En av 90-talets mysigaste


Ha den äran annica!

Idag är det ingen vanlig dag för det är annicas födelsedag, hurra hurra hurra!


Mamma och pappa kom sjungandes med en matbricka full av mackor och tårta i morse. Inte illa att bli matad på sängen när man fyller år. Det kan man kalla för en fin start på dagen!

Jag har funderingar på att åka in till stan för att slå upp shoppingögonen. Jag fick en mary kay mascara i förskott och pengar av mamma och pappa. Mamma visste inte vad hon skulle skaffa. Så varför då inte kolla efter något plagg man vill ha?:)


Kort tid

Nu är det bara ca 2-3 veckor kvar tills vi är bosatta i Oslo. Läskig tanke måste jag erkänna. Det finns så mycket här hemma som är förgivet och det ska därför bli en omtumlad förändring att; 1: för det första flytta hemifrån 
2; flytta till ett annat land!

Det är spännande och självklart är man nyfiken på att se hur detta kommer sluta. Visst måste jag erkänna att känslorna flödar i mig. Jag kommer sakna så många. Det finns personer som man håller kärt här hemma och som tyvärr inte följer med i flytten.

Det finns en sak som man inte får glömma, förändring tillhör livet. Annars finns det ingen spänning i vardagen!
:)



Nu kommer Tilda över till mig med frukost. Vi ska väl snacka trams och senare se med sofie om vi ska försöka börja handla in lite produkter till vår flytt!



Uteliggare

När jag kom hem efter att ha varit hemifrån några dagar fick jag höra av pappa att han glömde bort jimbo en kväll/natt när han skulle lägga sig. Altanen brukar stå öppen så att hundarna kan gå ut för att uträtta sina behov när dem känner för det. Och som vanligt stängde pappa altanen och låste huset som vanligt innan sängdags.

När mamma sedan går upp på morgonen och ska öppna altanen för att låta hundarna gå ut ser hon att Jimbo sitter och väntar på att bli insläppt från altanen! Haha, min lilla skitunge har alltså varit utelåst en hel natt utan att göra ett ljud ifrån sig. Så nu har han fått känna på utelivet också!


Från måndagen

Tänkte passa på att visa vårt stohej till förfest som höll hus i thereses stuga.
Njut eller skjut




Pinsamt kul

Denna låten var min och jessicas semesterlåt en gång i tiden när vi gick runt på ungerns gator. Vi sjöng den jämt och kände oss helt enkelt bäst! Jag var baksångaren(pumba) och jessica var den snygga solisten(timon).
Inte förrrän nu har jag sett hur musikvideon gick till. Jag skrattar mig tårögd. Tarzansångaren sjunger och kammar håret så sexigt han kan. Jisses vad man kan underhållas av något så litet!


you can´t hurry love

Detta är nog en av dem äldsta men ändå bästa låtarna som gjorts och jag har fått ögon för.
Gosig gamling:)

 

 


Jobb

Nu är det så att jag har kommit igång och turbosöka jobb. I princip ta det som finns! Jag blev medlem på toptemp och manpower igårkväll och idag hörde toptemp av sig och ville ha en intervju. Det gick fortare än vad jag trodde! Så några dagar innan jag åker upp till norge skulle jag höra av mig till den killen som ringde mig. Då ska vi boka in intervju och se om det finns något jobb inom deras företag.

Visst är det så att jag ska fortsätta att söka jobb på egen hand också. Men nu är man såpass desperat att man blir glad för det minsta lilla samtalet hem. 


Nu ska jag ner och laga lite mat. Är fruktansvärt sugen på klyftpotatis men vet inte vad det blir för kött till... Dagen ilandsproblem känns det som. Om inte annat så ska jag pussa på min fisgris nu. 
Tjenix

 

På besök

Idag kommer sandra till halmstad. Hon ska förmodligen sova hos mig någon natt! Fast invigningskvällen idag blir att åka och grilla hos therese, dricka gott och sedan dra vidare till club mondays sista festkväll. Frågan är om man kanske ska ta sig en dusch nu eller om de är sådär lönt.
Dagens kvinna är inte på bästa humör för extrema evenemang. Men vad gör man inte för sin solstråle?



Kräm

Ikväll är det dags för sommarens sista kräm. Det ska firas med en förfest hemma hos felicia. Så dags att slänga i sig det sista från vinglaset och cykla hem till damen.


Solig trädård

Jag och hanna bestämde oss för att ha en frukost i min trädgård och sola lite i poolen innan vi skulle vidare till veterinären med jycken min. Han är sjuk :(
Men nu har han fått medicin och går på precialkost samt fått en medicin som ska stabilicera hans mage. Hoppas nu att detta hjälper!


Perfekt stranddag

Inga dagar är som dem dagar då jag hänger med folk med en stabil plats i mitt inre.
Det skedde en fruktansvärd spindel-kaos-stund som inte har varit lik någon tidigare! Men den klarade vi oss smidigt ur med skrik och panik.



Vårt improviserade parasoll! Mycket smidig sådan.

picknick



Något att längta efter

Ikväll verkar det som att alla tjejer kan samlas och ha en gemensam kvällspicknick! Så underbart. Det är nästan så att hela magen pirrar av glädje:) Jag saknar mina tjejer.


Är så förbannat rastlös. Bör ta mig en cykeltur till ica sen!


RSS 2.0