29/5 - Hej och hå jobba på!

Annica är hemma efter jobbet nu. Mycket skön känsla! Jag kollar på Animal Planet med animal cops. Det är så sjukt bra. Nu mår jag lite illa och känner ett hat. En "hundflock" hade en hund med två brutna bakben, och den fick då släpa på sin kropp med rumpan skrapandes i marken. Den kunde bara använda sig av frambenen. Vilket plågeri!

Igår var det två månader med Adde. Dagen blev väl inte speciell på något sätt och vis. Men det är väl för att vår förra månad var något otroligt mysig... Eller så var det för att vi kollade på en fotbollsmatch i ösregn och kyla. En match som Adde inte fick vara med på. Jag skulle få en sista mysig timme på kvällen. Men ingen av oss orkade engagera sig, så vi somnade istället.
Tack min pöjk, (y)
:)


PUSS

09- test.

OM DIG
Namn -
Annica
Bor - Halmstad
Syskon - En storasyster
Ålder - 16,5 (A)
Född -  24 Augusti 1992
Ögonfärg -  Blå/grön/grå.. ?
Längd - 165 cm
Sko storlek -  38-39
Höger eller vänsterhänt - Högerhänt
Stjärntecken - Jungfru
Hårfärg - Mellanblond
Födelseort - Halmstad

DAGENS..
Låt -
Håkan Hellström - Minnen av aprilhimlen 
Saknar - Min storasyster
Kläder - T-shirt, Jeans, tröja
Smink - Osminkad
Underkläder - Obeskrivliga..
Mat - Tacos
Köp - Reebok
Göra sen - Sova! 
Godis - Djungelvrål
Pinsammaste - Jag har nog inte gjort bort mig idag.


BRUKAR DU...
Sova -
  Ja
Ta mediciner du inte borde ta - Nej
röka - Nej
Snusa - Nej
Skada dig - Nej
Klä dig i svart
 - Inte helt.
Lita på folk - Egentligen inte till 100%
Skada dig med flit - Nej
Drömma mardrömmar -  Inte ofta.
Gå i skolan - Ja
Gå i kyrkan - Ibland
Ljuga - Nej
Vilja dö -  Nej

NÄR...
Åt du senast -
18.00 någon gång.
Läste du ut en bok senast - På svenskan.
Köpte du något senast - I lördags.
Vad? - Ögonfransar och nylonstrumpor
Svor du senast -  Kort minne.
Sjöng du senast -  Idag på kören
Klagade du senast -
Idag antar jag
Klantade du dig senast - Igår

HAR DU...
För många vänner -
Nej
Förföljelsemani -  Nej
Någon annan psykisk sjukdom? - Nej
Skadat någon? - Nej
Färgat håret - Ja
Några piercnings - Nej
Några tatueringar - Nej
Egen dator - Ja
Gjort bort dig rejält - Ja


ÄR DU...
Snäll - 
Ja
Snygg - Nej
Söt - Mer söt än snygg har man hört
Kort - Nej det tycker jag inte
Klantig - Ja

//  ANNICA


27/5- Rekord-vindar smyger in i halmstad

Hej annicas halvt förlamade rygg. Idag gick man hem från skolan för att jag inte kunde lyfta armen. Det låter som en konstig anledning. Men vi skulle klippa kombinationsklippning och då använder man sig av båda armarna. En kammar håret med medan den andra klipper. Denna gången var min "kam-arm" ett förhinder.

När jag kom hem satte jag mig ner och pluggade på matten. Jag vet inte om jag ska göra provet imorgon eller nästa vecka. Gör jag det imorgon, så behöver jag inte komma nästa vecka. Tanken att göra provet imorgon är då väldigt frästande!

Snart ska jag till kören och det är en avslutning där idag. Tacos och sång ska det  bli! Hppas jag inte blåser iväg på vägen dit.

Hela helgen består av jobb.
Fredag: 17. 00 - 21.15
Lördag:  8.30 - 15.00
Söndag: 9.30 - 15.30

Tjingeling!

22/5 - Annicas första riktiga (självständiga) arbetsdag!

Vi vaknade av en ringande telefon som aldrig sluta att vibrera. Jag visste självklart vad som väntade, därför ville jag inte svara med en krasslig-"godmorgon"-röst. Jobb väntade för min del.

12.00- 19.00 blev mitt allra första arbetspass. Det innebär att jag gjorde mitt bästa för att förstå och jobba för mitt och kundernas bästa i 7 timmar. Genom dessa timmarna syftar jag även tillbaka på dagens namn, FREDAG. Nu är jag för trött för att göra något "mycket" eller hur jag ska uttrycka det.

Talang 2009 väntar! Det får bli kvällens höjdpunkt.

TJABBA PUSS OCH HEJ

21/5 - Solen sken för ett tag

Jag vaknade med min älskling. Vi har solat, bollat volleyboll, spelat spel och åkt till östra stranden och köpte mjukglass. Det slutade med en promenad längs stranden.

Nu kommer vi på en film som annica tvingas att se. MORR....

20/5 - slut på idéer

Idag har det slitits med modeller må jag säga! Orkarinte gå in på djupet. Adde blev bra, slingor. Och uppsättningen på hanna var också ganska så bra. Jag orkar inte tänka mer.

Jasmine var här innan. Mysigt prat och nagelmålning. Yesyes, det skönaste laget!


EN SOL SKULLE INTE VARA HELT FEL!
Jag behöver solfärgen nu, man vet aldrig om man kommer få jobba mycket
senare in på sommaren eller inte.

19/5- Detta skumma väder

Igår var hanna min panna här. Hon kom när jag låg och solade. Höll på att somna i den varma sköna solen.
Vi pratade en himla massa i altanen och sen gick vi in och roade oss med att sätta upp hennes hår i olika uppsättningar. Det var rätt bra att få testa på att pyssla med hennes hår, eftersom jag ska ha henne som långhårsmodell imorgon efetrmiddag. Adde ska bli min slingmodell på förmiddagen. Han har aldrig tidigare färgat håret. Så detta ska bli riktigt spännande.


Hanna gick hem senare och då passade jag på att ta med hundarna ut. När jag kollade mot simlångsdalen var det blått och fåglarna flög bland små vita moln. Men när jag vände mig och kollade mot stan var det totalt slåsvart himmel. Jag måste erkänna att det var väldigt häftigt. Ovädret kom till oss senare, men då åskade det inte längre. Något som gav en besvikelse.. jag tycker nämligen det är jättemysigt med åska.


Idag var det en dusch som startade morgonen. Mamma körde mig till skolan och där började allt med nationellt i matte. Det händer inte speciellt mycket mer nu idag. Jag kollar på TV. Pappa är inte hemma och mamma kommer inte förrän senare.
Puddingen ska komma ikväll efter att han har spelat match. Hoppas nu att hans lag vinner så han inte blir tjurig till ikväll ;)








17/5 - sömnbehov?

Karlsson på taket spelas för fullt på DVDn. Just nu har jag kommit till den tidpunkt då tjuvarna kommer hem och filurar hemma hos lillebror. Detta är väldigt avslappnande. Jag har nämligen varit trött hela helgen.
Perfekt att bara ligga här avslagen i sängen med mina kuddar och mitt täcke.

Fredag:  skolan, kassa-träna, käka pita och sen somnade jag.
Lördag: kassa-träna/kassa-jobba, hem, vara med åsa och en mysig eurovisionkväll... somnade.
Söndag: upp tidigt igen- sjungagudstjänst, handla, hem, handla skor och nu är jag här.
- jag har inte fått sova ut en ända dag denna helg.

Senare kommer min favorit och jag längtar efter honom.

PUSSPUSS

du är en känsla i mig


Jag är kär i en underbar person <3

15/5 - I hopp och i tro..

.. så har jag nu ett sommarjobb!

Jag ska sitta i kassan och blinga med sträckkoder och knappa in koder för frukt och grönt. Jag trodde aldrig att det var så komplicerat och så fruktansvärt många koder som fanns. Nu kommer jag nog aldrig vara en kund som gnäller över att kassörskan är seg. Nu förstår jag varför.

Nu har jag brist på näring och vätska. Jag ska (när mamma kommer hem) laga pita antar jag. Det bultar i mitt huvud, strålar i ryggen, svaga och skakande ben samt värkande fötter.

Senare ska jag läsa igenom en tjock hög med papper som angår City Gross. Något som tydligen måste göras.. jippi. Jag fick mina arbetskläder också.

Idag jobbade jag, eller vad man ska säga, från 1 till halv 7. Imorgon ska jag komma dit och kassa-jobba från 9 till ca 1 igen. Jag hoppas att det går bra, håll tummarna för Annica :D

Talang börjar snart och jag bara vill vill vill se det!

PUSSPUSS



14/5- do this, be here

Här sitter jag i min ensamhet och har kollat på top model. Nu ska jag byta kanal, eftersom att AFH börjar snart. Jimbo ligger, likt en katt, i nackstödet och jag tror att vi båda sitter/ligger väldigt bekvämt.

Vid lunch ringde City Gross upp mig angående deras beslut eftr intervjun. Jag ska få jobb i sommar!
Imorgon vid klockan 1 ska jag dit för att lära mig hur en kassa fungerar. Enligt henne skulle det antagligen dra ut till 7-8 på kvällen.

Snart kommer min längtan, mysigt. Jag har tagit ut rabarber ur frysen så att mamma kan baka rabarberpaj! Det lovade hon att hon kunde göra :)

PUSS
& kärlek






11/5 - Plötsligt händer det

Mitt uppe i mitt skrivande av novellen fick jag ett samtal från City Gross. Det samtalades om sommarjobb och jag ska dit imorgon på anställningsintervju.  Toppen med pengar och en inkomst igen! Hoppas nu bara att allt går bra.
Jag fick beskrivningen om vart jag skulle gå väldigt kortfattat, men jag har inte en aning längre.

Bye


10/5 - true love's kiss

Hem ljuva hem och hemdoft ljuva hemdoft, nu är jag hemma igen! När jag tog steget innanför husets tröskel kändes det som att jag inte hade varit hemma på två veckor eller något, när det i själva verket bara har varit fyra dagar utan någon vända hemåt. Det känns skönt att kunna dega hemma nu. Men självklart vill jag ha hjärtat här...

Det har en koppling till helgen tror jag. Och speciellt en koppling till gårdagen. Jag har som sagt varit hos favoriten sedan i torsdags tills idag. Vi hade besök av niklas i fredags. Vi kollade på tv, en asskön komiker på TV comedi eller vad kanalen hette. Jag tog med mitt playstation och det lirades lite Buzz. 

Igår kände vi båda att det krävdes lite mer än bara en hemmakväll. Det var trots allt lördag, men ingen hade sug att festa. Vi åkte in till stan för att chansa oss till en biofilm. Tio minuter innan filmen började köpte vi biljetter till ''män som hatar kvinnor''. Fy sören vilken bra film! Jag blev helt gripen av den. Hela kvällen blev oplanerat bra.

Andreas, dagarna har varit helt fantastiska. Jag ser fram emot mer med dig. Mer mysigt och fler nya påhitt!

Imorgon ska jag antingen träna eller sitta hemma för att skriva klart min novell. Rummet är i för sig misshandlat av min uppösta packning. Borde kanske städa istället?
Inga förhastade beslut..

Alla som undrar varför jag inte SMSar tillbaka eller ringer upp missade samtal så berör det på att jag är pank.. Tragiskt att det drabbar mig som ett handikapp.


MASSVIS av pussar

8/6 - En molnig vårdag

Jag är tröööööött! Kom till andreas igår efter att ha övat med capella. Idag är jag svintrött måste jag säga! Hundarna låg på mina ben och precis vid mitt huvud så jag knappt kunde röra mig under hela natten. Jag hade och har ont i armen nu efter. Jag tog min andra spruta mot livmoderhalscancer. Jippi.. "älskar" dessa sprutor.

Jag slutar skolan snart. Då ska jag hem till andreas igen. Kommer visserligen avra ensam. Men jag funderar på att roa mig med filmen ARN. Har inte sett den än. Är rätt sugen.

PUSS :)






5/5 - Nu har min vecka börjat

Hej alla människor som idag fick börja använda sin regnjacka! Ute öser det medan jag sitter inne i det varma och uppfyllda klassrummet. Jag är dels glad att det är lite regnigt idag, eftersom att jag inte missar någon solstråle när jag är inne i skolan. 

Jessica stack i morse. Linnea kom till min lektion vid 8.15 för att ställa upp som min klippmodell. Väldigt snällt tycker jag. Hon sa att hon blev nöjd med både klippning och styling så jag får hoppas att det inte är en myt!

Jag gjorde klart kultur och stilhistorian igår. Det kändes förbannat skönt! Den tunga stenen är släppts.

Senare under dagen ska jag antagligen vistas med en rebecka och en andreas. Nu är det redovisningar som gäller. Jippi..


PUSSPUSS

3/5 - Lite smått av varje

EN RUNDA I VÄLA

Idag blev det en runda i väla med min syster som för tillfälligt är hemma från norge tills på tisdag. Innan vi körde dit lämnade vi kära andreas hemma hos sig. 
Jessica fick med sig 15 plagg hem + en massa underkläder och småsaker. Helt sjukt... hennes kassar var tunga!
Själv köpte jag en klänning, ett linne, en kort kavaj, öronhängen och sockar. Skillnad på vår ekonomi?

Vi var inne en vända på Ikea också. Jag ska ju göra om mitt rum! Nya möbler och små detaljer ska inköpas från kära Ikea.

När vi kom till halmstad igen körde vi inom mormor. Mycket mysigt :) Att vara hos sin mormor eller farmor ger en speciell magkänsla.. om inte annat doften!

Jag ska kanske läsa igenom mitt arbete nu och finslipa lite. Eller så blir det en vända ner i köket och laga mat och sen spela Buzz.



Kavaj

Linne

Klänning



 LITE BILDER FRÅN VALBORG

Förfix

Förfest

Fest



Tack alla!

RSS 2.0