Dags för Vänner

Söndagen har lagt sina spår och överst på dagens lista flaggar Vänner. Är visserligen sugen på att kolla på götakanal 2. Andreas åkte för drygt en timme sedan och jag är inte alls på humör för att sitta ensam och göra inget.
Och NEJ jag orkar inte med en massa utflykter heller.

Mitt i mitt skrivande ringer becks. Nu ska vi gp enr till ica i 10 minus för att köpa onyttigheter. -.- Jag satsar nog (om det ska vara onyttigt) på naturgodis eller nyponsoppa med såna hårda mandel-knäckebitar i. Jag kommer inte ihåg avd ddet heter.
Det blev med andra ord någon slags utflykt iaf.


En tröst; Hur ofta sätter man foten utanför huset coh andas frisk luft på en söndag? För min del är det max en gång i månaden.








LEVANDE ZOMBIE

Jag kan inte påstå att jag är trött och jag kan heller inte påstå jag är utvilad.


Fredag: Skolan invigde dagen kvart över åtta. Senare på kvällen åkte jag in till stan, hydre tre filmer och sen åkte jag hem till Adde.

Lördag: Vi hade ställt klockan på 8. Jag skulle ställa upp på öppet hus och han skulle träna fotboll. När jag kom hem på eftermiddagen var jag trött, skulle träffa adde. Men vi beslutade oss för att få lördagen för oss själva. För min del blev det utgång med tjejerna!

Söndag: Ställde klockan på halv tio för att gå upp och sjunga gudstjänst. Därefter kom jag hem och åt. Sen tänkte jag att det skulle vara skönt att sitta och få sig lite egen tid innan amn åkte till Älsklingen. Jag satte på sjätte serien av vänner och somnade. Jag vaknade av ett samtal från andreas vid kvart över tre.

Nu är jag lite mer utvilad och har nyss duschat. Förbannade duschdörr som är sönder som har ramlat ur sitt rullspår. Man får lyfta dörren till rätt plats och det känns som att hela duschen ska rasa i vilken sekund som man rör vid duschdörren. Det är jobbigare än vad det låter!

Bussen till min pudding gå inte förrän om en och en halv timme. då ska jag passa på att lätt föna till håret coh dricka kaffe med mamma.

PUSSPUSS

P.S. Jag älskar min syster.



It must have been

Jag sov till klockan ett idag. Känns det som att dagen har gått till spillo?.. nej faktist inte. Jag fick för första gången på lover sova ut. Eller åt minstone känner jag mig utsoven. Dock lite trött ändå.

Igår tjänade jag 200 kronor på att klippa två släktingar. Senare efetr lite vännerrace med mamma så cyklade jag runt i det hala på väg till felicia. Flickan fick mig att inse hur många filmer jag har missat att kolla på. Efter mycket mysigt cyklade jag hem. Det var ingen höjdare att cykla i kylan klockan halv två på natten. Jag cyklade och cyklade men kom aldrig fram kändes det som. Hjulen påste ha slirat... Eller så var min kondition nere på noll. Haha.

  • Snart ska jag slänga mig in i duschen.  Ikväll ska jag på harrys med tjejerna och emil. Efter så får vi se om jag ställer upp på att se en skräckfilm.

 






2010







Lite pictures från tjejmiddagen innan nyårsfirandet fortsatte åt ett annat håll!

RSS 2.0