?

Don´t look back

Nu är jag hemma efter en runda på stan. Hanna gick inom och krånglade lite emd sin ring från sebbe (fel storlek). Självklart glömde man presentkortet till gina tricot hemma. Men lämnade in ett par leggins och köpte en tröja på vero moda för pengarna jag fick tillbaka. Bytte pappas byxer också.. pinnen har blivit en klump ;)
Gick inom min APU plats för att påminna dem. Idag kändes det väldigt bra med den platsen. Har tvivlat mycket innan. Hanna var med mig på hela denna rundvandringen också. Mysigt.



Vi är fruktnsvärt snygga har vi kommit fram till...



... xD







17/2 - Bra start på dagen!

Nu ska ni få höra vad jag har gjort! Jag tänkte igår att jag skulle till gymmet men hade absolut ingen lust till det idag. Jag trodde jag skulle vakna ungefär vid samma tidpunkt som igår, men nej självklart vaknar man och är über pigg klockan åtta. Mamma hade inte ens gått till jobbet.. det kändes som en tidig uppgång.

För att ta igen min träning beslöt jag mig för en morgonjoggning! Allt gick bra (till och med rundade en tant med samma träningsbyxor som mig -.-) tills jag kom hem och trodde att jag skulle svimma i spyor. Jajemensan, här var man duktig så fick man brist på syre! Jag tror att kroppen bestämt säger att detta borde göras oftare.. haha.

Ikväll ska jag förmodligen hem till becks med några tjejer. Och innan dess ska jag gå inom stan.

Nu ska jag nog käka frulle och se på tv. Klockan är åtminstone tio nu men ändå är inget folk uppe. 
 



Ett måste!

Nu är det så att jag måste börja rensa i mitt rum, MÅSTE. Ska göra om till vår/sommar och måste gå "upp för trappan" steg för steg. Orkar inte springa uppför den på en och samma gång ;)

Så nu ka jag rensa lådor och kanske sortera skrivbordet. Om jag hinner vill jag fixa bort filmhyllan på något sätt. Jag har ju jessicas rum att slänga allt.
Nej jessica, oroa dg inte.. Jag får se vart allt bli av.

Kom tänka på att jag vill ut och resa ut i det tropiska med antingen mina vänner eller med min jessica. Båda alternativen ska utföras men hur lång tid det ska ta att skaffa pengarna är en gåta.

{HJÄRTA - snälla någon, ge mig!


16/2 - God morgon folket

Visst och självkllart vaknade man nyss. Jag som har lovat mig själv att inte sova till senare än halv tolv MAX. Låter kanske löjligt.. haha.

Igår blev det så att man först tog sig en dusch och mat och därefter tog sig en promenix till sebbe. Det var skönt att få träffa er igen <3 Det blev vattenpipa och såpbubblor! Jättehäftigt.

Jag blev hemkörd för de skulle till malmös flygplats och hämta hemkomna semester människor. Då blev det klippning och färgning av mammas hår. Har inte sett det än men jag hoppas du trivs mamma!

På kvällen cyklade jag till alex där tre andra brudar befann sig. Det blev film, en mycket hemsk en. Handlade om arn, ungdommar och vuxna som säljs, luras eller kidnappar in i en process där de blir sålda för olika tjänster.
Efter blev det minigos och cykla hem.

Idag vet jag inte vad som kommer att hända. Man vill inte bara sitta hemma iallafall!

Seeyah

Nu händer det

Yes. Nu blev det en ny look på bloggen. Blev lite trött på bruna prickar. Så istället fyller jag upp med lite sommarkänsla och ljusa färger. Hoppas ni tycker det är okej, själv har jag inte orka att se rätt och fel just nu. Klockan är långt över läggdags  och nu är det bannimej dags för att dra sig.


Vill fixa rummet nu! <3
PUSSPUSS


 


14/2 - Alla hjärtans dag eller hjärtkrossar dag?

Alla barnen slapp att bli mobbade utom Berra,
-För det var honom som dom terra !


Haha.



Alla hjärtans dag var allt annat än romantiskt, fint och underhållande. Den var full av irritation och störningar. Jag har inga naglar kvar på varken händer eller tår. Dom drogs av, haha.

Planer planerades smått men sket sig i alla lägen. Jag avslutade kvällen med mamma, pappa, hundarna och melodifestivalen. Det beställdes mat från Lenas kebab och serverades med lite dricka. Tack mamma <3.. och pappa!

Nu kollar jag på Wallander, känns som hemma. Beck är bättre men orkar inte sätta på en film.

LÅNGTRADARE


Jag vill upp till Norge..

Efterblivna bilder


blombud till jessica


klippte tilda

Maria Nila kom till skolan för visning och här hänger vi backstage bland modellerna.



Thereses resultat!


Valonas fina och otroligt glansiga hår!

Klippte hemma..

Haft tid för mig själv.

13/2 - förfirande

Nu ligger jag i becks nya soffa och brevid ett öppet fönster. Kallt!
Jag, becks och emil ska fira lite "alla hjärtans daag" höhö skojar (bli inte rädda). Det blir en fete familj pizza med slabb.

Jag var och simmade med tild efter skolan. Det var mycket trevligt faktist. Bubbelbad och batun satt inte helt fel.

KYSS HARÉ.

13/2 - ledig?.. nej inte som alla andra.

Alla är lediga idag utom John Bauerskolan. Jippi!

Men jag har bara engelska. Om jag genomför uppgifterna så kommer jag förhoppningsvis härifrån tidigare. Morgonen var seg och min dröm tog kål på mig. Jag vaknade och var tjurig på Carolin. En riktig bitch var hon! Fy.. Jaja, tur att det var en dröm :)

Om ni vill veta så ställde jag inte upp som modell. Jag skule iväg vid fyra och de var en timme sena (vid halv tre).. inte lönt.

Nu sitter jag och käkar en fralla som smakar pizza. Underbart, sjukt underbart.

Vad händer på alla hjärtans dag?

10/2 - väntan på något spännande

Dunderdag!
Mamma körde mig till skolan så jag slapp åka buss.. missade bussen. Gjorde teoretiskt prov i färglära.

Vi fick reda på resultatet från den prektiska delen från förra veckan. Fick 3 VG och 1 MVG. Påprovet idag fick jag reda på att det blev ett MVG, förvånandsvis. Jag är sugen på att veta det sista resultatet.. teoriprovet sedan förra veckan. Man hoppas på att sätta ett MVG där med.

Idag blir det kanske en make over för min del. Färgteamet ska komma snart och ta ut modeller och självklart har jag ställt upp. Men inga röda effekter tack!

Lycka till mig :D  ♥

9/2 - wopido

Nu är jag äntligen hemma från en skön kväll. Det blev en kväll hemma hos carro. Egentligen skulle det bara bli en träff med alla tjejer för att umgås med Emy. Men tre trallande gossar kom på besök och smälte in i gemenskapen.

Efter att Emy hade åkt hem följde jag med becks till sitt. Vi åt knäckebröd och drack te, vår klassiker. Där satt vi i två timmar och pratade ut allt från himmel och jord. Mowgli är en riktig charmör, han kan ju kramas och allt! Klumpigt men det går.
 
Emy,
Hoppas du blev glad  för filmen hjärtat.
Eftersom att du bor längst bort är det viktigast att du har en film om oss.

LÄGGDÁGS ALLA BARNET! 

Kyssar

9/2 - kill me softly

Förbannade skola. Nu har jag fått frånvaro på tre timmar också? I för sig har nästan hela klassen fått det. Jag kom inte på naturkunskapen i morse och det var tydligen frånvaro när vi inte ens behövde komma, vilket hon sa förra veckan. Bara vi skickade in våra arbeten under dagen skulle allt gå fint. In my as.. "suck".

Har pluggat hela morgonen. Mamma rusade in två gånger panikslagen och trodde jag hade försovit mig. Skickade in naturkunskapen för någon timme sedan och nu ska jag börja plugga på färgläran vi har till imorgon. Jag har verkligen inte hunnit innan. Och det är inte precis så att jag sätter mig en vecka innan och pluggar på det xD

Klockan är snart halv fyra redan! Därför måste jag rappa på lite så jag får träffa hjärtat snabbare. Och självklart separ youtube så jag kan inte lägga in filmen om mina tjejer, <'3 Jag ska försöka om igen och igen, även om jag har gjort det ca 7 gånger redan.

Sitter för övrigt och suger i mig min smootie. Jag ställde mig på vågen igår, katastrof. Aldrig mer!
Har hått upp ett kilo under bara helgen! Det har nog mycket med systern att göra. När hon är hemma blir det alltid massa kakor och andra onyttigheter! Ush ush, mår illa vid tanken.

BJUDER PÅ EN AV FAVORITERNA
Only you



LÅNGTRADARE {hjärta

8/2 - only you

Nu har helgen sprungit iväg med raska steg igen. Det är väl tusan att man inte känner att man har gjot helgen till någonting som är av nytta, även om det är precis vad jag har gjort.

Det var synd att jag inte kunde komma till Lejla i lördags.. Emy är hemma nu och jag har inte hunnit träffa henne än. Typiskt att både hon och jessica skulle komma samma helg. Men imorgon ska jag träffa Emy!

Min helg har varit väldigt mycket jessica.. bara jessica. Ända sedan tio vid fredagkväll tills halv fem söndagkväll. Det har varit skönt. Men som vanligt stressar hon upp för mycket och gör mig stressad. By the way så shoppade hon fulla kassar, "rea rea rea"! Jag inhandlade en kjol och en t-shirt. Inget jag precis behövde men det var otroligt billigt och inget fel på kläderna.

I lördags var det släktfirande för mamma och jessica, trevligt. Idag har jag åkte runt med jessica överallt och ingenstans. Vår näst sista destination blev farmor och farfar. Något som magkänslan älskade. När jag var hemma satte ajg igång och göra klart energiarbetet. Om det blir klart får jag vara ledig imorgon. Självklart är jag inte helt klar än men jag ska ställa klockan så jag går upp i tid och pluggar klart. Imorgon måste jag gå igenom färgläran också för det är prov på tisdag. Jag hade tänkt att träna men jag ska förtränga suget och satsa på skolan denna veckan. Det är ju trots allt lov nästa vecka.

Nu ikväll gjorde mamma och jag en hand- och fotpeeling. Så nu har man babyarmar och babyfötter. Skaffade ett sett med ansiktsbehandling från apoteket idag också. Mamma är så söt som kommer med förslag :) Kände att jag måste sätta igång dagligen att behandla huden. Det har varit dåligt med det.

KYSS OCH SMEK


6/2 - fregaskänsla

Nu är det fredag! Ska till felicia snart, alex kommer utanför mig om 5-10 min. Så det blir ett kort inlägg.

Var på stan och fixade presenten från pappa.. eller ja oss också, till mamma. Sen inom hemköp med tilda och hem för att baka cheese cace! Fan vad konstig denna chese cacen var.. helt sepe recept.

Annars har jag städat lite och ikväll kommer favoriten hem. Vi ska äta kakan och mysa allmänt. Muums :)

PUSSAR

3/2 - Be the one

Heeeela denna dagen har jag varit stressad och smånervös. Jag hade tänkt att gå upp vid 6.20 för att plugga mer på provet. Men nejnej.. annica slet sig upp från sängen runt sjutiden. Pluggade med mamma, klunkade kaffe och kutade till bussen.

Provet gick ut på att vi skulel svara på 6 frågor av åtta. Okej? Anledningen var för att hon visste att alla skulle ha svårt med någon del.. Fan också. Jag får ju inte extrapoäng heller även om man kan mer än vad vi behövde bevisa.

Efter skolan och vändan hemma begav jag mig till till träningen. Jo visst är annica duktig och vänder ryggen åt folk, duktigt. (a)

Nu sitter jag här sleten och dann, nyduschad och lat med handduken. Måste smörja in händerna också, om ni nu ville veta vad jag ska göra härnäst!

EMY, man blir glad varje gång du hör av dig. [hjärta

GODNATT

2/2 - Säg de orden jag behöver höra

Denna skoldagen blev kort. Vi hade energi bara för denna efetrmiddagen och nästa har vi eget arbete. Blev mat, en sväng med tilda och sen hem.

Nu sitter jag och pluggar på terminologiprovet. Har lyckats komma till ökande längder såhär långt. Åsa kommer kanske sen och ska plugga hon med. Jag måste göra bra ifrån mig på detta provet! Pinsamt om det inte gå bra. Det är ju detta jag är där för och ska utbilda mig till.

Något annat jag blir rätt sur över är att pappa lackar för att jag missade en tandläkartid. För det första råkade jag ta fel på datumet och komma en månad för tidigt, EN MÅNAD. Efter det tänkte jag inte så mycket på det och självklart missade jag tiden och fick räkning. Nu blir jag trippel sur för pappa lägger skuld på mig och dealar om att inte ge mig pengarna nästa månad. Förbaskat också, tandläkarjävlar.

Ge mig gymmet nu.. jag behövet det.

1/2 - Februaris första dag

Det är ett fruktansvärt underbart väder utanför alla stängda dörrar! Tro nu inte at jag har sovit länge denna söndagen och bara suttit inne och drömt mig bort. Nej jag gick upp vid nio som förnuftigt folk! Jag hade tänkt cykla men mamma erbjöd sig skjuts till kyrkan för att jag skulle sjunga på gudstjänst.

Ni kan inte ana vad jag har gjort. Från och med nu ska jag nog låta mitt hår vara. Först var det ju så att Tilda klippte mig och vi hann inte riktigt klart, tror jag. När jag vaknade dagen efter höll mamma med om att mitt hår samlade sig tjockt vid topparna. Så jag gav henne saxen och bad henne göra det bästa av situationen! Hahaha, en ren cirkus. Efter att hon hade gjort vad hon kunde fixade jag mitt hår framtill.
Jag får ta och lugna mig lite nu så jag inte av misstag klipper av allt hår!

Idag ska jag plugga och kanske till mormor en sväng.



BÅSTAD

Jag, alex, felicia, carro, lejla och sofie tog tåget till båstad. Det blev förfest hos födelsedagsbarnet Hugo. Otroligt hyggliga killar! Man blev så himla förvånad att verkligen alla var artiga.
Vi åkte taxi i ca 2 min sen blev det klet och kladd. Alla i bussen smet åt olika håll, och jag vet att några killar fick betala en skyhög summa. Haha, stackarna. Lejla mådde inte speciellt bra så sofie följde med henne hem. Sex tjejer hade blivit fyra tjejer.
Det sista folket drog till madison de sista timmarna/timmen som blev över. Jag måste få tillägga att fy vad besviken man blev på musiken. Minns typ inte en ända som man kände igen, (y)
Mamma hämtade oss alla och vid halv fyra somnade jag in i en djup sömn.

Tack för denna kvällen, jag fick vad jag behövde! :)


























RSS 2.0